Alýntý revolution Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
arkadaþlar vize görüþmesi dediðiniz þey topu topu 1 bilemedin 2 dakka süren biþey büyütmeye gerek yokmuþ bence. son sýnýfým ve ortalamamýn 3.40 lardan giderek 1.90 a kadar düþmesi sebebiyle bende çok týrsýyodum ama gayet güzel geçti görüþmem zaten forumdaki sorularýn dýþýnda bir soru sorduklarýný duymadým ben.

vize reddi yiyenlere gelince kadýncaðýz whats your father job? diyo bizim eleman cvp olarak Massachusetts dedi bi kaç defa tekrarladý kadýn bu sefer de elemana kal geldi anca bu þekilde olursa red yersiniz derim ben
çok haklýsýn benimde 6.sýnýf ve seneye uzuo bende ayný þekilde çok çalýþýorum seneye bitircem ve seneye yanlýzca 6dersim kaldý dedim..kadýn neden özellikle ilk dönemlerin çok düþük ve okulu neden uzattýn dedi.bende okulun ve bölümün zorluðundan bahsettim ama en önemlisi diplomayý almak için 6dersimin kalmýþ olmasý yani bu kadar uðraþan bi insan onca uðraþtan sonra bunun için geri döner diorlar..
ayrýca çalýþacaðýnýz iþ çok fazla ingilizce gerektirmiorsa fazla mülakatda biraz daha rahat geçio..eðer pool host olacaksanýz life guard olmadýðýnýzý izah edin..veya busser olacaksanýz temizlik yapýcam falan deyin durumu kurtarmaya çalýþýn..
görüþmeye girecek arkadaþlar forumda sorulara çalýþmakla birlikte kendi durumlarý ile alakalý spesifik durumlara hazýrlýklý bi þekilde giderlerse ve iletiþimde sorun yaþamazlarsa red almalarý çok zor..bi arkadaþa görevli tam olarak 4kere bölümünü sorduðu halde arkadaþ heyecendan soruyu anlamayýnca sonuçta red yedi yani bu kadar olmayýn ve sorulan sorulara mantýklý ve kýsa cevapla verin yeter..