arad?m tarad?m yok. kesinlikle bulam?yorum. ds formlar?mda geldi. formda daha önce bilgisi olanlar?n yorumunu okudum ama kesin bilgi istiyorum. ne yapaca??m?![]()

arad?m tarad?m yok. kesinlikle bulam?yorum. ds formlar?mda geldi. formda daha önce bilgisi olanlar?n yorumunu okudum ama kesin bilgi istiyorum. ne yapaca??m?![]()

hangi müdürlükten ald?ysan oraya git orda dilekçeler haz?r var kaybettim diyosun yenisini al?rm?? gibi i?lemlere devam ediyorsun ama defter paras? falan yeniden verirsin bir de harçs?z pasaport için tekrar ba?vurman laz?m san?rsam
bir an önce i?lemlere ba?la bence vakit kaybetme zaten 1 2 günde ç?kar
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!

tamam ç?karda. ben bütün formlarda kaybetti?im pasaportun seri numaras?n? verdim. konsolosluk bu konuda anlay?? gösterir mi? yani ek yaz?yla pasaportumu kaybetti?imi belirtsem sorun olmaz demi? of ya delirecem. o kadar u?ra? sen pasaportu kaybet olacak i? de?il.

geçen ay konferansa gitmi?tim. vize görü?mesine gitti?imde bir yan pencerede olan bayan konu?mac? olarak gelmi?ti ve biz wat ö?rencilerine vize vermek için elimizden geleni yap?yoruz demi?ti. umar?m do?ru demi?tir bir sorun ç?kartmazlar. sonuçta tamam ds formunda pasaport numaras? var ama form bnm üstüme ç?kar?l?yor bi sorun olmaz diye dü?ünüyorum ya da kendimi kand?r?yorum
Abi pasaport kaybedilecek bir ?ey mi yaf... Tebrik ederim gerçekten büyük ba?ar? en önemli ?ey yaf :S
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.

zaten çöküntüdeyim üstüme gelmeyin yaw

arkada??m oyalanmay? b?rak bence bir an önce git i?lemlerine ba?la sirketini ara bu konuda ne yap?lacag?n? sor.. emniyete git onlara dan?? ..ama bir an önce hallet. zaman k?s?tl? ..
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()

zaten bellidir harçs?z ald???n, bencede direk emniyete git ve yanisini ç?kar. senin harçs?z pasaport dilekçen ordad?r zaten, rahat ol, ama acele et![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Vizesi bas?lm?? m?yd??
DS formlar?n falan da gelmi? i?te. Bence fevri davranma. Önce 2-3 gün ara sa?? solu. Son 2 gün içinde yapt?klar?n? tekrar yap. Kesin bulursun. Cebine koyup gezdirmedin heralde d??ar?da.
Bo?u bo?una pasaport paras? verme. Vizesi bas?ld?ysa tekrar konsoloslukla u?ra?acaks?n bir de.

Vizem basilmad?. Her yeri talan ettim yok hic bir yerde.Emniyete gittm butun islemleri tekrar yapmam gerektigini soyledi.Universiteye tekrar dilekce verdm almayi bekliyorum.Galiba ilk kaybeden benm of ya ins. Sorun c?kmaz

galiba pasaportunu kaybenden ilk ö?renci oldum. herkesin tecrübesi s?f?r. ?imdi en tecrübeli ben oldum![]()
anlat?y?m. pasaportunuza vize bas?lmadan öçnce kay?p ederseniz. gidiyorsunuz yeni pasaport ç?kart?yorsunuz. daha sonra vize bas?lmas? için konsoloslu?a gçnderirken dilekçeyle : vize görü?mesine gitti?iniz pasaportu kaybetti?inizi yeni pasaport ç?kart???n?z? belirtiyorsunuz. ingilizce oalcak . ve i?lem bitriyor. k?sa gözüktü?üne bakmay?n öldürdü beni. konsolusl?un verdi?i cvp ise ?uydu e?er ö?renciye vize verilirse kontrol edin göümüzden kaç?p vize görü?emsine geldi?inizi pasaport numaran?za göre vize verebiliriz öyl?e bir durum olrusa bize geri gönderin. ama sa?olsun amcalar yeni pasaporta göre basm??lar soun ç?kmad?

vaybe o zaman niye bu mesaj guncel oldu ?
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

aman arkada?lar yurtd???nda kaybetmeyin çok sorun ya?ar?z

Ben de Amerika ' ya geldi?im ilk gece oturca??m?z ev haz?r olmad???ndan 1 gece otelde kald?m ve o gece otelde pasaportumu kaybettim . Bir çok defa hosekeeperlarla aramam?za ra?men bulunamad?. Önce pasaportumu kaybetti?im için polise daha sonra da yeni pasaport için Türk Konsoloslu?una ba?vurdum . Yaln?z pasaport gidince haliyle içine z?mbal? olan I-94 formu da gitti. Ayr?ca ö?rendi?ime göre yeni gelecek olan pasaportta da ald???m vize bas?l? olmayacakm??. I-94 olmadan da social security e ba?vuram?yorum . ?imdi bunlar? nas?l çözmem gerekiyor? Eve dönü?ümde s?k?nt? olur mu? Maa? alabilir miyim ? Bu belgeleri tekrar nas?l yenileyece?im ? Bilgisi olan arkada?lar yard?mc? olurlarsa çok sevinirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks