1.72 ile 2 kere red ald? arkadas?m 3. görü?mesi bu hafta sizce bu kez ne olur?
1.72 ile 2 kere red ald? arkadas?m 3. görü?mesi bu hafta sizce bu kez ne olur?
ben olsam böyle bir cesarete verirdim vizeyi.. ilk ikisinde nerde girmi?ti vizeye?Ayn? yeremi gidiyor yine?
azim ve mermer hikayesine donmü?,valla bnde verirdim ama memurun i?i belli olmaz genelde iki kere git sonra b?rak diye bi söylenti var ortal?kta umar?m hurafedir...
ben olsam hazirani beklerdim ikinci donemki notlari yukseltip girerdim.. yani iki kere ayni kosullarda red yediysen 3. de muhtemeldir. kosullarda degisiklik yoksa ki red nedeni buyuk ihtimalle ortalamadir ortalamayi ikinci donem yukseltip girmesi daha mantikli...
o ki?i ben oluyorum arkadaslaryenilen pehlivan güre?e doymazm?? diorum ve 3.kez gircem bu hafta..
![]()
3. kez vize görü?mesine girece?ine göre para gani heraldebende gecen sene ilk görusmemde red ald?m 1.82 ortalamayla, sonra 1.86 oldu ortalamam finallerden sonra bir daha girdim ald?m vizeyi. bu sene de yaln?zca evraklar? gönderdim direk basm??lar vizeyi ortalamam da 1.96 ya yukseldi bu arada. notlar?ndaki bi de?i?iklik etkili olacakt?r asl?nda. bu arada ögrenci i?lerinden s?n?f?n?n not durumunu gösteren bir belgeyle git. e?er s?n?f?n?zdaki en yuksek gpa 3.2 falansa buda bir faktör sonucta. ö?renci i?lerine dilekçe yazarak böyle bir belgeyi alabilirsin. ben gecen sene bunuda ald?m cunku. gerçi evraklar? verirken buna gerek yok dediler geri verdiler elime ama olsun almakta fayda var.. bu kadar isteklisin umar?m yolunda gider i?lerin
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
evet hakl?s?n?z ayn? yerde giricek ama ortalaman?n sistemde yükselmesi temmuzu buluo. 19 haziran son official final tarihi. o yüzden aç?klanmas? gpan?n yükselmesi en az temmuz. belki bu kez verirler sonucta kaç ki?i 3. kez girme cesretinde bulunuo ayr?ca o kadar masraf yap?l?o. durumunun ii oldunuda kan?tlamk zorundas?n orda bu sekilde kan?tlanam?omu bide amerikan kültürü ve edebiyat? örencisiyiz çekti?imiz çileye bak :@
ya vizelerden aldigin notlari eger ogrenci islerinden alabilirsen ki boyle bir sey var mi bilmiyorum eger boyle bir sey alinirsa en azindan notlarim yukseliyor diyebilirsin.. ne bileyim zaten 1 hafta kalmis belli olmaz. bol sans vizede ins. alirsin.
ayn? ki?ilere denk gelmeyece?inin garantisi yok..
En mant?kl? yakla??m destekleyici belgeleri berberinde götürmek ve bakt?n Red verecek gibi (in? vermez) Biraz dil dökmen gerekecek.
-sadece arkada??mla amerikaya gidip gelmek istiyorum bu kadr m? zor
-Maddi durumum ?öyle(belgelerle)
-son s?n?f de?ilim zaten okulumu bitirmem gerek sonuçta
-Yapmac?k de?ilde içten anlatrsan bence verirler vizeyi helede bir O sar???n abiye denk gelirse..Çok iyi niyetli bir insan.Ben de çok dua ettim ama denkl gelmedi.
1.60 ile vize alan arkada?lar vard? istersen onlara bir ula? veya konular?n? oku en az?ndan nas?l ikna etmi?ler onlar?
evet red diyince ok bye diip ayr?lmamak laz?m..
ya ne diyimki ..
kararlar? dei?mezki sonucta..
$453 :aboooov:
red ald?m derken ye?il ka??d?m? vermediler sana bu sene herkese ye?il ka??t da??t?yorlarm?? diye duydum ama do?ru de?ilmi acaba
in? al?rs?n vizeyi. ama 2 kere redden sonra 3.ye girmek de büyük cesaret i?i. ke?ke bu azmi derslerde gösterseydin de hiç bu kadar u?ra?masayd?n![]()
belliki olayin maddi yonunu dert etmiyorsun oraya gitmektende sikilmiyorsun,git derim git ve etkile onlari,nedenler sun,donecegine dair,ortalamanin neden dusuk olduguna dair,
go get em tiger!
![]()
valla i?in zor ama hadi hay?rl?s? bakal?m, vize alamaman?n hissiyat?n? bilirimbende ilk alamad?g?mda o an sanki dunyan?n sonuymus gibi gelmi?ti, ama sonradan öyle olmad?g?n? anl?yor insan. umar?m bu sefer al?rs?n ama alamazsan da bil ki daha hiç bi?ey bitmi? de?il, 4. yü 5. yi falan denersin sen bu gidi?le
![]()
helal olsun gerçekten 1.78 le benim arkada? red ald? direk b?rakt? o da bi ayr? tabi o kdr cart diyede vazgeçmekte ayr? bi pskoloji ama 3.kez ba?vuruyo bu çocua verin vizeyi art?k ba??m?za dert oldu diyip verebilirler..i?alah öle olur ama tabi denilenler mant?kl? ..sene sonu notlar?n? bekleyip ba?vurmak olmal?yd? ama uçak bileti bekliyo diyosunuz o da var..komplike bi durum
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
uçak bileti s?k?nt? olmaz vizeyi ald?ktan sonra yaa, thy ile direk uçar arkada??m?z konsolosluga bile ac?madan yagd?r?yor paray?öyle bi s?k?nt? yok yani mali yönden, o yuzden ucak bileti s?k?nt?s?da yok.
3. vize randevusuna 100$ göturde rü?vet teklif et bakal?m o zaman vercekler mi ?![]()
off cok eglendiniz bak?orumda..
yine istanbulda m? giriyosun vize görü?mesine?
öncelikle tabii ki seninde her kat?l?mc? gibi vizeni al?p guzel bi yaz geçirmeni isterim. Ancak konu son bi kaç mesaja kadar az çok netle?ti zaten, biraz da mizah katmak i?in içine o kadar s?k?nt? olmaz diye dusundum o kadar. amac?m ne seninle eglenmek ne de senin vize alamaman? istemek. seni tan?m?yorum bile, yaln?zca geyik bi kaç msj o kadar. konsolosluga 100$ göturmek gibi bi?eyin söz konusu olam?yacag? herkes taraf?ndan biliniyor zaten, yapabilen varsada helal olsun.
Demek istedi?im amac?m dalga geçmek hor görmek tarz? kötü niyetli yakla??mlar de?il!!!
Hay?rl?s? olsun !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks