Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 55 not ile RED ANLAM VEREMEDİM

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardesım bnde hazrlıgım not gotrmedım bıle hacetepede not dokumu werılmıo hocama referans mektubu yazdrdım we ankarada grdım sende atla gel burda gr bıdaha o notla gel ama cunku bılıolarmıs onlar unıwersetelerı not dokumu werıp wermedıklerını..ank konsoloslugunda yaslı adama denk gelırsen alırsın pasa psa bnm ıng bok gbı o halde aldım ne not dokumu war ne ıng adam 3 soru sordum ıste onlarda cok basıt seylr nerde calıscan ne ıs yapcan bukadar yanı prep okuosun sen dedı ewet dedım guldu werdı dırek..

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Cengizhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazırlık sınıfı öğrencisiym 55 ilk dönem ortalaması ile gittim ve konuşmada kesinlikle kusur yokdu bugün gelen haber ile şok oldum vize red... herkez 2. denememde alma şansımın yüksek oldugunu söyledi napıcam bilmiyorum 55 ile nası red aldm anlam veremiyorum :@:@
    Hazırlık sınıflarında notununzun 2.00 'a tekabül etmesi önemli değil , geçme notunun üstünde olmanız öenmlidir . Bu kadar masraftan sonra tekrar başvurmanı öneririm . Eğer haziranın ortasında gideceksen okulunda o civarda kapanıyorsa dönem sonundaki not kağıdını götür derim . Birde hocandan referans kağıdı alırsan vizeyi alabilirsin .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ensens33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım bnde hazrlıgım not gotrmedım bıle hacetepede not dokumu werılmıo hocama referans mektubu yazdrdım we ankarada grdım sende atla gel burda gr bıdaha o notla gel ama cunku bılıolarmıs onlar unıwersetelerı not dokumu werıp wermedıklerını..ank konsoloslugunda yaslı adama denk gelırsen alırsın pasa psa bnm ıng bok gbı o halde aldım ne not dokumu war ne ıng adam 3 soru sordum ıste onlarda cok basıt seylr nerde calıscan ne ıs yapcan bukadar yanı prep okuosun sen dedı ewet dedım guldu werdı dırek..
    arkadaşım gerçekden dediklerin hoşuma gitti ankaraya gelmek sorun diil aslında ankarada şansımı deniyebilirim notsuz giderim farketmez şuan bizim üniversitede artık not verilmiyormuş sadece biizm gibi bi kaç kişiye verdiler vermez olaydılar notsuz olarak referansla şansımı ankarada denemeyi düşünüorm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks