Merhaba arkada?lar bende konuyla ilgili durumumu anlatmak istiyorum.Ben 2008yaz?nda work and travale kat?lm?st?m bu senede 2009 yaz?nda g?tmey? dusunuyorum.Fakat soyle b?r durum var.?irketim bana gecen sene v?ze gorusmes?ne g?tt?g?mden dolayi bu sene konsoloslu?a sadece belgelerini göndermen yeterli demi?ti bana.Bende gecen sene bana guvenl?k sorusturmas? c?km?st? bu senede ayn? s?k?nt?y? ya?amam için uyarm?st?m erken ba?vuru yapal?m diye uyarm??t?m fakat onlar bana ds formun geldikten sonra belgelrini konsoluslu?a gönderice?iz dediler soru?turma içindede geçen sene ç?kt??? için bu sene tekrar ç?kmayaca??n? ve bir sorun olmayaca??n? söylediler bana.Bende ds formum geldikten sonra evraklar?m? konsoloslu?a geçen hafta yollad?m ve bugün 8 may?sda ups ile pasaportum elime ula?t? birde po?eti açt?m ki ne göreyim tekrar pasaportun içinde koyu ye?il ka??t tekrar güvenlik soru?turmas? aç?lm??.Beyaz ka??tta z?mblan?? kag?tta numaran?z? tak?p ediniz diyo ayriyeten bu süreç 4-6 hafta sürer diyor.Bende hemen ?irketi arad?m ?imdi evraklar?m?n erken gonder?lmes? durumunda s?z? uyarm?st?m tekrar isim soru?turmasina tak?lab?l?r?m d?ye. Durumu aynen anlatt?m onlara.Onlarda bana evraklar?n? erken gondersekde sonuçta ds formun gelmedi?i için sonuçta ayn? sürece gelece?imi söylediler.Sonuç olarak ben?m 1 haziranda i?ba?? yapmam laz?m ve ben?m may?s 30 unda gitmem laz?m ve ye?il ka??ttada bu soru?turma en az 4-6 hafta sürer diyor.?imdi bana vize ne zaman ç?kacak ki onu b?rak?n vize ç?kt?ktan sonra pasaportu ups ye verdikten sonrada 1 hafta geçiyor.Yani 1 hafta-10 gün gibi bir sürede soru?turma bitcek sonra pasaportu göndercere?im ups ile 5-7 gün içinde pasaportta elime ula?mas? laz?m ki i?ime yeti?eyim .?ki sene üst üste bana güvenlik soru?turmas? aç?ld?.?imdi nas?l yapcam bilmyorum.Aç?kcas? umudum Çok az benim.Amerikaya gitmekten vazgeçmeyide dü?ünüyorum bir yandanda.Benim sormak istedi?im benim gibi 2 sene üst üste soru?turma aç?lan arkada?lar var m? ? Varsa tecrubelerini anlatabilirler mi lutfen ? Te?ekkürler...

Alıntı

in?. yeti?ir. ma sitede i?lem geçerlilik tarihim haziran ay?na kadar gözüküyor aradaki çeli?kiyi anlamad?m

in?allah en k?sa zmnda sonuçlan?r herkesinki..sonuçlardan hbrdar edin

Bookmarks