block island wat ın en talihsiz seçeneklerinden birisi, yukarda link var orda yazdım yeterince...
block island wat ın en talihsiz seçeneklerinden birisi, yukarda link var orda yazdım yeterince...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
block island.a bu kadar giden olduğunu görmek çok güzelyalnız olmayacağız demek ki.. biz de arkadaşımla Block island grocery.de çalışacağız ama işverenimizin şimdiye kadarki yaklaşımları çok iyiydi.. bizi biri karşılayacak telefonu ve adını da gönderdi daha sonra.. ben umutluyum
bu kadar endişe etmeye gerek yok bence.. ama pahalılık konusu önemli. giderken yanımızda götürmemiz iyi olur dediğiniz varsa söyleyin arkadaşlar.. Block island.da görüşürüz
![]()
bende block ıslanda giidorum bir arkadaşımla server olarak gidioruz biz bir tatil köyüne ama bana da biraz bilgi werebilirseniz sewinirim..
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim ki çok güzel bi yere gidiyorsunuz. Ben 2005 yazında Ballard's Inn'de çalıştım ve over look adında okyanusa bakan bi yerde kaldım. Chamlin's'in bitişiği. Her akşam Champlin's'e takılırdık gece sabaha kadar herkes orda içer çok eğlencelidir. Tatilin belli dönemlerinde HAlloween ve New Year partileri olur -zamanı olmasa da- Çalışma ortamı olarak çok iyi bir yer olmadığını biliyorum Ürdün'den çok samimi bi arkadaş edinmiştim orda çalışan. Champlin's bikaç kompleksten oluşuyor yani pastanesi, snack büfecisi, bakkalı, barı vs.si olan bi yer. Sahibinin biraz aksi olduğunu duymuştum. Grocery'nin imkanlarından çok haberim yok ama çok para kazanabilme imkanı olmadığını biliyorum. Server olmak enn mantıklısıBen bu yaz da ziyarete gittim yine çok güzeldi. İlk günler sıkılabilirsiniz ama arkadaş grubunuz olduktan sonra da inanılmaz eğlenirsiniz. Ada bi kere çok güvenli ve insanlar çok güleryüzlü, yardımsever...şaşırıyorsunuz... Mainland çok uzak değil korkmayın speed ferryler New England'a bi saatte gidiyor tabi normal ferryle point judithe gitmek biraz daha uzun ama 2 saatten fazla değil. Champlin's'te mudslide için benim içinnn!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks