Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iþ deðiþtirme þansýmýz varmý??? aciil!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation iþ deðiþtirme þansýmýz varmý??? aciil!!!

ya ben birþey merak ediyorum bilenler varsa yardým rica edecegim lütfen.

ben danýþmanlýk aracýlýðla anlaþtýðým þirketin bana saðladýðý ve sözleþmesini imzaladýðým iþte çalýþmak zorunda mýyým? ülkeye girdikten sonra kendi baþýma baþka iþ bulsam da onda çalýþsam olmaz mý? veya çalýþabileceksem ne gibi durumlar söz konusu? yapmam gereken seyler neler gitmeden önce veya gittikten sonra iþ deðiþtirme konusunda?

acil cevaplarýnýz bekliyorum arkadaþlar. özellikle de bu konuda bilgisi olanlarýn yardýmlarý rica ediyorum.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

danýþman þirketine danýþmadan böyle birþey yapma..pek iyi olcaðýný sanmýyorum
    ama zaten o iþinden vakit bulursan baþka iþte çalýþma þansýn da var

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

eger onlardan habersiz o isi birakirsan senin vizeni iptal ettirebiliyolar buldugun iste deil calismak 1 gun dahi usa'da kalamazsin bu madde sozlesmede vardi bilmem dikkatini cektimi

ama sen o isten veya isvereninden memnun kalmazsan danismanlik sirketin sana yeni bir is bulabiliyo tabi her sirket bunu saglar mi bilmiyorum benim sozlesmede bu maddeler vardi
    HAYAT iLeRiYe DoðRu YaþaNýR,GeRiYe DoðRu aNLaþýLýR

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Vizen bu þirket aracýlýðýyla alýndýðýndan yani Amerika ya bu þirketin davetiyle gittiðinden dolayý þirket isterse vizeni iptal edebilir 7 gün içinde ülkeyi terk etmek zorunda kalýrsýn ama þirketin insafýna kalmýþ tabi.Geçerli bir nedenle iþten ayrýlýrsan herhalde pek sorun yapmazlar

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

evet arkadaþlar yeterli bilgiyi vermiþ sanýrým. kesinlikle kendi kafana göre iþ yapma danýþman þirketine ve iþ verenine danýþ. sonra deðiþtir hatta deðiþtirmene gerek kalmýyor onlar sana buluyor zaten...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

danýþman þirket dedikleri gibi eðer anlaþmadan ayrýlýrsan vizeni iptal ettirebilir anlaþarak ayrýlabilirsin ve istediðin iþte çalýþabilirsin ama SSN olursa. SSN gelmeden seni kolay kolay iþe almazlar kaçak çalýþýrsýn o baþka Bir de iþten ayrýldýktan sonra yeni bir iþe yerleþtiðini ve buþunduðun konumu sponsor þirketine bildirmen yararýna

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ya bukadar panik olmayýn ya benim arkadaþlar geçen yýl wisconsýna gitti býraktýlar iþi adamlar tehtit etmiþ vizeniz iptal olur diee hiç birþey oldugu yok bence bu biraz göz korkutma biraz cesur olmak lazým býraktýlar iþi çok güzel bi iþ buldular,10 saat çalýþmýþlar günde fotografçýda yani rahat olmak lazým biraz...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

onur bu dediðin þirket hangisi alliance mý yoksa baþka bir þirket mi?belki þirketine göre deðiþiyordur..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks