Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
o da ne kendisini gercekten ceken birsey bulur. Balik tutmak evet balik tutmak istiyordur Niyazi artik. hem de 15000 dolar yapildigini duymustur iyice istahi kabarmistir ancak bir sorun vardir ortalamasi cok dusuktur...
AYIWAT sirketiyle anlasip alaska yolunu tutma yolunda ilk adimi atmis ve 1 nisan tarihine vize randevusunu almistir. 1 nisan oglen 13:15 de Anlkara da girecektir gorusmeye.
Parayi bozdurduktan sonra Turkishwat yonetici ve kendisine yardim eden uyeleri arar. new york ta oldugunu new yorkta olan forum uyelerine 1 yoneticiye ise 5 dolar verme sozu vermistir.Ancak forum yetkililerine parayi vermeye giderken bir magaza gorur ve iceri girer alaska da kendisine lazim olacagini dusundugu zipkin i alir. Artik uyelere para veremeyecektir aslinda bir de bakmistir cebinde bir penny bile yoktur cunku alaska da 15000 dolar yapacam bana para gerekmez diye yaninda para getirmemistir.39. caddededir ve bes parasi yoktur.Niyazi yalniz ve bes parasiz koca new york city de... seattle ucaginin kalkmasina da yalnizca 3 saat kalmistir....
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
yerden sans eseri buldugu 50 cent le polisten kurtulmustu ama JFK ye gitmesi gerekiyordu ve parasi yoktu. Bir binanin altinda oturdu ve basladi uzun havaya...Bir anda etrafi insalarla dolmustu uzun havasi bittiginde etrafinda binlerce insan onu alkisliyodu...Sonra Timbaland geldi ve evlat sana album yapalim dedi...Nizyazi de hayir dedi hemen ben Amerikalilari eglendirmeye gelmedim buraya balik tutacam ben dedi ve timbaland dan kendisini JFK ye birakmasini istedi ve JFK ye ulasti seattle ucagi icin...
Ucaktan inen Niyazi bavulunu beklemektedir ki yanina aniden bir rus kizi yaklasir ve adini sorar.Niyazi sasirir cunku ilk kez bir kiz yanina yaklasip onunla tanismaya calismaktadir. kizla sohbete baslarlar. Rus kiz ona nereye gidiyorsun der? Niyazi Alaska ya gidiyorum balik tutacam diyince Niyazinin saf oldugunu ilk bakista anlayan kiz ona gel senle California ya gidelim orda balik tutalim beraber hem orda daha buyuk baliklar buluruz kopekbaligi tutariz der. Niyazinin aklina yatar bu cunku kilo basi kazanacagini dusunur kopek baligi iyi de para eder der. Beraber California ya dogru yola cikarlar Rus kiz da ehliyetsiz oldugu icin kullanamadigi araba ile california ya gidebilecektir bu sayede vee nihayet los angeles yakinlarindaki bir sahil kasabasina gelirler....
Konu watken tarafından (02-05-2009 Saat 05:51 PM ) değiştirilmiştir.
ya arkadaslar onceki yazilara uygun olarak yazin da bitince turkishwat NIYAZI romanini cikarilim![]()
![]()
yolu tekrar seattle a donmustur. seattle a ulasan niyazi ve jale alaska ya gitmek icin feribota binerler. ama o da ne feribotta jalenin eski sevgilisi ve hala jaleye asik olan kesndisi de bir Turk olan seyhmuz vardir cok iri ve belali biri olan seyhmuz Niyazi ve Jale yi gorur...
ben de ole dedim ya artik burdan toparlamaya calisalim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks