slm arkadaþlar öncelikle sunu belirtmek istiyorum SIKINTI yapacak hiçbir þey yok
öncelikle istinyeye gittim fena olmayan bir otel bulup yerleþtim.ertesi günün heycaný ile çýkabilecek sorularý çalýsmaya baþladým neyse akþam oldu oralarda çok iyi ciðerciler var tavsiye ederimertesi gün sabah kalkýp konsolosluk olarak nitelendirilen kaleye gittim
bir yaþlý amca 9 randevusu olanlar diye seslendiðinde yanýna gidip sýraya girdim .ikiþer ikiþer otomatik açýlan kapýnýn yanýna gönderdi.sýra bir arkadaþla bana geldi kapý açýldý içeri girdik çok sýký bir güvenlik var ceketlerimizi makineden geçirdikten ve tlefonlarýmýzý kapatýp teslim ettikten sonra içeri girdim insanýn bilmediði yer olunca daha bir heyecanlanýyor
asansörün onune geldim ve ne hikmetse o asansöre tek bindim.yukarýya doðru çýktýkca heycaným arttý kapý açýldý ve kalabalýða doðru gittim.sýra almak için baþka bir sýraya girdim sýra numarasýný aldým hemen benim numara yandý japona benzeyen bir bayan belgelerimi aldý ve avluda beklemem gerektiðini soyledi.tekrar ayný numaram yandý bu sefer parmak izi vermeye gittim.forumdanda öðrendiðimiz gibi en son ve heyecn yapan yere yani vize mülakatýnýn olucaðý kabin sýrasýný beklemeye baþladým.ve büyük an geldi numaram yandý yine japona benzeyen bir adam
1)ismimi sordu
2)hangi okulda okuduðumu sordu
3)annnemin ve babamýn iþini sordu
4)nerede çalýþacaðimý sordu
5)iþi nereden bulduðumu sordu
ve yeþil kaðýdý pasaportuma geçirip iyi günler iyi tatiller diyip beni gönderdi
ama þuna dikkat edin bir bayan var tam kösedeydi benim randevu günümde onca insana red verdi çok sýkýntýlý bir bayan dikkat![]()

ertesi gün sabah kalkýp konsolosluk olarak nitelendirilen kaleye gittim
Alýntý

Lake George!!!!

Mükemmel bir yaz geçirmen dileðiyle...

Bookmarks