ke?ke ankara'dan deneseydin bu sefer; ama randevuyu alm??san yapacak bi ?ey yok art?k.
ke?ke ankara'dan deneseydin bu sefer; ama randevuyu alm??san yapacak bi ?ey yok art?k.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
alacak alacak bende öyle hissettimmmm
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
3.kez giriyor, azmini takdir ettik.
3.kez giriyor, yeter art?k verelim.
3.kez giriyor, demek ki gerçekten istiyor.
?aka de?ilse komik, ?akaysa hiç komik de?il.
Tüm bu bahsetti?iniz gerekçeler rü?vet verme fikri kadar saçma ve içi bo?. Rü?veti öneren arkada? en az?ndan espri yap?yor. Ben de burdan vize aday?na yazay?m : Benim vize alma ihtimalimle senin red alma ihtimalin do?ru orant?l?. Bu ortalamayla 3.kez görü?meye gidiyorsan, yap?lacak esprilere haz?rl?kl? olacaks?n.![]()
tekrar ayn? görevliye denk gelirsen Olumlu yakla? en az 10 di?ini gösterfazlas? korkutur adam? o da mant?kl?ya asl?nda.
"Yine ben diye ba?la lafa.nas?ls?n sorusuna vizeyi alabilirsem çok iyi olucam dersin.
Arkada?lar?mla bir tatil yap?p gelmek istiyoruz sadece..Neden bu kada zor ki!
Ortalamam kötü evet biliyorum ancak çok istiyorum bir kerede olsa amerikay? görmek ve gezmek" felan i?te..
bana sorarsan ortalamadan ba?ka bir sorun var ? maddi durum iyi say?l?r anlad???m ve son s?n?f da de?ilsin ..ba?ka ne olabilir ort dan ba?ka eksi görü?ü sence ben olsam onun üzerinde kafa yorard?m.
Bu sefer Kesinlikle alacaks?n havas?nda git.Ba?tan kaybetmi? gibi davran?rsan sendeki ???g? görmez görevli![]()
bu esprilere haz?rl?kl? olmad?g?m için kimseye hesap wermicem kimseden özürde dilemicem kusura bakmay?n da demicem)
Faruk`a kesinlikle katiliyorum,israr konusunu aklindan cikar,azimide birak,somut seyler dok ortaya bu sefer tahmin ediyorumki dil ile ilgili bir sorunun yok,bu yuzden hocalarindan aldigin referans mektuplari,not ortalamanin dusuklugunu aciklayabilcek cumlelerle git.
sizce kaza geçirdim vs gibi nedenler inand?r?c? m?.. ?
ben bir ?ey sormak istiyorum 3.kez girecek olan arkada??m?za.ilk 2 görü?meye ds belgen olmadan m? gitmi?tin?yani yoksa seni ups masas?na gönderdi de sonradan m? red ald?n?
kazani belgelemen gerekir bir raporla ben olsam bunu yapardim boyle bir sansin varsa yap.
kendimden ornek vereyim:gecen sene 5.senemdi okulda,adam neden uzattigimi sordu bende isletme bolumunu sevmedim pek,dersler ezber,teorik ve bu beni sikiyor dedim,durust olmam hosuna gitti buna eminim.ya durustce nedenini acikla yada iyi bir neden bul,
mesela okulla birlikte bir yandan calisiyorum,okula alisma surecini yeni atlattim,derslerimiz oldukce zor gibi,
Benim bilgim bir kere red yedin mi bi daha cok zormus vize almak.Hatta sirketler bile kendilerine basvuran ogrencilerine daha once vize reddi aldiniz mi diye soruyorlar.
bencede rapor ayarlamal?yz ama neden ilk 2 görü?mende göstermedin sorusu gelirse?_
50 mesaj olmu? art?k bir?eyler dü?ünün bence.Bir çok fikir verildi.
Arada Kans?l?slar ugruyor buraya fazla goze batmay?n sonra![]()
dü?ük not ortalamas?yla ilgili ?öyle bi yalan söylendi?ini duymu?tum ama i?e yarad? m? bilmiyorum; annemle babam?n aras? çok kötüydü, ayr?lmak üzereydiler. bu durum çok etkiledi beni, derslere hiç konsantre olamad?m. notlar?m o yüzden dü?tü. neyse ki sorunlar halloldu ?imdi ama olan benm not ortalamama oldu. o da annemle babama feda olsun![]()
referans mektubu hiç bir i?e yaram?yor bunu söylemeliyim..ben de 2.kez girdim görü?meye geçen çar?amba,1.de red alm??t?m ye?il ka??d? almama ra?men..?imdi görevli banak,i approve your visa,congratulations dedi..ve ups e gönderdi..?u durumdan sonra red alma ihtimalim hala var m? sizce?
)in?allah öyledir..ama birinci görü?mede de vize memuru bana:enjoy your us trip demi?ti..yani o durumdan sonra da gelmediyse bundan da korkmaya ba?lad?m.(bu arada 1.görü?mede ds formum yoktu)ayr?ca not ortalamam 1.98,hala 1.98 yani de?i?im yok..
ne oldu acaba bu görü?melerin sonucu??
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
3'te hay?r vard?r alm??t?r bence?aka bir yana 4. görü?mesinde vize alan duydum ben.. demek ki neymi? adamlar?n e?ref saatine denk geleceksin..
in?allah alm??t?r vizeyi
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks