Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: -acil- iþverenin iþyeri deðiþtirme hakký var mý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart -acil- iþverenin iþyeri deðiþtirme hakký var mý?

arkadaþlar an itibariyle iþverenimin iþyerimi deðiþtirdiðini öðrendim.söz konusu iþime fuarda yerleþmiþtim yüzyüze mülakatla.deðiþiklik sonucu gideceðim eyalet/iþ pozisyonum da deðiþti.iþverenim ayný kiþi ama.yeni iþ güzel olsa dahi bana sorulmadan bu deðiþikliðin yapýlmasýna çok sinirlendim.iþverenimin/baðlý bulunduðum acentanýn bunu yapmaya hakký var mý ? yasal olarak yapabileceklerim neler ? iþten ayrýlsam dahi ds2019'u kullanma hakkým var mý vize'de ? acil cevaplarýnýzý bekliyorum...
    Konu zed tarafýndan (09-05-2009 Saat 09:36 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý zed Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar an itibariyle iþverenimin iþyerimi deðiþtirdiðini öðrendim.söz konusu iþime fuarda yerleþmiþtim yüzyüze mülakatla.deðiþiklik sonucu gideceðim eyalet/iþ pozisyonum da deðiþti.iþverenim ayný kiþi ama.yeni iþ güzel olsa dahi bana sorulmadan bu deðiþikliðin yapýlmasýna çok sinirlendim.iþverenimin/baðlý bulunduðum acentanýn bunu yapmaya hakký var mý ? yasal sorumluluklarým neler ? iþten ayrýlsam dahi ds2019'u kullanma hakkým var mý vize'de ? acil cevaplarýnýzý bekliyorum...
    eet var usta.bnm ds'te 41.street yazýyordu.ama manager beni 125'te calýstýrdý.eger ayný sirket içinde ise illa ds yazan yerde calýscaksýn diye bisey yok ....
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ibo benimkisi þehiriçi deðiþiklik deðil sadece.beni bir eyaletten baska bir eyalete transfer ediyor.ve yapacaðým iþten farklý bir iþ veriyor bana.bununla birlikte iþi fuarda seçtim ben.baþka bir þehirde çalýþacak olsam bu iþi kabul etmezdim.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Arkadasim uzulerek soyluyorum ki isverenin boyle bir hakki var. Imzalattiklari sozlesmelerde varis zamani, ve isin kosullarina bagli olarak isveren is yerini degistirme hakkini her zaman sakli tutar seklinde bir madde oluyor. DS-2019 meselesine gelince isvereninden ayrildigin takdirde isverenin onaylamamasi durumunda DS belgenin iptal edilebilme durumu soz konusu olur. Bu konuda sirketinin daha fazla yardimci olabilecegini dusunuyorum. Kolay gelsin.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

var tabiki de. hatta benim geçen sene iþ kabulunde missouri eyaleti görünüyodu çalýþacaðým iþ yeri. oraya bi gittik beni arkansas diye baþka bi eyalete postaladýlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)