Öncelikle 7buçukta alýmlar baþlýor baþtaki güvenlik cep telefonlarýmýzý istedi , ordaki kafelere gidip rica ettim kafe sahibi içeri býrakabiliosun deyince gerisin geri döndm , güvenlige býraktm dedm(halbuki çantama koymuþtm) Neyse sonra sýraya geçtik isim ve saat kontrolu yapýldýktan sonra elimzdeki eþyalarý býraktýk veznede..
Asansöre dogru yürürken son birdahah isim zaman kontrolü yapýldý ve asansörle yukarý çýktýk , ve sýra numaramýzý alýp beklemeye koyulduk..
ÝLk numara yandýgýnda evraklarý teslim ettik görevliye , evraklarýn eksiksiz olmasý þartýyla dýþardaki avluya çýkýp numaramýzýn tekrar yanmasýný bekledik..
Sýra parmak izi vermeye geldi onuda hallettkten sonra , en son vize görüþmesine sýra geldi :
3amerikalý vardý biri sýradan sürekli gpa (ortalamayý soran) 30 yaþlarýnda, digeri kýrmýzý gözlüklü beyaz hoþ bi bayan, digeri ise bana denk gelen çekik gözlü asyalý abimizdi) kendisi rahat çok kasmayan biri digerlerine göre...
gelelim görüþmeye;
good mornng how r u dierek girdim olaya![]()
ilk sorusu :
why do u want to go america? iþte kendimi geliþtrmek güven ve deneyim kazanmak filan
sonra:
where ll u go : dedim alaska
what will be your job : fish processor dedim
so u r studyng at ...(ünv. iþte) what do you study : chemical engineerng undergraduate program falan filan
which class r u in : 4th class
when will u graduate : some of my lessons left and ý ll graduate at 2010 spring term
How about your family , what r they doing : iþte anne evhanýmý baba þurda çalýþýo dedim
son olarak thanks filan dedi after i received ds form i ll take final decision dedi bende teþekkr ettm memnun oldum dedm
görüþme bu þekilde sona erdi....
Vizeyi aldýgýmý umuyorum ...
edit ::: ortalamam 1,85 çok korkuyordum bu konuda, ama ortalamamý hiç sormadý þaþrdýmm , kendimi hazýrlamýþtým halbuki cvp vermeye baya)

) Neyse sonra sýraya geçtik isim ve saat kontrolu yapýldýktan sonra elimzdeki eþyalarý býraktýk veznede..
Alýntý

Bookmarks