Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: i? de?i?tirme ?ans?m?z varm???? aciil!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation i? de?i?tirme ?ans?m?z varm???? aciil!!!

ya ben bir?ey merak ediyorum bilenler varsa yard?m rica edecegim lütfen.

ben dan??manl?k arac?l??la anla?t???m ?irketin bana sa?lad??? ve sözle?mesini imzalad???m i?te çal??mak zorunda m?y?m? ülkeye girdikten sonra kendi ba??ma ba?ka i? bulsam da onda çal??sam olmaz m?? veya çal??abileceksem ne gibi durumlar söz konusu? yapmam gereken seyler neler gitmeden önce veya gittikten sonra i? de?i?tirme konusunda?

acil cevaplar?n?z bekliyorum arkada?lar. özellikle de bu konuda bilgisi olanlar?n yard?mlar? rica ediyorum.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

dan??man ?irketine dan??madan böyle bir?ey yapma..pek iyi olca??n? sanm?yorum
    ama zaten o i?inden vakit bulursan ba?ka i?te çal??ma ?ans?n da var

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

eger onlardan habersiz o isi birakirsan senin vizeni iptal ettirebiliyolar buldugun iste deil calismak 1 gun dahi usa'da kalamazsin bu madde sozlesmede vardi bilmem dikkatini cektimi

ama sen o isten veya isvereninden memnun kalmazsan danismanlik sirketin sana yeni bir is bulabiliyo tabi her sirket bunu saglar mi bilmiyorum benim sozlesmede bu maddeler vardi
    HAYAT iLeRiYe DoðRu YaþaNýR,GeRiYe DoðRu aNLaþýLýR

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Vizen bu ?irket arac?l???yla al?nd???ndan yani Amerika ya bu ?irketin davetiyle gitti?inden dolay? ?irket isterse vizeni iptal edebilir 7 gün içinde ülkeyi terk etmek zorunda kal?rs?n ama ?irketin insaf?na kalm?? tabi.Geçerli bir nedenle i?ten ayr?l?rsan herhalde pek sorun yapmazlar

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

evet arkada?lar yeterli bilgiyi vermi? san?r?m. kesinlikle kendi kafana göre i? yapma dan??man ?irketine ve i? verenine dan??. sonra de?i?tir hatta de?i?tirmene gerek kalm?yor onlar sana buluyor zaten...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

dan??man ?irket dedikleri gibi e?er anla?madan ayr?l?rsan vizeni iptal ettirebilir anla?arak ayr?labilirsin ve istedi?in i?te çal??abilirsin ama SSN olursa. SSN gelmeden seni kolay kolay i?e almazlar kaçak çal???rs?n o ba?ka Bir de i?ten ayr?ld?ktan sonra yeni bir i?e yerle?ti?ini ve bu?undu?un konumu sponsor ?irketine bildirmen yarar?na

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ya bukadar panik olmay?n ya benim arkada?lar geçen y?l wiscons?na gitti b?rakt?lar i?i adamlar tehtit etmi? vizeniz iptal olur diee hiç bir?ey oldugu yok bence bu biraz göz korkutma biraz cesur olmak laz?m b?rakt?lar i?i çok güzel bi i? buldular,10 saat çal??m??lar günde fotografç?da yani rahat olmak laz?m biraz...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

onur bu dedi?in ?irket hangisi alliance m? yoksa ba?ka bir ?irket mi?belki ?irketine göre de?i?iyordur..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks