I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
sozde konsolosluk toplanmis bu sene bu isim sorusturmasini daha erken sonlandirma karari almislar ama ne kadar dogru bilmiyom sirketim soyledi.Bugun sinavdan geldim dunku olayin soku yuzunden sinavada dun hic calisamadim ve haliylede berbat bi sinav oldu benim icin.Her haliyle etkiledi beni ne guzel arkadaslarla gitme planimiz vardi.Peki bu guvenlik sorusturmasi en erken kimin sonuclandi acaba bu sene ? Konu acsak mi acaba sirketin dedigi belki dogrudur.
carism arkadasim, umarim senin isinde hepimizin iside hallolur gercekten zor bir duygu anlatilamaz yasamak lazim.Cunku az emek verilmiyo gercektende.Anladigim kadariyla Sen vize gorusmesine mi gitcen ds formunla beraber.umarim cikmaz sorusturma sanada.Bu arada bu numara sitesi konsoloslugun kac gunde bir guncelleniyo.Gecen sene 2-3 gunde bir aciklaniyodu.Fakat sirket bana her cumadan cumaya dedi..
bugun 15 mayis hala guncelleme yok sitede pzt ne mi kaldi acaba.Gerci saat 15.40 daha ilerleyen saatler belki aciklanir.
ya bugun 18 mayis oldu hala 7 mayis fiyo arkadaslar.Cumadan cumaya guncelleniyo dediler hala tik yok.Yarinda 19 mayis konsolosluk kapali.Gunlerde azaldi.Gerce heralde bi ben bakiyorum siteyecunku kendime cevap gonderiyorum. Kimsenin yazdigi yok
![]()
saol kardesim.Sen ne zamandan beri bekliyorsun bu arada ?
bende ayni derdi yasicam buyuk ihtimal.. ds nin gelmesine 10 yada 15 gun var daha.. gecen sene nerdeyse 2 ay sorusturmaya takildm.. ama vizeye vok erken girdigim icin gitmemde bi gecikme olmicak.. ama bu sefer daha vizeye bile yollanmadi belgeler ve 15inde isde olmam lazim.. yane benim durum baya kotu gibi.. daha yeni karar werdm busenede gitmeye ama sorustirma olursa planlar yatabilr benim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks