net10 alaskada çekmior , araştrdım bende baya , başka bişey lazım ama ne ? tabi ucuz iletişim şart..

net10 alaskada çekmior , araştrdım bende baya , başka bişey lazım ama ne ? tabi ucuz iletişim şart..
"sabah 09.00, akşam 18.00. sonra başka mecburiyetler. sıkışıp kaldık. sırf yeme, içme, barınmanın bedeli bu kadar agır olmamalı. hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. bir ömür karşılığı bir ömür yani. ne saçma."
Bizim orada Tukcell çekiyordu fakat mesaj göndermiyor sadece alıyordu 2008 'de . Aynı kişi 2007 'de telefonun çekktiğini söylemişti bana . Zaten çeksede aşırı pahalı . Eğer bilgisayar + internet varsa voip raider programını araştır derim 10$ yüklüyorsun 90 gün boyunca sabit hatlar bedava cep telefonu dakikası 0.1 Euro idi . Gayet ucuz . Eğer telefon almak istersen Seattle 'da alabilirsin uygun fiyata . Bizim arkadaş Alaska 'dan almıştı baya para yükletmişti . Bunların dışında tulumba , mezun vs. gibi arama kartları (Calling Card) var onaları kullanabilirsin ama ben 5 aramada bitirmiştim arama karti ile . Kütüphanelerde bilgisayar ve internet bulunur bu bilgide aklında bulunsun .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

"sabah 09.00, akşam 18.00. sonra başka mecburiyetler. sıkışıp kaldık. sırf yeme, içme, barınmanın bedeli bu kadar agır olmamalı. hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. bir ömür karşılığı bir ömür yani. ne saçma."
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks