arkadaslar hala bilet alamayan varm?
arkadaslar hala bilet alamayan varm?
var tabii turka.profildeki Hava Yolu ?irketi: k?sm?na bakabilirsin..
1 ay'a yak?n kald? ne vize ne uçak bileti hiç bir?ey yok daha elde![]()
aynen watken nap?caz b?lm?yorum b?let? onl?ne m? al?caks?n hang? s?tey? terc?h ed?yorsun
bende daha vize ve bilet yok.
indirimli ö?renci bileti konusunda biletnoktas?.com u tavsiye ederim uygun fiyata direkt uçu?lar var![]()
bende sizdenim =) daha bilet de yok vizede.. bekle durr)
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
bende de ne bilet ne vize var hatta DS bile yok halim yaman benim...
acikcasi tum siteler ayni tarifeleri veriyor,bu yuzden acele etmeyin gec kalmadiniz ya erken ya da gec almak lazim kanimca.
Ben de bileti alamad?m. Vizeyi bekleyenler kervan?nday?m![]()
Bilet almak için 20sindeki vize görü?mesini bekliyorum.Bu arada ds hala gelmemi?Bakal?m 20sindeki görü?meye ds ile girebilirsem ve vizeyi al?rsam 27sine bilet al?p gidiyorum k?smetse.Önümüzdeki 10 gün baya heyecanl? geçecek
Geldi-gelmedi,gelirse vize alacak m?y?m-alamayacak m?y?m,al?rsam 500$ l?k bilet kalacak m?
Rezervasyon da yapt?rmad?m,british biletleriyle kumar oynuyorum!
ben de bugn vizeden onay ald?m, yar?n gelir herhalde pasaport.. ucak bileti bakmaya geldi s?ra.. trek turizmden ucuz bisiler ayarlanabilir mi.. yoksa oras? pahal? m? kac?o bilginiz var m?..
Hayirli olsun arkadaslar. Darisi diger bekleyen arkadaslarimizin da basina.
Sa?olun arkada?lar sizlerinki de hay?rl? olsun
Bekleyen arkada?lar için umar?m hay?rl?s? olur.
bi ton adam var bende almad?m
Wat
Arkada?lar ben foruma yeni kat?ld?m.Ben bu uçak bileti i?inden tam anlam?yorum ?imdi ?irketim bana 670euroya uçak bileti ayarlam?? virgina havaliman?na.Bu tek gidi? fiyat?m?d?r?Ne aktarmadan haberim var ne ba?ka bir?eyden.Daha uygun fiyata bulunabilir mi acaba?
670 euro gidi? dönü?tür![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkadaslar bende sitede yeniyim ama vizeyi may?s bas?nda ald?m alaskaya gitcem ama uygun ucak bileti bulamad?m bakal?m ne kadar daha surecek bu ucak bileti isi :SSS
Hala bilet almayanlar. Expedian?n sitesinde 1000$ ?eklinde geçen uçaklar swiss airlinesin kendi sitesinde daha uygun. Gerçi kendin sitesinde de ilk ba?ta uygun de?il çünkü dönü? uça??n? otomatik business class veriyor onu economy saver seçince fiyat 1300TL oluyor. Sitenin print screenini koydum. Yanl?? da çevirmi? olabilirim. Bir bakabilir bilet almayanlar.
tamam hocam hemen bak?yorum
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
kolay gelsin in?allah sorunsuz gidersin.
benim en geç haziran 15de usa de olmam laz?m ama benim de biletim yok. vizeyi alabilsem bileti hemen temin etmek istiyorum ama vize görü?mesini yapamad???m?zdan bileti alamad?k. ?irketime sordum ne kadar fiyat? olur biletin dedim. 850 euro gibi bi rakam söylediler. bana çok fazla geldi. north carolinaya gidicem. san?r?m en yak?n havaliman? virgina da. newyorka uçsam ordan greyhoundlarla north carolina ya geçsem daha ucuza gelmez mi dedim. hem usa e ilk defa gidece?imden hem tek ba??na oldu?umdan hem de bayan oldu?umdan kendimi riske atmamam? söylediler. napabilirim ben?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks