arkada?lar bu konu önemli bi konuçünkü ocean city e gidecek çok ki?i var. 65 dolar bana fazla geldi. bizde washingtona ald?k biletimizi. benim duydugum kadar?yla baltimore dan ocean city e otobusler varm??. bu sizin bahsettiginizmidir. onusa sanm?yorum cunku birde hava alan?nda baltimoa gitmesi var bu i?in. bu konuda ara?t?rma yapcam bulunca burda payla??r?m. bu esnara hali haz?rda bilen arkada? varsa burdan payla??rsa seviniriz. 65 in 100 ün hesab?n? yapmak istemiyorum ama ben california ya gidi? donus 200 e ucak bileti buldum washingtondan 100-200 km lik ocean citye 65 dolar veremem
![]()

çünkü ocean city e gidecek çok ki?i var. 65 dolar bana fazla geldi. bizde washingtona ald?k biletimizi. benim duydugum kadar?yla baltimore dan ocean city e otobusler varm??. bu sizin bahsettiginizmidir. onusa sanm?yorum cunku birde hava alan?nda baltimoa gitmesi var bu i?in. bu konuda ara?t?rma yapcam bulunca burda payla??r?m. bu esnara hali haz?rda bilen arkada? varsa burdan payla??rsa seviniriz. 65 in 100 ün hesab?n? yapmak istemiyorum ama ben california ya gidi? donus 200 e ucak bileti buldum washingtondan 100-200 km lik ocean citye 65 dolar veremem 

Alıntı
Bookmarks