tüm mesajlar? okdum walla pembe dizi gibi ben bile mearak ettim in?. alm??t?r vizeyi ya![]()
tüm mesajlar? okdum walla pembe dizi gibi ben bile mearak ettim in?. alm??t?r vizeyi ya![]()
arkada?lar ben ald?m bu arada vizeyi)herkese çok te?ekkürler yard?mlar? için..
hadi hay?rl? olsun kard?eim ilk ben kutlay?m :d
ba?kas?yd? bu araya kar??t? ya![]()
aynen öle karde?im herkes als?n vizeyi umar?m almayan kalmaz biz hala bekliyoz 10 gün oldu![]()
red ald?m derken ye?il ka??d?m? vermediler sana bu sene herkese ye?il ka??t da??t?yorlarm?? diye duydum ama do?ru de?ilmi acaba
arkada?lar benimde ortalamam 1.96 geçen dönem 1.88 di 1.96 a ç?kard?m ama görü?mem ?ubat ay?nda oldu ve sar? saçl? bir kad?na denk geldim pek gülümse de?ildi standart birkaç soru verdi ve ye?il ka??d?n üstündeki kutucuklar? ticklemeden verdi alabilirmiyim acaba? s?k?nt? var içimde kaç aydan beri ya![]()
benim arkadas?mada i?aretlemeden vermi?ti ilk görü?mesinde red ald?. umar?m al?rs?n sen vizeni. pazartesi yaklas?o bakal?m 2 redden sonra vizeyi bas?caklaarm?![]()
kayn?ma da ayn?s? olmu?tu
ya bu tickle me olay? ne oluyo benim ka??tta ticklendi ama ticklenenler al?cakm?? gibi bi konu?tu arkada?![]()
tiklemeye ne gerek var ben onu anlamad?m
eksik belgeler belli zaten
hem tiklemeseler ne olacak
imza de?il bir?ey de?il
at?verirsin birer tik sevis ds yazan yere ne olacak yani
tikle ye?il ka??tla bir alakas? yok red alm?? biri olaraktan![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
ke?ke parana yaz?k etmeseydin 1.72 olan arkada? için söylüyorum 3.süde red olacak kime denk gelirsen gel 1.72ye vermiyorlar bu sene kaç ö?renci vizeden döndü o tür notlarla yan?nda ne belge götürürsen götür bakm?yorlar bile
bahaya 2,37 ile red almaya ne diyosun6. senem okulum 1 y?l daha uzad? seneye mezun oluyorum, ingilizce de bi problem yok.. görü?mede de olumsuz bi?ey ya?anmad? neden alm?? olabilirm sence??
Electricity Paralyses..!
tamam da ?u 3. kez vize görü?mesine giren arkada?a ne oldu çok merak ettim ?imdi![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Red alaca??na garanti veriyorum.
Olumlu olumsuz haberlerinizi bekliyorum.. Umar?m olumlu bi sonuçla gelirsin..![]()
Electricity Paralyses..!
Pes etme sonuna kadar diren Görevliye gerekirse turkçe konu? bi yerden sonra.Tek tavsiyem bu.
Her?eyi sen belirleyeceksin burda yaz?lanlar?n hepsini uygulaman zaten çok zor o yüzden takma kafana.Rahat ol
insallah olumlu bi?i yazar?s pazartesi buraya girip![]()
her?eyin hay?rl?s? in?. olur da burda daha önce yazd?klar?m?za güleriz![]()
umar?m ?y? haberlerle gel?rs?n?z bolsans......
sonuç yok mu sonuç
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks