arkadaslar dýyelým becerýksýzým dýyelým onlýne býlet almayý yapamýyorum yada korkuyorum yanlýs bý trýp secerým dýye bu durumda kýmden yardým ýstemelýyým
arkadaslar dýyelým becerýksýzým dýyelým onlýne býlet almayý yapamýyorum yada korkuyorum yanlýs bý trýp secerým dýye bu durumda kýmden yardým ýstemelýyým
Yaný var mýdýr bunlarýn yardýmcýsý ofýsý býlmem nesý yada býrýnýz bana yardým edýn alýrken
Bileti nerden alýyorsun? Ýstersen ben yardýmcý olabilirim..
henuz almadým pazartesý gunu evraklarým výzeye gýttý haný eger výze basýlýrsa expedýadan falan alýyým dýyorum sen ne onerýrýsýn þoyle ucuzundan ýst-boston býde onlýne nasý alýcam býlmýyorum kredý kartý lýmýtým 500 ama kredý kartýna para yatýrýp cekebýlýyormusuz o sekýlde sanýrým býde uye olmak gerek býletý alýcagýmýz sýteye sanýrým ha býde bu kredý kartýný ýnternet alýsverýsýnde kullanabýlýyoruzdur ýnsallah kartým hsbc
HSBC advantage campus kredi kartlarýnda üste para yatýrýp 500 liralýk limiti 750 liraya çýkarýp bir seferde 750 lira alýþveriþ yapmak mümkün olmuyormuþ. Bende geçen gün bi arkadaþ HSBC görevlisiyle konuþtuktan sonra öðrendim.. Adamýn dediði istersen 10,000 lira yatýr, yine de 500-500 çekebilirsin.. Saçma ama öyleymiþ..
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Ben de arkadaþtan duyduðumu söylüyorum. Banka görevlisiyle konuþtuðunu ve aynen bunlarýn söylendiðini iletti bana. Daha sonra abisinin kartýndan aldý biletini.. Sende öyle bir þey yapabilirsin. Anne-baba-abi-abla vs. Tabi önce kartýný aldýðýn bankayla görüþmeni öneririm..
Online bilet alma konusunda da korkacak bir þey yok. Ýngilizce bilen birini yanýna al, isim soyisim vb kutucuklarý doðru doldur.. Bekleme sürelerine bakýn. Ona göre biletinizi seçin..
Electricity Paralyses..!
iste ben korkuyorum bekleme suresýný falan kýsa secerým yada gozumden býrsey kacar
þöyle birþey önerebilirm. Trek Turizm 'in ilinizdeki temsilcisine gidin, onlarda da 500$ lýk biletler yaklaþýk 560$ civarýna denk geliyor. Bu kadar korkuyorsanýz oradan almak daha mantýklý olacaktýr. Ama ingilizce bilen biri de dediðim gibi yardýmcý olabilir, çok basit bir iþlem çünkü..
Electricity Paralyses..!
expedýaya bakýyorum bostona býletler hep 800 dolar falan
JFK'e git bizim gibi. Ordan otobüsle Boston'a geçersin. Otobüs 20$ bir þey zaten.
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Bende fubar ' dan duymuþtum..![]()
Electricity Paralyses..!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks