"20 Nisan 2009 günü saat 00:02'de Pegasus Hava Yollarından internet şubelerini kullanarak 12 Temmuz 2009 tarihli h9196 sefer sayılı Ankara-Diyarbakır uçağından 5dzb7k rezervasyon kodu ile yer satın aldım. Ancak soy ismim yanlışla Yatar yerine Yatat olarak yazıldı.

saat 13:00' da e-mail adresimi kontrol ettiğimde yanlışlığı farkettim. Daha sonra Pegasus Havayollarının 4440737 numaralı müşteri hizmetleri telefonunu arayarak durumu izah ettim. Ancak karşımdaki görevli hanım efendi tarafıma alınan biletin Yatat adına düzenlendiğini ve bu şekilde uçuş yapılamayacağını söyledi.

Yani şu şekilde söyledi var olmayan bir şahsa bilet almışsınız bu durumda uçamazsınız geçmiş olsun. Kendisine soy ismimin yanlış yazıldığını bu yüzden uçuş yapamayacaksam eğer bilet ücretimin iade edilmesini yapılabiliyorsa yanlışlığın düzeltilmesini söyledim. Ancak böle bir çözümün olamayacağını, bilet ücretinin iadesi gibi bir çözümün olmadığını belirtti.

E-mail adresi, cep telefonu ile ödemesini yaptığım kredi kartım kendi adıma olmakla birlikte yanlışlığın Pegasus Havayolları'nca düzeltilmesi veya ödenen tutarının tarafıma iade edilmesini talep ediyor küçük hataların şirketin mutluluğu müşterinin mutsuzluğu olmamasını diliyor. Mağduriyetimin giderilmesini temenni ediyorum.** "

Pegasus yurtiçi uçuşlarda böyle birşey söylüyorsa , uluslararası uçuşlarda nasıl olur bilemiyorum..