Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 157 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 500 Dolar British Airways Çok Önemli Bilgi (Almadan Önce Okuyunuz!!)

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Standart 500 Dolar British Airways Çok Önemli Bilgi (Almadan Önce Okuyunuz!!)

Merhaba arkadaþlar,
    Ben 1 haftadýr expedia.com'da þu an 493 dolar, trek turizmde 440 euro olan British Airways'ten bilet almak için uðraþýyorum ve bu yüzden de araþtýrýyorum. Ve araþtýrmalarým sonucu çok önemli bilgiler elde ettim. Sizlerle paylaþmak istedim.

Aradýðým yerler. British Airways izmir þubesi, Trek Turizm Genel Merkez.

-Arkadaþlar Trek Turizmden aldýðýnýz ucuz british airwaysin kesinlikle geri iadesi yoktur yani 125 euro kesinti filan diye birþey yok.(Trek turzim için tarih deðiþikliðinden haberim yok onuda bilen biri varsa sölesin) zaten açýklamada da Bilet iadesi yoktur. diyor

- Expedia'dan aldýðýnýz biletlerinde 125 euro karþýlýðýnda bir iadesi veya tarih erteletme olduðunu sanmýyorum. Bunu þuna dayanarak söylüyorum.
    Expedia.com rules'ta

Tickets are nonrefundable!!!!. yazýyor
    Ve tarih deðiþikliði hakkýnda herhangi bir kural söylenmiyor.

ve ek olarak; British airways'in izmir þubesini aradýðýmda ordaki görevli bayan bana þunu anlattý.

BA Görevlisi: Evet ne yazýkki bizden daha ucuza satýyorlar ama inanýnki bizde bu olayýn nasýl gerçekleþtiðini bilmiyoruz nasýl bir sistemle çalýþtýklarýný zaten anlamýþ deðilim. Fakat o siteyi çok iyi biliyorum ve bu tarz biletlerde müþterilerinden gizledikleri kurallar oluyor. Mesela geçen gün bir bayan ofisimize gelip expedia'dan british airways için aldýðý biletin tarihini erteletmek istedi. Fakat ne kadar uðraþtýysak uðraþalým ne biletin tarihini deðiþtirebildik ne de bileti iptal edebildik. Hatta bu nedenle ufak çaplý bir olay yaþandý ofisimizde. Fakat bu expedia'dan alýnan biletlerin ilgilisi kesinlikle biz deðiliz. Çünkü onlarýn sistemleri çok farklý çalýþýyor. Bu yüzden biletinizi ordan alýrken uçacaðýnýz tarihten kesinlikle ve kesinlikle emin olun. Çünkü sonra böyle sorunlar yaþanabiliyor.

Evet arkadaþlar sonuç olarak bu. Yani gidiþ ve dönüþ tarihlerinize kesinlikle emin olmadan ve vizenizin çýkýp çýkmadýðý kesin belli olmadan(Aynen benim gibi) expedia.comdan ve trek turizmden british airways ucuz bileti temin etmemenizi öneriyorum.

NOT: Eðer bilmediðim birþey varsa affedin ben 1 haftalýk bu bileti alma çabalarým sonucunda edindiðim bilgiler ve bu bilgiler yüzünden sanýrým vizemin açýklanmasýný bekliyeceðim. Teþekkürler.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

bende britishten almayý düþünüyorum bu biletlerin karmaþasý nedir böyle yahu insanlar paralarýyla resil oluyor anca...
    PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

my itineraries linkine girip cancel/change flight'A týkladýnmý hiç?

BAdakiler sallamýþ biraz bence. expedia.comun böyle cinliklerle para peþinde olacaðýný sanmýyorum. adamlarýn günlük aldýðý reklamlar onlara yeter de artar bizden kapacaklarý 100-200$ peþinde olacaklarýný sanmýyorum. gel gelelim türkiyeden büyük ölçekli 3firma biliyorum expedia.comdan biletlerini alan...

bilet deðiþikliðinde 150$ kesin ücret iþlem ücreti de 30$ olma ihtimali var.

Konu hellguard tarafýndan (28-04-2009 Saat 01:21 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

16.PENALTIES
    CANCELLATIONS

BEFORE DEPARTURE
    CHARGE EUR 125.00.
    NOTE - TEXT BELOW NOT VALIDATED FOR AUTOPRICING.
    CHARGES APPLY TO ADULTS AND CHILDREN.

AFTER DEPARTURE
    TICKET IS NON-REFUNDABLE.
    NO SHOWS WILL BE TREATED AS CANCELLATION.
    WHERE THE FARE IS COMBINED WITH ANOTHER FARE THE
    MOST RESTRICTIVE CONDITIONS APPLY TO THE ENTIRE
    JOURNEY.

bilet alýrken aþaðýdaki linklerde koþullar yazýyor. orda da böyle yazýyor aynen...
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Sorularýnýz için pm atýnýz...

Uzman Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    0

valla inþallah dediðin gibi olmaz aldým bilet ve hala ds gelmedi vizem basýlmadý

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Konuyu acilen deðiþtirmeni ve yayýndan kaldýrmaný talep ediyorum. Çok yanlýþ bilgiler içeriyor. Bu konuda bir çok mesaj yazdýðým için bunlarýn hepsi özel mesajýma soru olarak gelecek.

Expedia.comdan aldýðýnýz biletleri expedia.com üzerinden iade etme ve deðiþtirme hakkýna sahipsiniz. Bunu daha önce de yazdýk ve ispatladýk. Lütfen konunun dýþýndaki þirketlerden alýnan yanlýþ bilgilerle suyu bulandýrmayalým.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý faruk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Konuyu acilen deðiþtirmeni ve yayýndan kaldýrmaný talep ediyorum. Çok yanlýþ bilgiler içeriyor. Bu konuda bir çok mesaj yazdýðým için bunlarýn hepsi özel mesajýma soru olarak gelecek.

Expedia.comdan aldýðýnýz biletleri expedia.com üzerinden iade etme ve deðiþtirme hakkýna sahipsiniz. Bunu daha önce de yazdýk ve ispatladýk. Lütfen konunun dýþýndaki þirketlerden alýnan yanlýþ bilgilerle suyu bulandýrmayalým.
    faruk direk expedia.com dan cancellation iþlemi gerçekleþemiyor. Expedia yý aramanýz gerekiyor iptal için. Ayrýca fubarýn soylediklerinde gerçeklik payý var. Ben ilk aldýðýmda yabancý forumlarý çok aradým taradým ve okuduklarým arasýnda parasýný iade alamayan azýmsanmayacak kadar insan var. British airwaysle bende konuþtum bana da aynýsýný soylediler.. Trek turizmle de konuþmuþ fubar iade yok demiþler sadece bunu belirtiyor arkadaþ alýp almamak size kalmýþþ
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Sonuçta bilet iptal edilebiliyor ve para alýnabiliyor. Þu an internette her þirketin adýna yüzlerce þikayet var. expedia.com kendini kanýtlamýþ bir site.

Biletlerin kedinlikle iadesi yoktur gibi ibareler kafa karýþtýrýyor. Onlarca mesaj yazdýk ama hâlâ özel mesajdan "emin misin, kesin mi, güvenilir mi?" gibi sorular geliyor. Yani insanlar zaten korkuyor online alýþveriþden, bir de böyle kafa karýþtýrýcý konu olunca iþler iyice rayýndan çýkacak.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    17

British Airways izmir þubesinden yaptýrdýgým rezervazyon 550 euroydu araþtýrmalarýmdan sonra ayný bileti www.britishairways.com sitesinden 419 euro oldugunu ogrendim ve siteden aldým biletimi. Yani izmirdeki british airways acentasý 130 euro komisyon alýyo. Bundan dolayý sana nasýl yapýyolar anlamýyoruz demiþlerdir bence.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Az önce britishairways.com'a girip expedia.com'dan aldýðým biletle ayný uçuþlarda olan bileti sorgulattým. Alt kýsýmdaki rules kýsmýnda yazanlar gayet açýk. Zorluk çekenler olursa Türkçeye de çevirebilirim.

Bu da expedia.com'dan aldýðým biletin mailime gelen kurallar kýsmýndan bir alýntý :
    16.PENALTIES
    CANCELLATIONS

BEFORE DEPARTURE
    CHARGE EUR 125.00.
    CHARGES APPLY TO ADULTS AND CHILDREN.

AFTER DEPARTURE
    TICKET IS NON-REFUNDABLE.
    NO SHOWS WILL BE TREATED AS CANCELLATION.
    WHERE THE FARE IS COMBINED WITH ANOTHER FARE THE
    MOST RESTRICTIVE CONDITIONS APPLY TO THE ENTIRE
    JOURNEY.

CHANGES

ANY TIME
    CHARGE EUR 125.00.
    THE FEE APPLIES TO ADULTS AND CHILDREN.NO FEE IS
    CHARGED FOR INFANTS NOT OCCUPUYING A SEAT
    -----
    PASSENGERS WHO NO SHOW FOR FLIGHTS WILL BE
    CONSIDERED AS CANCELLING AND RECEIVE NO REFUND
    -----
    A. CHANGES BEFORE DEPARTURE OF THE OUTBOUND
    FLIGHT -
    FARES IN EFFECT ON THE DATE THE TICKET IS REISSUED
    MUST BE APPLIED
    B. CHANGES AFTER DEPARTURE OF THE OUTBOUND
    FLIGHT -
    FARES IN EFFECT ON THE DATE OF ORIGINAL TICKET
    ISSUE MUST BE APPLIED
    -----
    IN BOTH CASES THE ORIGINAL CANCELLATION CHARGE
    WILL BE CARRIED FORWARD TO ANY REISSUED TICKET.
    -----
    WHEN THE ITINERARY RESULTS IN A HIGHER FARE THE
    DIFFERENCE WILL BE COLLECTED -AND- THE EUR 125
    FEE WILL BE APPLIED.
    WHEN THE NEW ITINERARYRESULTS IN A LOWER FARE
    THE EUR 125. CHANGE FEE WILL APPLY AND NO REFUND
    WILL BE MADE.
    ---------
    WHERE THIS FARE IS COMBINED WITH ANOTHER FARE
    -THE MOST RESTRICTIVE CONDITIONS I.E. HIGHEST
    PENALTY AMOUNT IN THE ENTIRE JOURNEY WILL APPLY
    "AFTER DEPARTURE - TICKET IS NON-REFUNDABLE" kýsmýna dikkat çekmek istiyorum. Benim biletini aldýðým uçak kalkacak, 2 gün sonra ben gidip bileti vericem, paramý alýcam öyle mi? Bu imkaný sunan bir havayolu var mý acaba?
    Uçaðý kaçýrmanýz durumunda cezanýzý ödedikten sonra ileri bir tarihe bilet kestirmeniz mümkün. Onu da þurdan anlýyoruz : CHANGES- ANY TIME- CHARGE EUR 125.00.

Konunun editlenmesini tekrar talep ediyorum.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

kesinlikle bende bu konunun silinmesinden yanayým, çünkü burdan en ufak bir (yanlýþda olsa) haber görenler bileti almaktan vazgeçiyor ve þirketlerin fahiþ fiyatlarýna ilgi göstermek zorunda kalýyorlar... bu site öðrenci odaklý bir site olduðu için, zararýmýza olan hertürlü yanlýþ bilginin kalkmasý , forumun güvenilirliði ve itibarý açýsýndanda önemlidir kanýmca... ayrýca expedia yý bileti aldýktan sonra aradým ve biletin 125 € karþýlýðý hem deðiþtirilebileceði hemde iade edilebileceði konsunda kesin bilgi aldým....
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Arkadaþlar ben sadece bir haftadan beri araþtýrdýlarýmý söyledim. Ýçerisinde herhangi bir ekleme yok hatta izmir ofisiyle olan görüþmemide aynen yansýttým. Bu arada ofisteki bayan gelin bizden alýn demedi. Herhangi bir yalan söylemiyorum burda bende bu bileti almak çok istiyordum ve vizem þu an çýkmýþ olsa alýrdým. Türk bir siteden veya british airways'in official sitesinden alabilir misiniz dedi. Buda daha yeni çektiðim resimler. Belki kurallar bugün deðiþmiþ olabilir ama biletlerin altýnda þu anda þu kurallar yazýyor.

expedia.com

trek turizm

resimlere týklayara büyütebilirsiniz ama kýrmýzýyla yuvarlak içine aldýðým bölgelerde

Tickets are nonrefundable.
    Bilet iadesi yoktur.

yazýyor ve trek tuzimin ana merkezini arayýp bu bileti sorduðumda evet uçmak zorundasýnýz herhangi bir cezayla geri iade yoktur dedi.
    Konu fubar tarafýndan (28-04-2009 Saat 07:00 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Non-Refundable açýklamasýný yaptým üstteki mesajda ama ne desek boþ. Artýk konunun sahibinden ümidi kestim, yöneticilere sesleniyorum: Deðiþtirin þu mesajý!

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Non-Refundable açýklamasýný yaptým üstteki mesajda ama ne desek boþ. Artýk konunun sahibinden ümidi kestim, yöneticilere sesleniyorum: Deðiþtirin þu mesajý!
    abi senin yaptýðýn after deparature dikkatini çekerim. Burda öyle birþey yazmýyor. birdaha bakabilirsen sevinirim!!!!

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Kardeþim bir oku yazýlanlarý. Cancellations baþlýðý ikiye ayrýlmýþ. after ve before departure. Before departure kýsmýnda yazýyor iþte iptal edilebileceði. after departure olursa tabiki iade edilemez. böyle bir durumda sadece tarih deðiþimi yapabilirsin. Buraya kadar diðer havayollarý ile bir farklýlýðý yok.

Ayrýca sana britishairways.com'dan da alýntý yaparak gösterdim. Hâlâ niye diretiyorsun anlamýþ deðilim. Bu konuda söz söyleyecek kiþi havayoludur, Trek Turizm'in müþteri temsilcisi deðil.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Kardesim daha onceden expediadan aldigin bileti degistirdin ya da geri verdin mi? Ya da sitede boyle yapmis olan herhangi birisi var mi? Cunku senin ve yukarida bir arkadasin daha yapmis oldugu alintilar britishairways in kendi sitesinden vermis oldugunuz alintilar ve o kurallar biletinizi oradan alirsaniz gecerli olan kurallardir. Siz biletinizi expedia dan aldiginiza gore expedianin kurallari gecerlidir. Fubar'in yaptigi gayet olumlu ve insanlari dikkatli olmaya iten bir arastirma olmasina ragmen kalkmis yok bu mesaji silin yok editleyin yok insanlari yanlis yonlendiriyor diye yaygara kopariyorsun. Gercekten senin dedigin gibi oluyorsa bile biraz daha yapici davranmalisin. sonucta arkadas kendi kafasindan bir sey uydurmuyor. Bu arada expediadan aldigi bileti iade eden ya da degistiren birisi varsa konuya mudahil olup aciklama yaparsa biletimi coktan delta dan almis olmama ragmen diger arkadaslara yol gostermesi acisindan mutlu olurum.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Her þeyi tecrübe etmeye gerek yok. Diðer bir deyiþle Amerika'yý tekrar keþfetmenin alemi yok. Olaya tepeden inip yorum yapýyorsun. fubar'ýn yazdýðý þeylerin aslý astarý yok. Eksik bilgilerle yanlýþ yönlendirmeler yapýyor. Forumdan kaç kiþiye bu bileti tavsiye ettiðimi, özel mesajlarla sorularýna cevap verdiðimi, msn'den görüþtüðüm kiþiler olduðunu biliyor musun? Yaygara koparmakla ne alakasý var. fubar'ý suçluyor da deðilim. Not olarak eklemiþ kesin bilgisi olmadýðýný. 2 farklý kaynaktan ispatlamýþ olmama raðmen hala non-refundale yazýsýný yuvarlak içine alýp gönderiyor. Daha ne diyeyim!

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Her þeyi tecrübe etmeye gerek yok. Diðer bir deyiþle Amerika'yý tekrar keþfetmenin alemi yok. Olaya tepeden inip yorum yapýyorsun. fubar'ýn yazdýðý þeylerin aslý astarý yok. Eksik bilgilerle yanlýþ yönlendirmeler yapýyor. Forumdan kaç kiþiye bu bileti tavsiye ettiðimi, özel mesajlarla sorularýna cevap verdiðimi, msn'den görüþtüðüm kiþiler olduðunu biliyor musun? Yaygara koparmakla ne alakasý var. fubar'ý suçluyor da deðilim. Not olarak eklemiþ kesin bilgisi olmadýðýný. 2 farklý kaynaktan ispatlamýþ olmama raðmen hala non-refundale yazýsýný yuvarlak içine alýp gönderiyor. Daha ne diyeyim!
    Mademki seninde bir tecruben yok o zaman Fubar da senin soylediklerinin asli astari olmadigini iddia edebilir degil mi arkadasim? Olaya tepeden inip yorum filan yaptigim yok. Eminim ki bir cok kisiye yardimin dokunmustur. Onlar adina ben de tesekkur ederim ama tek yardim eden ya da yada yardim etmeye calisan sen degilsin. fubar'da kendisine gore yardim etmeye calisiyor. 2 farkli kaynak olarak gosterdigin kaynaklar britishairwaysin kaynaklari degil mi? Ama sen bileti expedia isimli sirketten aliyorsun ve onlarin kurallari gecerlidir brisitishairways in degil. ben de bunu anlatmaya calisiyorum. Neden bu britishairways olayini bu kadar kisisel aldin anlamis degilim. Tamam cok uygun bir kampanya ve ben de ny a gidecek olsam muhtemelen alirdim ama insanlarin kendilerini garanti altina almak istemeerinden daha dogal ne olabilir ki. Sonucta sen de fubar da edindiginiz bilgileri yani size soylenenleri paylasiyorsunuz. Tekrar soyluyorum expedia dan boyle bir deneyimi olan herhangi bir kisi aciklarsa durum netlesecektir. Ama her halukarda Fubar'in yaptiginin yanlis yonlendirme degil, arastirmasinin sonuclarini paylasarak fikir alisverisinde bulunma oldugunu dusunuyorum. Ve sana ettigim gibi ona da tesekkur ediyorum.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Farklý bir üyelik alýp foruma giricem ve yazdýklarýmýn görünüp görünmediðine bakýcam.

Arkadaþým senin perspektifinle cevap vereyim olaya. Diyorsun ki bileti expedia'dan aldýðýn için oranýn kurallarý geçerlidir.
    Alýntý yaparak gösterdiðim kurallar zaten expedia'nýn sitesinden alýndý. Yani non-refundable olayýnýn açýlýmý (3.kez yazmak gerekirse) uçak kalkýþýndan sonra iadenin yapýlamayacaðý.
    Asýl olan kurallara dönecek olursak(Uçuþu gerçekleþtiren havayolu kurallarý) British Airways deðiþimlerin her zaman(at any time), iptal iþleminin ise sadece uçuþtan önce gerçekleþtirilebileceðini söylüyor.

Diðer yandan ilk mesaja bakarsak Trek Turizm ve British'in müþteri temsilcileriyle konuþmalar var. British yetkilisinin bahsettiði embesil, gerzek kadýn biletini expedia'dan alýp burdaki acentaya gitmiþ ve deðiþim yapmak istemiþ. Sorun çýkmamýþ olsa þaþardým zaten. Trek Turizm yetkilisi ise önünde açýk olan sistemden ve kendisine verilen yetkiler kapsamýnda bilet kesimi yapabilir. Guru muamelesi yapmayýnýz lütfen.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

Farklý bir üyelik alýp foruma giricem ve yazdýklarýmýn görünüp görünmediðine bakýcam.

Arkadaþým senin perspektifinle cevap vereyim olaya. Diyorsun ki bileti expedia'dan aldýðýn için oranýn kurallarý geçerlidir.
    Alýntý yaparak gösterdiðim kurallar zaten expedia'nýn sitesinden alýndý. Yani non-refundable olayýnýn açýlýmý (3.kez yazmak gerekirse) uçak kalkýþýndan sonra iadenin yapýlamayacaðý.
    Asýl olan kurallara dönecek olursak(Uçuþu gerçekleþtiren havayolu kurallarý) British Airways deðiþimlerin her zaman(at any time), iptal iþleminin ise sadece uçuþtan önce gerçekleþtirilebileceðini söylüyor.

Diðer yandan ilk mesaja bakarsak Trek Turizm ve British'in müþteri temsilcileriyle konuþmalar var. British yetkilisinin bahsettiði embesil, gerzek kadýn biletini expedia'dan alýp burdaki acentaya gitmiþ ve deðiþim yapmak istemiþ. Sorun çýkmamýþ olsa þaþardým zaten. Trek Turizm yetkilisi ise önünde açýk olan sistemden ve kendisine verilen yetkiler kapsamýnda bilet kesimi yapabilir. Guru muamelesi yapmayýnýz lütfen.

helal olsun yaaa koltuk arkadaþým caným kardeþim bak aradým diorum sana expedia yý ve bana 125 euro karþýlýðýnda iade alabileceklerini veya deðiþtirebileceklerini söyledi...

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Aradým diyorsun bu bir þeyi ispatlamaz. Bir daha arayýp iptal ettir. Biletini bu uðurda feda etmen lazým ki bir yere varabilesin.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

niçin bu ýsrarýnýz bizim edit olduðumuzu mu görmek istiyorsunuz anlamýyorum.
    expediadan bilet deðiþikliðini bizzat ablam yaptý hem de defalarca
    bu biletlerde geçen tüm kurallar diðer havayollarýnýn uçuþlarýnda da geçerli hatta diðer sitelerde de.
    bir konuyu 50defa tartýþmanýn anlamý yok merak eden anabaþlýðý okusun her sorusuna cevap bulur haa bulamazsa o da bizim problemimiz deðil kendine saklasýn
    burda kelepir bilet alanlar halinden gayet memnun ortalýðý karýþtýrmayýn yok yere
    vize sýnavlarý stresi, vize ds stresi falan derken patlama noktasýna gelindi daha fazla üstelenmesin bu konu

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

Aradým diyorsun bu bir þeyi ispatlamaz. Bir daha arayýp iptal ettir. Biletini bu uðurda feda etmen lazým ki bir yere varabilesin.

haa dooru , ben arayým bi iptal ettiriyim sonra yeniden alýrým, ama bana 125 euro lazým???

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    haa dooru , ben arayým bi iptal ettiriyim sonra yeniden alýrým, ama bana 125 euro lazým???
    Manevi olarak desteklerim.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

Manevi olarak desteklerim.

sen yanýmda otur yeter , buluruz parayý bi yerden, nasý þiþirdik konuyu yaa

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Arkadaslar sizin derdiniz ne ha? Ucuz bilet almissiniz cok guzel sizin adiniza mutlu da oldum ama kimsenin ortaligi fln karistirdigi yok. fubar' a verilen bilgiler dogrultusunda adam dusuncesini paylasmis hemen ortaligi karisitrmakla sucluyorsunuz. Beni zerre kadar ilgilendirmiyor aldiginiz bilette odediginiz ucrette. Ama en basinda da soyledim en saglam bilgiyi bu durumu tecrube etmis birisi verir varsa birisi yazsin diye. Eden birisi de varmis ve eminim ki fubar in ya da aklinda sorular olan herhangi birisinin ici daha rahattir simdi. Ortaligi germenin alemi yok. Sadece fubar'a haksizlik yapildigini dusundugum icin konuya karistim. Bu arada kendisini tanimam bile. Ama madem ki herkes birbirine yardim icin burada biraz da dikkatli olalim birbirimize hitap ederken. Herkese sinav ve vize doneminde tekrar basarilar.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlarým eðer bilmediðim birþey varsa tekrar affýnýza sýðýnýyorum. Ben sadece 500 dolarlýk bileti almak için uðraþýrken orayý burayý aramam sonucu bana söylenenleri burda ilettim. Artýk takdir okuyanlarýn ve yöneticilerimizindir. Ýsteyen tekrar ilgili yerleri arayýp istedikleri bilgileri alabilirler(British Airways, Trek Turizm, Expedia) Yöneticilerimiz isterlerse konuyu silebilirler. Ben sadece aktarýyorum herhangi bir kargaþaya meyil vermeye çalýþmýyorum. Çünkü bende o biletten almak istiyorum. Umarým iyi niyetim anlaþýlmýþtýr. Ýlgileriniz için teþekkür ederim....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Þimdi de þu aklýma takýldý bilet iadesi veya deðiþimi 125 euro ya þimdi gidiþ dönüþ toplam 4 adet farklý uçuþumuz olacak. vize alamadýk diyelim iade durumunda 4 farklý uçuþu da iade edeceðiz. Totalde 125 euro mu kesilcek yoksa 4x125=500 euro mu
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý fubar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlarým eðer bilmediðim birþey varsa tekrar affýnýza sýðýnýyorum. Ben sadece 500 dolarlýk bileti almak için uðraþýrken orayý burayý aramam sonucu bana söylenenleri burda ilettim. Artýk takdir okuyanlarýn ve yöneticilerimizindir. Ýsteyen tekrar ilgili yerleri arayýp istedikleri bilgileri alabilirler(British Airways, Trek Turizm, Expedia) Yöneticilerimiz isterlerse konuyu silebilirler. Ben sadece aktarýyorum herhangi bir kargaþaya meyil vermeye çalýþmýyorum. Çünkü bende o biletten almak istiyorum. Umarým iyi niyetim anlaþýlmýþtýr. Ýlgileriniz için teþekkür ederim....

senin iyi niyetin muhakkak ama bu konu forumda çeþitli baþlýklar altýnda çok konuþuldu. hatta tartýþmalarda çýkrý, çünkü bu fiyat herkesi tedirgin ediyordu, ama sonuç olark bi problem olmadýðý tecrübeli arkadaþlar tarafýndanda onaylanmýþken , tekrar tekrar gündeme getirilp , rahat olanlarýn bile içine kurt düþürmek yanlýþ diyoruz biz...

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý sakurek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þimdi de þu aklýma takýldý bilet iadesi veya deðiþimi 125 euro ya þimdi gidiþ dönüþ toplam 4 adet farklý uçuþumuz olacak. vize alamadýk diyelim iade durumunda 4 farklý uçuþu da iade edeceðiz. Totalde 125 euro mu kesilcek yoksa 4x125=500 euro mu
    snde ortalýgý karýstýrma simdi...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)