Alıntı revolution Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar vize görüşmesi dediğiniz şey topu topu 1 bilemedin 2 dakka süren bişey büyütmeye gerek yokmuş bence. son sınıfım ve ortalamamın 3.40 lardan giderek 1.90 a kadar düşmesi sebebiyle bende çok tırsıyodum ama gayet güzel geçti görüşmem zaten forumdaki soruların dışında bir soru sorduklarını duymadım ben.

vize reddi yiyenlere gelince kadıncağız whats your father job? diyo bizim eleman cvp olarak Massachusetts dedi bi kaç defa tekrarladı kadın bu sefer de elemana kal geldi anca bu şekilde olursa red yersiniz derim ben
çok haklısın benimde 6.sınıf ve seneye uzuo bende aynı şekilde çok çalışıorum seneye bitircem ve seneye yanlızca 6dersim kaldı dedim..kadın neden özellikle ilk dönemlerin çok düşük ve okulu neden uzattın dedi.bende okulun ve bölümün zorluğundan bahsettim ama en önemlisi diplomayı almak için 6dersimin kalmış olması yani bu kadar uğraşan bi insan onca uğraştan sonra bunun için geri döner diorlar..
ayrıca çalışacağınız iş çok fazla ingilizce gerektirmiorsa fazla mülakatda biraz daha rahat geçio..eğer pool host olacaksanız life guard olmadığınızı izah edin..veya busser olacaksanız temizlik yapıcam falan deyin durumu kurtarmaya çalışın..
görüşmeye girecek arkadaşlar forumda sorulara çalışmakla birlikte kendi durumları ile alakalı spesifik durumlara hazırlıklı bi şekilde giderlerse ve iletişimde sorun yaşamazlarsa red almaları çok zor..bi arkadaşa görevli tam olarak 4kere bölümünü sorduğu halde arkadaş heyecendan soruyu anlamayınca sonuçta red yedi yani bu kadar olmayın ve sorulan sorulara mantıklı ve kısa cevapla verin yeter..