Work and Travel
Toplam 66 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Expedia dan Kredi Kartıyla Bilet Alımı-YARDIM

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

simdi ben tam ne oldugunu anlamadim eger tam bi mesajda yazarsan iyi olur kredi kartinda mi sorun yasadin yani parayi cektimi site hesabindan simdi . yoksa odemeyei site gerceklestirmedimi bildigim kadariyla kredi kartinindaki isminin turkce karakter iceriyorsa kullanmadan yazman gerek bunun gibi bi sorun mu yasadin yoksa
    What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yani , herşeyi ayarladım , ismimdede türkçe karakter yok herşey tamam , tarihi gidişi dönüşü adresi herşeyi gösterıldıgı gibi yaptım . En son sayfada kart numaramı girdikten sonra , complete booking e tıkladım ve bana sayfa açıldı flight could not be able to finish dedi , IST-NEWYORK tanımlanamadı NEW-YORK ıstanbul tanımlandı ddedi. aynı sayfada save and change ve save and cancel vardı , bende save and change e tıkladım . Bad request diye syfa çıktı tarayıcıda ve açılmadı . Sonra "My Itineraries" e baktıgımda ne bır bılet ne de birşeyler var. sadece non-active adı altında önceden baktıgım bılet tarıhlerı var . cunku 2 tane bılet alacagım ıcın bı kendıme bıde kız arkadaşıma . sadece onlar var . Ardından mailleştik işte expedia ile . böyle şeyler dediler . Aradık telefonla yine aynı şeylerden bahsettıler bıze henuz 708 dolarlık ucret ulasmadı ama 3 dolarlık bılet confırmasyonu ulastı dıyorlar . Sonra Delta airlines ı aradım bızde bu ısımde bu kredi kartıyla bırsey yok dedıler turkıyeden . Bankayı aradım dedılerki 3 dolarlık ucretler karşı taraftan onay almış , fakat bu 708 dolarlık ucret delta airlines tarafından onaylanmamış yanı , provizyon numaraları var . Fakat delta airlines ın muhasebesınden kaynaklanan bir şey var dediler banka tarafından . Expedia da yardımcı olmaya calısıyor ama bıletımı goremıyorlar boyle birşeyden dolayı , orada paranın cekıldıgı gozukuyor ama bılet yok dıyorlar , beni non-active books lara yonlendırıyorlar ....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yahu sorun sanırım açık provizyondan . netten baktıgım kadarıyla . 1.58 tl lik provizyon ücreti alınmış fakat karşı taraf onay vermedıgı ıcın beklemede gozukuyor . sizce ne zzaman onay alır bu .?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)