merhabalar aylar sonra dün i?im geldi Block ?sland- Champlins Motel Marina and Resort hiçkimseyi duymad?m buraya giden acaba bi tan?d??? olan var m? yoksa ben ilkmiyimcevap verebilirseniz çok sevinirim tabi yaz?cak bi cevap olursa
![]()

merhabalar aylar sonra dün i?im geldi Block ?sland- Champlins Motel Marina and Resort hiçkimseyi duymad?m buraya giden acaba bi tan?d??? olan var m? yoksa ben ilkmiyimcevap verebilirseniz çok sevinirim tabi yaz?cak bi cevap olursa
![]()

bende bir arkadas?mla beraber ohio'da bir adaya gidiyorum yaln?z degilsin bu ac?dan![]()
Konu hakan_fb tarafından (13-05-2009 Saat 03:51 AM ) değiştirilmiştir.

bi göz at istersen
http://www.turkishwat.net/rhode-isla...light=ballards
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

çok te?ekkür ederim cevaplar?n?z içini asl?nda beni endi?elendiren ?u buradan new yorka 8 saatlik bi uzakl?k varm?? bu adada t?k?l?p kalmaktan korkuyorum ula??m biraz sorun olacak gibi görünüyor al??veri? konusu da biraz kar???k burada büyük al?? veri? merkezleri varm?d?r bilemiyorum ne yiyip ne içece?imiz bile s?k?nt? ve 2. i? bulma durumuda yokmu? sözle?memde yazm??![]()

Konu hakan_fb tarafından (01-06-2009 Saat 12:43 PM ) değiştirilmiştir.

hadi yaa tek de?ilim demekki sen nereye gidyrsn peki ama ?öyle bi avantaj? da var en az?ndan küçük bi yer oldu??ndan domuz gribi tehlikeside yok gibi bir?ey ve tabi s?cak ve deniz kenar? olmas?.böyle avunal?m baribelkide ?imdi bilmedi?imizdendr buluruz gezecek bi yer dedi?in gibi güzel bi yaz geçiririz umar?m

ben de galveston adas?na gidiyorum; ama houstona yak?nm? san?r?m. büyük yer olmas? ?art de?il, küçük yerin insanlar? daha s?cak olur. tabi türkiyede böyle bu durum, orda nas?ld?r bilemem...

benim gitti?im adan?n nufusu 700, ama new london a 10 dk. , hiç problem de?il valla, tek sorun adalar herzamn pahal? olur, çünkü her?ey ferry ile kar??dan gelir, ve bu maliyeti artt?r?r. onun için yemek konusunda haz?rl?kl? gidin, çorba fln eksik etmeyin...

ya ben nereye yak?nd?r hiç bilmiyorum tek bildi?im new yorka sekiz saatolmad? adada avlan?r?z hiç olmad? ot yeriz napal?m
bide turistik mekanlar genelde gidece?imz yerler oradaki restoranlarda yemeye kalksak kazand???m?z tüm para yeme?e gider heralde
bi bilgisi olan varm? uça?a azda olsa yemek sokamazm?y?z köfte börek de?il tabiki de
ne bilim kahvalt?l?k ?eyler en az?ndan ablam götürmü?tü ama belli olmaz almayabilirlerde.sinek ilac? götürmekte yarar var biz yemek bulamazsak börtü böcek yemesin bizi bari
tek umudumuz tip'leeerrrrrrrr
![]()

malesef bana block island denk .cok uzun b?r maratondan sonra ,art?k razo olduk.pek ho? olmad?.ballards inn konusunda bilgi verebilirmisiniz daha detayl?

?irkette mülakata gittim türkmenistanl? bi arkadas vard?
block islanda giden yanl?z deilsin:E

hadi y?rtt?k desene. türk birli?i kurar?z art?k.

block island wat ?n en talihsiz seçeneklerinden birisi, yukarda link var orda yazd?m yeterince...

block island.a bu kadar giden oldu?unu görmek çok güzelyaln?z olmayaca??z demek ki.. biz de arkada??mla Block island grocery.de çal??aca??z ama i?verenimizin ?imdiye kadarki yakla??mlar? çok iyiydi.. bizi biri kar??layacak telefonu ve ad?n? da gönderdi daha sonra.. ben umutluyum
bu kadar endi?e etmeye gerek yok bence.. ama pahal?l?k konusu önemli. giderken yan?m?zda götürmemiz iyi olur dedi?iniz varsa söyleyin arkada?lar.. Block island.da görü?ürüz
![]()

block island.a bu kadar giden oldu?unu görmek çok güzel yaln?z olmayaca??z demek ki.. biz de arkada??mla Block island grocery.de çal??aca??z ama i?verenimizin ?imdiye kadarki yakla??mlar? çok iyiydi.. bizi biri kar??layacak telefonu ve ad?n? da gönderdi daha sonra.. ben umutluyum bu kadar endi?e etmeye gerek yok bence.. ama pahal?l?k konusu önemli. giderken yan?m?zda götürmemiz iyi olur dedi?iniz varsa söyleyin arkada?lar.. Block island.da görü?ürüz![]()

bende block ıslanda giidorum bir arkadaşımla server olarak gidioruz biz bir tatil köyüne ama bana da biraz bilgi werebilirseniz sewinirim..

bende bu sene champlins resort and marinaya gidece?im nas?l bir yer yazacaklar?n? merakla bekliorumm..)

Yedİveren Özellİkle senden cwp beklİorumm...)

uff ya gerçekten bu kadar kötü mü block ?sland tek gsl bi?i diyen yok..![]()

Arkadaşlar ya biri bana yardımcı olacak mı??

mrb ben gecen sene block islanda g?tt?m cok s?r?n hos b? yer ama cok kucuk merkeze g?tmk b?le 3 saat suruyr adada hap?s kl?yrz ayn? zmanda cok pahal? i? içnse orada çal?s?lacak en ama en kotu yer? secm?ssn manager?n?zle b?le kavga ett?m sadece ark?m hastayd? yurda yan?na gtmk ?c?n ?z?n vermemst? umar?m bu sene daha anlay?sl? olurlar

öncelikle çok t?kkür ederim cwb?n için..sence güzel bir yaz geçiremem mi yani sen nerde çal??m??t?n çok mu zorluyorlar??

Arkada?lar öncelikle ?unu söylemeliyim ki çok güzel bi yere gidiyorsunuz. Ben 2005 yaz?nda Ballard's Inn'de çal??t?m ve over look ad?nda okyanusa bakan bi yerde kald?m. Chamlin's'in biti?i?i. Her ak?am Champlin's'e tak?l?rd?k gece sabaha kadar herkes orda içer çok e?lencelidir. Tatilin belli dönemlerinde HAlloween ve New Year partileri olur -zaman? olmasa da- Çal??ma ortam? olarak çok iyi bir yer olmad???n? biliyorum Ürdün'den çok samimi bi arkada? edinmi?tim orda çal??an. Champlin's bikaç kompleksten olu?uyor yani pastanesi, snack büfecisi, bakkal?, bar? vs.si olan bi yer. Sahibinin biraz aksi oldu?unu duymu?tum. Grocery'nin imkanlar?ndan çok haberim yok ama çok para kazanabilme imkan? olmad???n? biliyorum. Server olmak enn mant?kl?s?Ben bu yaz da ziyarete gittim yine çok güzeldi. ?lk günler s?k?labilirsiniz ama arkada? grubunuz olduktan sonra da inan?lmaz e?lenirsiniz. Ada bi kere çok güvenli ve insanlar çok güleryüzlü, yard?msever...?a??r?yorsunuz... Mainland çok uzak de?il korkmay?n speed ferryler New England'a bi saatte gidiyor tabi normal ferryle point judithe gitmek biraz daha uzun ama 2 saatten fazla de?il. Champlin's'te mudslide için benim içinnn!!!

ya çok teşekkür ederim çok içim rahatladı..iş sahibine gelincede beni o kadar kolay yıldıramaz huysuzluğuyla falan
bende oranın ulaşımının o kadar zor olmadığını okudum netten ama zor deyince forumda arkadaşlar korktum biraz açıkcası bunuda giden birinden duymak güzeldi teşekkür ederimmm çokkk sanaaaa.....

peki konaklama olarak en çok tavsiye edebileceğiniz yerler nereler arkadaşlar hem de pahalı olmayan?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 2010 yazında arkadaşımla birlikte Champlins'de olucam.tripadvisor.com dan bilgiler edinebilirsiniz.ya da virtualtourist.com var.
yapılabilecek birkaç şeye baktım da ilk parasailing deneyimim burda olucak sanırım
Block Island Parasail and Watersports
Hızlı ve yavaş olmak üzere iki feribot varmış.yavaş olan daha ucuzmuş ama yarım saat fazla sürermiş.50 dolara falan 12 dakikalık uçuşlarda varpilotun yanında bile gidebilirsiniz demişler.teyyare gibi uçaklar
neyse.şimdilik bu kadar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks