Selam arkada?lar, bugun vizeyi alm?? bulunmaktay?m. ?n?allah alamayan arkadaslarda bir an önce al?rlar.. Bugun çok kalabal?kt?, gerçi ben ilk defa gidiyorum ama daha onceden gelenler öyle dedi.. nese gelelim görü?mede olanlara,, s?ra beklerken in?. bana gelmez dedigim hafif sar???n olan adama denk geldimselam nbr falan derken okuldak? kac?c? senem oldugunu sordu ilk ba?ta heycandan dolay? beynim durdu diyebilirim
) sora ilk senenmi falan diyince toparlad?m, annemin babam?n i?ini sorduktan sonra amerikada nerde cal?scag?m? sordu, b?y demeden yerinden kalkt?, b?yler aramaya ba?lad?, bayaa bi ?a??rd?m nap?yo bu adam diye o an akl?ma gelen ilk ?ey pasoportumu ar?yor ve bana geri vericek oldu, nese 1 dk falan bekledikten sonra o kartvizite benzer ?eyi delikten f?rlatt? ve güldü o arada bende s?r?tt?m
) sonra iyi tatiller dedi...
not: ups ye verilen adresste kargo geldiginde evde kimse yoksa ne oluyor? nezaman gelir tahminen? hafta sonu gelme durumu varm??

selam nbr falan derken okuldak? kac?c? senem oldugunu sordu ilk ba?ta heycandan dolay? beynim durdu diyebilirim
Alıntı

Bookmarks