Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: sevis ödendi belgesini bulam?yorum...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation sevis ödendi belgesini bulam?yorum...

belgeyi kaybettim san?r?m bi türlü bulam?yorum,arkadaslara bakt?m ?ahsen ben hiç öyle bi belge görmemi?tim...konsolosluk millete vizeden sonra pasaportu geri yollarken,pasaportun içinde yollam?? di?er bi iki belgeyle birlikte...bana yollamad? san?r?m onun yerine transkriptimi geri yollam??...töbe yaa

bu ba??ma dert olurmu????

ne yap?cam?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Hangi belgeleri geri yollad???n? söyler misin?
    Kelimeler yetse..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Eger kibristan vizeye girdiysen sevis ucreti odemiyosun ve sirketine odedigin sevis ucretini geri aliyosun
    HAYAT iLeRiYe DoğRu YaşaNıR,GeRiYe DoğRu aNLaşıLıR

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim bir ark. da vermediler geri vizeni ald?ysan sorun c?kmaz herhalde
    banada geri yolad?lar onu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

v?zem? ald?m..pasaportumu geri yollarlarken ödendi belgesinide yollamalar? gerekiyo san?r?m(çünkü arkada?lara yollam??lar),bana bi?ey yollamad?lar...sonuçta vizeyi al???m,sevis ücretini ödemesem zaten vizeyi vermezlerdi heralde...bunun yüzünden bi sorun ç?karsa çok saçma bi olay olur emin olamad?g?m için sizlere sordum...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

sevis ödendi belgesinin bi önemi vard? diye hat?rl?yorum ben

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gskapun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevis ödendi belgesinin bi önemi vard? diye hat?rl?yorum ben
    ne yapmam? öneriyosun peki??? ?irket iplemiyo bile...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

?irketin ad?n? ver dostum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Konsolosluktan gelen ka??tta giri? yaparken göçmenlik bürosundaki görevli taraf?ndan kontrol edilmesi için a?a??daki belgeleri haz?r bulundurunuz diyor. Ve bu belge de var.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

aynen arkadas?m pasaportu bende ald?m içinde sevis odendi belgesi yok içindeki belgelerin birinde bu belgenin olmas? laz?m diyor amerikadaki gorevliye gosterilecek diye telasa tutuldum gitmeme 17 gun kala ..
    California PAlm DesErT & BufFalO ThuNdEr ReSorT . . .

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet havaalan?nda gösteriyosun onu hatta geçen sene o belge olmad??? için arkada? vize görü?mesine gitti de o belgeyle geri gel dedilerdi. valla ?irkete sööle onlar bulur heralde çaresini..hangi ?irket? belki tan?d?k flan bi ?irkettir

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Bu belge önemli baya giri?te kontrol ediliyor zaten art? Amerika ya girince bunun sitesinden baz? i?lemler yapamn gerekiyor yapmazsan vizen iptal oluyor fln onun içinde sevis in bir numaras? gerek.Bunun kopyas?n? ?irket saklad?ysa bilgisayar?nda harikada anlad???ma göre öyle bir ?eyde yok.Herahlde ba?ta ödücen ba?ka yapcak bir ?ey yok.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Ayn? durum bir arkada??m?n ba??nda ?u anda ve uça??m?z bu sabah 6 da kalk?yor(4,5 saat kald? ) adam?n sevis ödendi belgesi yok, ne halt edecek bilmiyoruz

fmjfee.com dan sorgulama yap?nca görünüyor fakat belge yazd?rma gibi bir?ey yok
    akl?na ba?ka bir?ey gelen var m?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı cino_cool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belgeyi kaybettim san?r?m bi türlü bulam?yorum,arkadaslara bakt?m ?ahsen ben hiç öyle bi belge görmemi?tim...konsolosluk millete vizeden sonra pasaportu geri yollarken,pasaportun içinde yollam?? di?er bi iki belgeyle birlikte...bana yollamad? san?r?m onun yerine transkriptimi geri yollam??...töbe yaa

bu ba??ma dert olurmu????

ne yap?cam?
    ya o belge sen de vard?r da senin haberin yok bence.cunku ustunde sevis ucreti gbi bi?ey yazm?yor.ben de bilmiyordum ogrendim sizinle paylasmak istedim.sar?mtrak bir belge var,ustunde united states of america... yaz?yr buyuk harflerle.ve biraz asa??da odenen tutar falan var:35 dolar.hatta ayn? kag?tta sevis numaras? bile var.bu ?ekilde ka??tlar?n? bi kontrol et.olmas? laz?m yani...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı farukyazici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayn? durum bir arkada??m?n ba??nda ?u anda ve uça??m?z bu sabah 6 da kalk?yor(4,5 saat kald? ) adam?n sevis ödendi belgesi yok, ne halt edecek bilmiyoruz

fmjfee.com dan sorgulama yap?nca görünüyor fakat belge yazd?rma gibi bir?ey yok
    akl?na ba?ka bir?ey gelen var m?

?irketi arad?m(globalvizyon) ayn? senin dedigin gibi fmjfee.com dan bilgilerini gir sorgulama yapt?g?n sayfay?da ç?kt? al dediler,bende öyle yapt?m girdim sevis no mu ald?m ç?kt?y? ama içime kesinlikle sinmedi aç?kças?(ç?kt? al?cak yerde yok dedigin gibi)...ayr?ca ?irketteki adam o belge o kadarda önemli degil dedi...bilmiyorum ne kadar dogru söylüyo Allah bilir oras?n? art?k...bu arada arkadas?n sorunsuz girerse usa ya yada bi sorun olusursa ne oldugunu buradan bildirebilirmisin arkadas?m???bende ctesi gidicem ,tela? yapt?m ?imdi....(not: sevis ödendi belgesini konsolosluk pasaportla birlikte geri yollad? arkadaslara ,ama bana yollamad? yapabilecegim bi?ey yok o konuda yani..)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

cino_cool bu ödemeyi kredi kart?nla yapt?ysan onun ekstresinide götür belki i?e yarar.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cino_cool bu ödemeyi kredi kart?nla yapt?ysan onun ekstresinide götür belki i?e yarar.

hay?r..paray? ?irkete werdim,onlar sonra nas?l ödedi bilmiyorum...zaten paray? ald?lar i? bitti..daha ilgilenmiyolar...bi?i olsa orda bana olcak onlara diil tabi...

neyse hay?rl?s? olsun ne diyim..ben ?u an yoktan belge ç?karamam afedersiniz yani...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

?imdi ne yapmak laz?m ya fmjfee.com filan ?
    California PAlm DesErT & BufFalO ThuNdEr ReSorT . . .

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı HaSaNn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?imdi ne yapmak laz?m ya fmjfee.com filan ?
    o adrese girip check staus k?sm?ndan DS numaran? soyad?n? ve dgum tarihini giriyosun...Sevis ücretini ödeyip ödemedigin ç?k?yo san?r?m..tam bende anlamad?m...paid falan yaz?yo.. ben oradan bi ç?kt? ald?m ama bi halta ayramicak bence...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sevisini geri alamayan yada kaybeden arkadaslar bu gun bir arkadas?m?n da ayn?s? bas?na gelm?sd? 20 haz?orana vizesi var hatta tekrardan dan?sman ?irketi internetten c?kt?s?n? ald? orda sevis numaras? ve sevis ucret?n? öded?g?ne da?r yaz? yaz?yor ama isim yazm?yordu özellikle sordum dan?smana burda isim yazmas? gerekm?omu yok ded? sadece sev?s numaras? yazmas? yeterli dedi.
    o yuzden yukardak? mesajlarda arkadaslar?n bel?rtt?g? s?te den c?kt? alman?z kafi olur herhalde.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

port ta sevis kontrol edilir

sirketin elinde kopyasi vardir

Sponsoruna da ulasabilirsin
    Emeğini en yüksek paraya sat
    Ama ruhunu asla !!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı consider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    port ta sevis kontrol edilir

sirketin elinde kopyasi vardir

Sponsoruna da ulasabilirsin

yar?n gidiyorum hadi bakal?m ne olacak...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks