Arkada?lar bu kadar s?k?nt?l? dönemden sonra art?k sonunda vizem gelmi?. Herkesin bu s?k?nt?l? dönemi daha çabuk atlatmas? dile?iyle. Turkishwata te?ekkürlerimi sunar?m......

Arkada?lar bu kadar s?k?nt?l? dönemden sonra art?k sonunda vizem gelmi?. Herkesin bu s?k?nt?l? dönemi daha çabuk atlatmas? dile?iyle. Turkishwata te?ekkürlerimi sunar?m......

hay?rl? olsun panamada iyi tatiller,bol gunesler![]()
Somethings never changes..
Hay?rl? olsun dostum çok sevindim![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!

benimkide belli oldu bugün![]()

fubar sayfan? gölgelemek istemem ama burda soracag?m... arkada?lar az önce ups ten msj geldi evraklar?n?z yar?n elinize ula?acak die ama vizemin onaylan?p onaylanmad?g?n? ögrenemiyorum... ve yar?n tüm gün okulda?m yar?n elime gecmicek pasportum .. ups i arad?m ben dedim gelip alay?m subeden .. diyorlar ki subeden teslimat yapam?yoruz... ve ögrenmem cumaya kalacak... bizim konsoloslugu aray?p vizemin onaylan?p onaylanmad?g?n? ögrenmek gibi bi sans?m?z yokmu acaba...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
tmm i?te sürpriz olsunkonsolosluktan sanm?yorum ö?renilsin.. hiç duymad?m
Electricity Paralyses..!

ohh ne sürpriz ne sürpriz uyku yok bana 2 gün![]()
benimde vizem bas?lm??.bugün ?irketten mail geldi.uçak biletini evvelki gün ald?yd?k.diken üstündeydim ç?kcakm? ç?km?cakm? derken sonunda haber geldi.dar?s? di?er bekleyenlerin ba??na
ke?ke senin durumunda olabilseydim 4 güne bile raz?y?m hehe![]()
Electricity Paralyses..!

tebrik ederim fubar, hay?rl? olsun vizen, bol eglenceli bir tatil gecirirsin isalah
oof oofff daha bizim ds bile gelmedi
ne olacak bizim halimiz sakurek?![]()

@dingin
Arkadasim ogrenebiliyorsun. 2 sene once de benim pasaportum 10 gun olmasina ragmen gelmemisti. Aradigim zaman gorevli bayan gayet anlayisli ve sirin bir sesle kusura bakmayin biraz gecikmis ama bugun ups ye teslim ettik demisti. Ben de dayanamayip sormustum ve vizemin onaylandigini soyleyip hayirli olsun temennisin de bulunmustu.yarin aramani tavsiye ederim. Ama eminim ki vizen pasaportunda basili halde eline ulasacaktir.
Bu arada vizesini alan tum arkadaslara gecmis olsun diliyor darisi diger bekleyenlere diyorum.
![]()

tebrikler bisimkide belli olsa da rahatlasak iyi work & travel lar![]()

t?k ler.. tough... iyi dileklerin için... umar?m dedigin gibi bas?l? bi sekilde gelir.....=

arkada??m hay?rl? u?urlu olsun vizen,usa seyahatinde ?imdiden iyi yolculuklar dileklerimle....

arkada?lar tüm tebrikleriniz için çok çok çok te?ekkür ederim... ?irketten sonucu ö?renirken telefon ba??nda ellerim titriodu valla
@dingin1 evet beklemek çok zor ama inan?orumki alm??s?nd?r vizeni.
@maviyesil abi evet panamaya gidiorum. emerald fallsta çal???cam...

[/quote]@maviyesil abi evet panamaya gidiorum. emerald fallsta çal???cam...[/QUOTE]
ben abi de?ilim ablay?m bu birikincisi de uçak biletini ne kadar ald?n ya çok pahal?

@maviyesil abi evet panamaya gidiorum. emerald fallsta çal???cam...[/QUOTE]
ben abi de?ilim ablay?m bu birikincisi de uçak biletini ne kadar ald?n ya çok pahal?[/QUOTE]
mükemmelsiniz.....

@maviyesil abi evet panamaya gidiorum. emerald fallsta çal???cam...[/QUOTE]
ben abi de?ilim ablay?m bu birikincisi de uçak biletini ne kadar ald?n ya çok pahal?[/QUOTE]
hehehe kusura bakma o zaman =) vize alma heycan?ma ver. Ya ben ?imdilik New Yorka ald?m ondan sonra tekrar bi ?ekilde panamaya gidicem
ama daha belli de?il
![]()

hay?rl? olsun vizen ba?ar?lar

fubar dostum, çok sevindim..Hay?rl? u?urlu olsun..
Benimki hala gelmedi![]()

ne güzel arkadaslar, sanki bir bayramla?ma havas? var forumda....bende haberleri bekliyorum fakat haftaya cumaya falan ac?klan?r san?yorum benimki..
Fubar ve maviye?il florida yolcususunuz san?yorum, destinden ugrar?m insa??ah yan?n?za al?rsam vizeyi tabi ...
@dingin1 , gercekten senin yerinde olmay? isterdim, güzel ve müthi? bir heyecan...dusunsene vizen ç?km?s ve ucak bileti haz?r, art?k havaalan?na gitmryi bekliyorsun....heyecan dorukta...
sab?rs?zl?kla bekliyorum bende arkadaslar, fakat vizem eger haftaya belli olursa 21 may?s gibi gidece?im için inan?lmaz bir kosturmaca olacak o haftadan sonra eminim benim için....k?smet bakal?m...
herkese bol ?ans , güzel haberleri bekliyoruz
FUBARRR sana ne dedimben carsamba gelecek demedim mi? bisey biliyoruz konusuyoruz![]()

Arkada?lar,
Bu numaray?da aramakta iyi cesaret i?i yani..
Dü?ünsenize aylard?r bekledi?iniz bir ?eyin sonucu telefonun di?er ucunda hemen....Mezun olaca??n?z s?rada tek ders s?nav?na girdi?iniz bir dersin s?nav sonucunu, ö?retim görevlisinin odas?na gidipte ö?renmek gibi bir?ey...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks