Elektrikçiden derdini izah edersen iyice alýrsýnn![]()
peki basit birþey mi bu yoksa voltaj ayarlamasý filan gerekli mi?
bir de ne kadardýr bu aletler?
Amerikanyada 4-5 $ oldugunu duydum. ama sadece duydum..
bunla ilgili diðer forumlarda konuþuldu zaten.
Konu tosbaaa tarafýndan (08-06-2007 Saat 04:37 PM ) deðiþtirilmiþtir.
diðer forumlar derken gskapun galiba diðer baþlýklarý kasdetmiþ.Yanlýþ anlaþýlma olmuþ burda galiba![]()
"aynen öle pardon" derken kendi anlatýmýnda problem oldugunu kabul etmiþsin zaten? saçmasalak alýnganlýk falan yok. benim baþlýðým mý neden alýnayým? sacmasalak sýfatýný iadeli tahütlü geri yolluyorum.
bi de iyiymiþ vala. öle "diðeri", "öteki" yapmak hemen.
seni seviyesizliðin ve terbiyesizliðinle baþbaþa býrakýyorum. yeter sana ömür boyu.
daha iyi anlatabildin, zaten sözü söleyen de ne demek istedigini söledi. ama ilk yazdýgý halinde sorun varsa ben napiyim?
forum yazmýþsýn baþlýk yazsaydýn. ben de öle anlamasaydým. sonra bana da "diðeri" demeseydin.
siz biraz agresifsiniz galiba arkadaþlarým...
kardes ayrýntýlara takýlma agrsif olanda yok yanlýs anlaþýlmadan dolayý olmus bitmiþdir ok
anammm nolmus burda yaw neyseee konu neydýpriz donusturucu dýger bý adýyla cevirici diger bi adýyla da converter
en dandik elektirkci de býle vardýr dedýler ama ýý anlatmak gerekýyomus genelde ordan getýrdýgýn urunu burada turkiye de kullanmak ýcýn bý alet verýyomus adamlar yanlýþlýkla..fýyat olarak da 3- 4 mýlyon dedýler bý de ordan da alýrsýnýz dýyen oldu bakacaz artýk bulursak anlatabýlýrsek derdýmýzý alýrýz yoksa ordan
gereNk yok böyle þeylere yaff naaptýnýz siz burda....![]()
eðlendik![]()
bu arada priz donusturucuyu turkýyeden degýl de gýdýnce ordan al dedý elektrikcideki adamlar (yaný yokmus onlarda ký bulamazsýn zaten dedýler ne býlem onlarýn yalancýsýyým )
bu benim fön makinasýda çalýsýrmý o conventer la
daha mantýklý sorayým...her türlü aleti çalýstýrabiliyolarmý bi sýnrý varmý bu aletlerin...![]()
yada converter olmadan direk taksam benim cihazý ne olur![]()
takamassýn ki.onlarýn prizleri 3 delikli üstteki iki deliði düz alttaki yuvarlak bi acaip biþi.o converterla ne istersen çalýþtýrýrsýn
ya arkadaslar yurt dýsýndan ceb telefonu gelmýsdý
3 cubuklu bir sarzý vardý nasý olur nasý olur dedým gýttým bir çevirici almýsdým 2,5 ytl idi gecen sene cok da kolay olmusdu
bana bir tane yurt dýsýndan gelen cýhazlarý calýstýrabýlmek ýcýn cevýrýcý aparat verýrmýsýn dedým vermýslerdý or deýl ya ayrýntýlara takýlmayýn beyler bayanlar
ordan buraya gelenleri çalýþtýrmak için olaný anlýyolar hemen veriyolar da sorun burdan oraya gidenleri çalýþtýrmak için istediðin þeyi anlatabilmekte
"burdan aldýðýmýz dönüþtürücüler sadece cep telefonunu çalýþtýrýyormuþ" en azýndan birileri bana böyle söyledi ama bana hiç de mantýklý gelmedi..sonuçta sadece prize girmesini saðlýyor baþka yaptýðý birþey yok ki .. ?
Eðer elektronik alet 110 voltta çalýþabilyorsa priz dönüþtürücüsüyle kullanýlabilir. Ama 110 volta uyumlu deðilse bir transformator (adaptor) almak gerekir. O da çalýþtýrýcaðýnýz aletin gücüne (watt) göre deðiþir ve boyutlarý pek küçük deðildir ve aðýrdýr.
ben bugün gittim bi elektrikçiye anlattým derdimi...bana bu amerikada çalýþtýrmak için dedi verdi..ama sizin dediðiniz gibi 3 delikli deðil yine 2 delikli ama biraz daha farklý uçlarý...ben dedim bunun 3 delikli olmasý gerekmiyor mu? yok dedi o 3 delikli olan ingiltere için...ben de iyi dedim aldým ama içime pek sinmedi,,,þimdi amerikadakiler 3 lü mü 2li mi ??
ayrýca tanesi 1 ytl den 3 tane aldým kadýköyden...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks