Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 12voip ile sýnýrsýz konusma.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Standart 12voip ile sýnýrsýz konusma.

Merhaba arkadaþlar. gecen sene ben wat a gittiðim zaman ailem beni 12voip die bir programdan arýyorlardý. bu programi googleda yazým direk kendi sitesinden de indirebilirsiniz. kullanýmý ise çok kolay. önce üye oluyorsunuz. sonra 90 gün geçerliliði olan 10€ kredi kartý veya paypal falan öduyorsunuz. baska hiç bir ödeme yapmadan baslýyosunuz konusmaya. ulkeden ulkeye fiyat farkediyo. detaylar tahminimce sitesinde de vardýr. ama turkiyeden amerikayý aramak bedava. yani bu 10 €yu yukledikten sonra babamlar beni arýyorlardý ve saatlerce konusabiliyoduk. tavsiye ederim ses kalýteside çok iyi. normal telefondan hiç bir farký yok. ve normal tr deki ev, iþ, cep te aranabiliyo. dunya uzerindeki butun telefonlarý arayabiliyorsunuz hatta. ancak ucretlendirmeler dediðim gibi hepsinde farklý oldugu gibi super ucuz. en pahalý yerin dakikasý 0,10 € falan olmasý lazým. ama kesinlikle AMERÝKAYI 90 GÜN BOYUNCA ÝSTEDÝÐÝN KADAR ARIYORSUN HEMDE HÝÇ PARAN EKSÝLMEDEN..
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

bu konuda oovoo die bi program var, oda çok saðlam... çalýþma prensibi hemen hemen aynýdýr, ama daha ucuz, hatta en ucuz sanýrým, http://www.oovoo.com/ burdan indirebilirsiniz...
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

12voip de tr den usa bedava. hani babamýn programý deðil rekabet olsun diye söylemiyorum tamamen watçýlar boþ yere fazla para vermesin diye söyluyorum

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

süper bi programmýþ bu.deneyen kullanan varmý? ben gitmeden bilgisayara bunu ayarlar giderim.orda zaten illaki cep telefonu olacak.rahatça bedavaya görüþme saðlayabiliriz.bi sakatlýk olma ihtimali varmý acaba? son bir ayda parayla konuþsakta çok önemli deðil

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Peki Usa dan Tr yi arama durumu nedir laptopla gittik dielim ordan evi aramada problem olurmu.. Bide orda telefon parasý vermiyelim direk evdeki sabit telefonu arýyalým olmazmý ..

Alýntý kayhan86 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba arkadaþlar. gecen sene ben wat a gittiðim zaman ailem beni 12voip die bir programdan arýyorlardý. bu programi googleda yazým direk kendi sitesinden de indirebilirsiniz. kullanýmý ise çok kolay. önce üye oluyorsunuz. sonra 90 gün geçerliliði olan 10€ kredi kartý veya paypal falan öduyorsunuz. baska hiç bir ödeme yapmadan baslýyosunuz konusmaya. ulkeden ulkeye fiyat farkediyo. detaylar tahminimce sitesinde de vardýr. ama turkiyeden amerikayý aramak bedava. yani bu 10 €yu yukledikten sonra babamlar beni arýyorlardý ve saatlerce konusabiliyoduk. tavsiye ederim ses kalýteside çok iyi. normal telefondan hiç bir farký yok. ve normal tr deki ev, iþ, cep te aranabiliyo. dunya uzerindeki butun telefonlarý arayabiliyorsunuz hatta. ancak ucretlendirmeler dediðim gibi hepsinde farklý oldugu gibi super ucuz. en pahalý yerin dakikasý 0,10 € falan olmasý lazým. ama kesinlikle AMERÝKAYI 90 GÜN BOYUNCA ÝSTEDÝÐÝN KADAR ARIYORSUN HEMDE HÝÇ PARAN EKSÝLMEDEN..
    "sabah 09.00, akþam 18.00. sonra baþka mecburiyetler. sýkýþýp kaldýk. sýrf yeme, içme, barýnmanýn bedeli bu kadar agýr olmamalý. hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. bir ömür karþýlýðý bir ömür yani. ne saçma."

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

usa den burayý aramayý denemedim ama onunda ucretsiz olma ihtimali yuksek ucretliyse bile çok cüzi bi rakamdýr. olmadý evde bilgisayar varsa evdeki bilgisayara kurun programý gerekli ödemeyidee yaptýktan sonra nasýl arama yapýlacagýný ailenize anlatýn. zaten kullanmasýda çok basit. normal ev telefonundan daha basit. eðer usa den tr yi aramak ucretliyse bile onlar sizi arar. denersiniz siz aradýgýnýzda para gitmiyosada siz evi ararsýnýz.

Bu arada sakat bi program olmasýn kredi kartýyla iþlem yapýyoruz gibi dusuncelere kapýlmanýza gerek yok. bizim evde 2 yýldýr kullanýyoruz bu programý.. hatta 2 yýldýr ev telefonunu hiç kullanmadýk desem abartý olmaz.. ve hiç bir sorun yasamadýk ödemelerle ilgili. zaten account page 'inizde ayarlýyorsunuz siz istemedikçe hiç bir þekilde ödeme almýyor sistem..eðer otomatik ödeme talimati yapmadýysanýz. öyle bir seçenekte var cunku. "para bittiðinde otomatik yukle" die.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

amerika dan turkiye deki sabit telefonlari arayabiliyorsun ucretsiz. ben gecen sene aradim.. ayrica voip programlarinin tamamina yakini bu ozellikleri sagliyor. sadece voip12 yok bircok program var benzeri internetten arastirsaniz yeter...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

ayrýca turkiyeden , amerikadaki cebide arasan evide arasan bedava. ama amerikadan turkiyeyi yalnýzca sbt arayabiliyormussun demkki onuda ögrenmiþ olduk teþekkurler ozgursum paylaþýmýn için.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    amerika dan turkiye deki sabit telefonlari arayabiliyorsun ucretsiz. ben gecen sene aradim.. ayrica voip programlarinin tamamina yakini bu ozellikleri sagliyor. sadece voip12 yok bircok program var benzeri internetten arastirsaniz yeter...
    bu programda türkiyedeki sabit telefonlarý aramak bedava deðil.
    Turkey (Landline) 0.040 0.048
    Turkey (Mobile) 0.033 0.040
    dolar ücretlendirme dakika olarak

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

valla ben voipraider kullaniyorum onda bedava baktigim diger programlarda da bedavaydi ama buna bakmadim...

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Türkiye'den Amerika bedava ama birçok kiþide sabit hat olmayacak. Gidince ordan cep telefonu alacaksýnýz. 3 ay kullanacak olduðunuz için sözleþmeli(faturalý) telefon almayýp, kontörlü telefonlardan alacaksýnýz. Amerika'da sizi aradýklarýnda dahi kontör düþer. Yani gelen aramalar için de para ödersiniz. Bu durumda 1 cent diye gördüðün þey olur sana 10 cent.

Tüm bunlarýn sonucunda sizi imzamda bulunan en ucuz görüþme konusuna bekliyorum. En ucuz diyorsam en ucuzdur. Ben yaþ tahtaya basmam.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

süper biþeymiþ yaa bence bu konu sabitlenmeli...
    Konu stormhik tarafýndan (09-05-2009 Saat 10:25 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý faruk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Türkiye'den Amerika bedava ama birçok kiþide sabit hat olmayacak. Gidince ordan cep telefonu alacaksýnýz. 3 ay kullanacak olduðunuz için sözleþmeli(faturalý) telefon almayýp, kontörlü telefonlardan alacaksýnýz. Amerika'da sizi aradýklarýnda dahi kontör düþer. Yani gelen aramalar için de para ödersiniz. Bu durumda 1 cent diye gördüðün þey olur sana 10 cent.

Tüm bunlarýn sonucunda sizi imzamda bulunan en ucuz görüþme konusuna bekliyorum. En ucuz diyorsam en ucuzdur. Ben yaþ tahtaya basmam.
    arandýðýmýz zaman bizdende kontür alýndýðýný yazmýþsýnýz.bi yerde okumuþtum(belki sizin konudada olabilir) iki farklý seçeneðimiz varmýþ alabileceðimiz.birinde dediðiniz gibi biz arandýðýmýzdada kontür gidiyor diðerinde kontür gitmiyordu.sözleþmeli almadýðýmýzda herhalikarda kontürmü gidiyor?alternatif bir seçenek yokmu?sonuçta önerdiðiniz seçenekte çok ucuz sayýlmaz.hele böyle bedava alternatifin yanýnda

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

arkadaþlar iþverenlerin saðladýgý bi çok evde telefon oluyo, kaldý ki sokaktaki telefon kulubelerinde bile o telefona ait telefon numarasý uzerinde yazýyor. bir adet calling card alýp ailenizi ararsýnýz numara bu diye veya e-mail atarsýnýz. onlarda 12voipten amerikadaki sabit hatlarý hatta cepleride bedava arýyabiliyolar. ben gecen yaz öyle yaptým. sokaktaki telefondan bile ailemle kaç saat konustugumu hatýrlýyorum haberiniz olsun.

en kötu ihtimalle laptop varsa msn den göruntulu konus hem gör hem konus

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Azminiz takdire þayan...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

teþekkurler

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

e hergun aramalarinada gerek yok,biraz yanliz kalmak iyidir
    ama bunun yaninda guzel bir sistem,ayrica onerebilecegim turk telekom kartlari eger bu tip odemelerden cekiniyorsaniz,herhangi bir turk telekomda satilan kartlarla aileniz sizi uzun sure arayabilir.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

evet arkadaþlar iphone u olan arkadaþlar için özlelikle süper birþe fring die bi program var iphoneda ondan bu þeye üye olorsun dedigi gibi arkadaþýn 10 euro yatýrýorsun o orda duruor sen sadece cep telefonu aradýgýnda dk da 0.10 euro gidior yani ýphone dan telefonlar konuþurmuþ gibi türkiyeyi bedava arýorsun amerikada heryerde wifi oldugu için bedavaya konuþma
    LIVE IS LIFE

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Amerika'da her yerde wifi olduðunu da nerden çýkardýn?
    Býrak Amerika'yý, Manhattan'ýn bile her yerinde wifi bulamýyorsun.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

hic birseyin olmadigi niyerde durursan wifi olmaz dogal olarak, ama biraz kalabaliga dogru yurursen is yerlerinin oldugu yrlere gorursun ki wifi var! bu arada central parkin ortasinda bile internet var.. yani senin dedigin biraz dogru heryerde yok sadece%95 lik bir yerinde var ...
    LIVE IS LIFE

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Manhattan'da hiçbir þeyin olmadýðý yer yok. Denediðim yeri yazayým : Broadway&94th civarý. Ýnsanlar þifresiz kullanmýyor artýk internetlerini. Bedava bulmak o kadar kolay deðil.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

sana denk gelmemis galiba dusun ben central 'park'ta internet kullandim her otelin her cafenin wifisi oluor ben gecen yazdan bahsediorum yani cok eskiden degil
    LIVE IS LIFE

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Unutmuþum yazmayý
    Anneler günü dolayýsýyla mezun.com anneler günü ile alakalý yazýlan
    Tüm mesaj sahiplerine Mezun callingcard'dan 30 dakika bedava konuþma süresi hediye ediyor..Mezun calling kullananlar dikkat.

Anneler günü özel

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý realbrutal Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    süper bi programmýþ bu.deneyen kullanan varmý? ben gitmeden bilgisayara bunu ayarlar giderim.orda zaten illaki cep telefonu olacak.rahatça bedavaya görüþme saðlayabiliriz.bi sakatlýk olma ihtimali varmý acaba? son bir ayda parayla konuþsakta çok önemli deðil
    Ben bu programý kullandým bizzat çok iyi ve ucuzdu . Herhangi sakatlýk durumu olmaz .

Ayný IP üzerinden 4-5 kiþi konuþmayýn yeter . Haftalýk belli bir sýnýrý var onu geçerseniz 10$ 'ýnýzdan düþmeye baþlar . Ben bu sene Avea hattýmý 55 kontör karþýlýðýnda yurtdýþýna açtýrýcam . Kýz arkadaþým , ailem beni aramak istediklerinde Avea hattýma çaðrý yollayacaklar ben onlarý arayacaðým . Eðer ki acil durum olursa 2 SMS = 4 Kontör karþýlýðý ben mesaj atýcam .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Avea'nýn 500 ve 5000 sms kampanyalarý geçmiyor mu acaba Amerika'da. Bir denemek lazým

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ben açtýrdým hattýmý ama kullanabýlecegýmden emýn degýlým cunku bený her aradýklarýnda bendende kontur dusecekmýs su programý bende yuklýyým barý

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

arkadaþlar turkiyedeki hiç bir kampanya amerikada geçerli olmuyo. zaten sanýrým bitek turkcell orda kullanýlabiliyor. diðerlerini bilmiyorum.

Ucretlendirme gecen sene sms:10kontor
    Aramanýn ve aranmanýn dakikasýda:87 kontor gibi ucuk birþeydi.
    o yuzden acil bir durum olmadýkca kullanmanýzý tavsiye etmiyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation 12voip hakkýnda

ben 12voip programýný kurdum.. amerika numarasý denedim sabit numara ama aramadý.. kredi yok atýn al diyo...
    amerika ücretsiz deil mi? öyle yazýyo sitede ama kredi al diyor..biþey anlamadým
    benim bu programý asýl kurma amacým kktc ile görüþmek....
    ordaki sabit hatlarla yada mobil telefonla görüþmek icin 10 euro yüklesem kac dakika konuþabilirim acaba bilen var mý?
    burdan bi avea hat alýp kktcde kullansam beni türkiyeden arayanlar ve ben nasýl ücretlendirilirim bilen var mý?
    bu konularda açýklayýcý bilgi veren olursa cook sevinirim.
    þimdiden teþekkür ederim...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý mcramtr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben 12voip programýný kurdum.. amerika numarasý denedim sabit numara ama aramadý.. kredi yok atýn al diyo...
    amerika ücretsiz deil mi? öyle yazýyo sitede ama kredi al diyor..biþey anlamadým
    benim bu programý asýl kurma amacým kktc ile görüþmek....
    ordaki sabit hatlarla yada mobil telefonla görüþmek icin 10 euro yüklesem kac dakika konuþabilirim acaba bilen var mý?
    burdan bi avea hat alýp kktcde kullansam beni türkiyeden arayanlar ve ben nasýl ücretlendirilirim bilen var mý?
    bu konularda açýklayýcý bilgi veren olursa cook sevinirim.
    þimdiden teþekkür ederim...
    10 Euro yukledikten sonra konusma yapabilirsin.

her ulkenin sabit dk ucretleri var ona göre dusuyor 10 eurodan ve çok dusuk bir kaç cent genelde. amerika ondan sonra bedava..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben VoIP icin Almanyada Dcalling kullandim ve cok memun kaldim. Ama Amerikada 12Voip kulanicam galiba.
    Info icin tskler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks