arkadaslar nedýr bu aýrfrance olayý bý býlet 3 mýlyar olurmu ya demýn gýrdým baktým gýdýs donus fransa aktarmalý 3 mýlyar dedý delýler mý bunlar brýtýs en ýyýsý ama bavullar kaybolmaz umarým
arkadaslar nedýr bu aýrfrance olayý bý býlet 3 mýlyar olurmu ya demýn gýrdým baktým gýdýs donus fransa aktarmalý 3 mýlyar dedý delýler mý bunlar brýtýs en ýyýsý ama bavullar kaybolmaz umarým
ben 3 gün önce thyden aktarmasýz ist-new york-ist 700€ ya aldým
ya bende bu bagaj olayýndan dolayý madur olmak ýstemýyorum bostona thy çok pahallý acaba newyorka alýp ordan mý geçsem bostona býlmýyorum brýtýs ýyý ama bagaj konusunda herkes supecý yaklasýyor
ya 2 tane kilodun kaybolur en fazla gerci ne götürüceksin bilmiyorum ben 1 valiz götürücem içine iç çamaþýrý 2-3 tshirt okadar dönüþtete alacagým þeyler cogunlukla elektronik olucak haliyle onlarýda yanýmda götürücem
benim dönüþ bileti air france'tan. bu bagaj olayý nedir? çok mu kayýp ediyolar, bi de air france'ýn bagaj limitleri nedir?
British airways in bir ünü varda bagaj kaybý konusunda.
o kilotlara ben dünyanýn parasýný verýyorum ustelýk olay sadece klot degýl býsuru kyafet gýdýnce orda bavul yok ne olcak dus alýcam havlu yok sampuan yok pijamam yok olmaz oyle ya erkekler ýcýn kolay tabý sýgaranýz olsun yeter ama býz oyle degýlýz ýgtýyac ustune ýhtýyac hele bý yuz yýkama jelý aldým 100 kagýt bayýldým onun kayboldugunu dusunemýyorum
kýz olmak zor. sende önemli þeylerini olmazsa olmazlarýný bir sýrt çantasý alýrsýn ucakta üste koyarsýn. yada bagaj kaybolmama duasý okursun. kesin kaybolucak diye birþey yok ama 200 -300 euro fazla vermektense 1 valizime 2 ay sonra ulaþýrým daha iyi
ya beným daha ne dsm geldý ne býletýmý aldým senýn výzený aldýn sanýrým ha? bu arada varmý hala ds bekleyen
çok var ds bekleyen.. ds magdurlarý ordusu diyoruz onlara . benim iþlemlerim tamam gitmek kaldý sadece
arkadaþlar expedia.com'dan alýn.. british airways'le ist-nyc gidiþ dönüþ 498$ben aldým walla hayatta kaçýrmam
![]()
benim ds geldi fakat vize soncum açýklanmdý, ama bende aldým biletimi british den![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
walla ben daha görüþmeye bile girmedim..bazen risk almak gerekiyor.
expedia ile ilgili diðer konularda mevcut , ayrýntýlarýyla anlatýýk, bi göz gezdir istersn
yyaaa kredi kartýna nakit para yatrýp(hsbc campus ile yaptým ben) sonra gidip nette alabiliosun, ama dikkat et , türkçe karakter kullanma
http://www.turkishwat.net/500-dolar-...hlight=expedia
bende kou de okuorum benmki erken geldine alaka kocaeliyle
....
aradým taradým 3milyara bilet bulamadým 1800den fazlasý yok
airfranceta gençlik indirimi var umarým oradan aramýþsýnýzdýr 570€
bende 3 bin liraya bileti anlamadým nereye uçuosun dünyayý turlayýpmý abdye varýosun![]()
tokyo aktarmalý olsa gerek þaka bi yana 500$a bilet hala varken þu inadý anlayamýyorum
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Arkadaþlar ben de bir çok firmanýn kendi sitesinden bakýyorum british dediðiniz gibi ucuz ama diðerleri hakikaten çok pahalý denildiði gibi 1.500 -2500 arasý deðiþiyor.Ben virginia, williamsburg'a gidecem orasý için de norfolk ya da richmond havalimanlarý en yakýnmýþ.Acaba biristih'in dýþýnda baþka havayolu þirketinden 1200-1300 liraya bilet bulabilirmiyim??Bir de Washington DC'den williamsburg'a gitmek kolay mý yada nasýl gidilir bilen var mý?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks