arkadaþlar otellerde hangi bölümlerde çalýþýlmalý? otellerde çalýþmalarýn zorluklarý nelerdir?
arkadaþlar otellerde hangi bölümlerde çalýþýlmalý? otellerde çalýþmalarýn zorluklarý nelerdir?
en karlý iþ otelde bellboyluk yapmaktýr. parasýda iyidir !!
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen
en kotusu de housekeeperliktir sanirim![]()
bencede zor ve stresli bir iþ housekeeper lýk.
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
ben busser olacam bakalým nasýl olacak![]()
ben virginia beach hilton da f&b hostesliði yaptým çok eglenceliydi saatlýk 10 dolar aldým artý tip.... bu sene yine gideceðim ama internship ile 1 yýllýgýna...
serverlýk ve bellboy luk ii ancak housekeeperlýkta ii bence ben housekeeperlýðý seçtiim
2009 yýlý WAT programýna ilk kez katýlýyorum.
Çalýþacaðým Ýþ:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
inþallah herkes iþinden memnun olur.
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
housekeeperlýgýn zorluklarý neler peký arkdaslar??
arkadaslar bende Richmond VA Crowne Plazada calisiyorum zorluklari oldugu kadar guzel yanlarida cok fazla bence otelde en iyi yer F&B diyebilirim zaten otelde parayi bir F&B de calisan garson birde bellboy sirf tiplere calisiyorsunuz maasiniza dokunmaya gerek bile yok diyorum
Ben housekeeper im bugun odalardan totalde 66 dolar tip cikardim. Gunde 16 oda temizliyoruz.
Çalýþacaðým Ýþ:
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
S-pectacular
Valla sunu soyliim sabah 8 de ise basliyoruz aksam 5-6-7-8 i buluyor cikisimiz ve baya yogun calisiyoruz. Kolay is degil yani soyleyeyim. En buyuk sikinti 16 odayi saat 5 e kadar yetistirmek cok zor. Dayanikli arkadaslara tavsiye ediyorum. Birde biraz pis is sonucta temizlik yapiyorsun. Ana kuzusu arkadaslara onermem. Turkiye de daha once calismis, tozunu togragini yutmus bunlarin altindan kalkabilecek arkadaslara tavsiye ederim.
Çalýþacaðým Ýþ:
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
@ arkun
eglence parki daha cazip gb geliyor anlattiklarina bkinca![]()
S-pectacular
Ben de housekeeping e baslamak uzereyim 2. is olarak. Lux bir otelde 8 saatte 17 odadan sorumlu olucam. Isallah yetisir, zaman konusu baya stresli gorunuyor. Tip konusunda da beklentilerim var, isallah supervisor kil degildir. Gunde 20$ cikarsam tipten daha ne olsunAma housekeeping kolay is degil bence eger ufak bir isletmede calismiyorsaniz...
o zaman housekeeper odalarý temizlemekle geçio ingilizceni odada tek basýna temzlk yaparak nasýl geliþtrebilirsin..hmm o zmn bu iþe 1 puan veriyorum beni çalýþmak yormaz ama iletiþim etkileþim yoksa ne anlamý var..o zmn niye bu kdr talep goren bi iþ bu anlamýs deðilim :S
GüLümSe GüL GüNeÞee
hm o zmn housekeeper liða neden bu kdr talep var anlamadým tum gun odalarý temzlemekle geçiorsda gunun dilini nasýl geliþtirebilirsin ki..
GüLümSe GüL GüNeÞee
Çalýþtýðýn yere göre deðiþir. Grup olarakte temizlik yapýlan bir yere düþebilirsin.Muhabbet de olur iþte. Veya otelin farklý bölümleri vardýr. Misal 5-10 günlük kiralanan kýr evleri gibi. Oralarda grup halinde temizlik yapýlýr.
Bazý housekeeper lara duruma göre müþteri ile irtibatýn olacak þekilde de iþ verebilirler. Veya, malzeme alýrken, houseman den malzeme isterken gibi durumlarda da ingilizce konuþabilirsin.
Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.
Bende housekeeping düþünüyorum 2010 için. Arkadaþlar dönünce düþüncelerinizi paylaþarak bizide yönlendirirseniz çok güzel olur. Teþekkürler.
arkadaslar zorluklarý war ama hýltonda calýsýorum cok delý bahsýsler aldýým oluo gunluk en az 15 dolar alýorum suana kadar en cokta býr odadan 60 dolar aldým
ben bu yil icin housekeeping istemistim ama olmadi. su an bi restaurantta calisiyorum. heralde bundan pis is olamazyemek, temizlik butun gun
seneye tekrar gelmek istiyorum ve housekeeping secicem. restaurantin yaninda mis gibi is valla.
Konu cell tarafýndan (20-08-2009 Saat 09:57 AM ) deðiþtirilmiþtir.
S-pectacular
housekeeping yorucudr..yer yer rahat oldgnu soleyende varsa bile herzaman pis isler arasnda sayilir..kapali alanda olan islerden sayilir..kapanir tikilir kalirsin duvarlarin arasina..eglenceli isler herzaman daha iyidir.. eglence parki gb sayet para cok da onemli degilse gozunde tabi senin icn
S-pectacular
merhaba arkadslar ben turizm isletmecilk okuyorm.otellerde en rahat resepsiyondur onun disindaki departrmanlar cok yogun calisma saatleri vardir.tabi her is in zor biryani olur.ama cok eglenceli gecer...ve tipler fazladir
evt haklisin ben atladim onu. super bir meslek![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks