Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 11 Mayista Gorusmeye Girip Sonucu Alanlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart 11 Mayista Gorusmeye Girip Sonucu Alanlar

Ucak bileti almak istiyorum artik ama pasaport bugunde gelmedi,11 mayista gorusmeye giripte sonucu alanlar var mi?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

demek kimse almadi sonuclari o zaman kuskulanmaya gerek yok

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

11 may?sta Ankara'da görü?meye giren arkada??m?n pasaportu dün eline ula?t?. ?stanbul'a geldi bu arada pasaport..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

istanbuldan bir ses yok sanirim.
    gec gelince red alacagim gibi sacma bir his kapladi icimi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

11 may?sta ayn? anda girdi?im 3. s?n?f olan arkada??ma ertesi gün yollad?lar

benim görü?mem çok iyi geçti son s?n?f?m ve halen pasaportumu bekliyorum daha demin ups i arad?m pasaportunuz halen konsoloslukta dediler. forumu biraz ara?t?rd?m san?r?m 2 haftay? bulabiliyor pasaportun gelmesi

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fragma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 may?sta ayn? anda girdi?im 3. s?n?f olan arkada??ma ertesi gün yollad?lar

benim görü?mem çok iyi geçti son s?n?f?m ve halen pasaportumu bekliyorum daha demin ups i arad?m pasaportunuz halen konsoloslukta dediler. forumu biraz ara?t?rd?m san?r?m 2 haftay? bulabiliyor pasaportun gelmesi
    benimde durumum seninle benzer ve cok iyi bir gorusme olmasina ragmen canimi sikmaya basladi bu bekleyis ama neyseki 1 hafta normal,pazartesiyi iple cekiyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

5-7 is gunu diyor sited arkadaslar hafta sonulari eklesek en fazla 9 gun olmasi lazim.Fakat bu hafta bekleyenlerin isi daha zor 19 mayisla 26 mayisi saymayin eder 11 gun nerdeyse.Bakalim daha bizim sorusturma bitcekte daha gondermesi kaldi.off off

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet 1 hafta 7 saat oldu pasaportum gelmedi bekleyi? devam ediyor

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Fragma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet 1 hafta 7 saat oldu pasaportum gelmedi bekleyi? devam ediyor
    bekleyen dervi? murad?na ermi?
    ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ

Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile 11 may?s vize... Yard?m

Merhaba arkada?lar ayn? dertten bende yan?yorum ve buran?n iyi bir site oldu?unu duydum sizlere sormak istedim.

17 nisan günü vizeye girdi?imde kad?n ya??ma takt? ve beni baya bi zorlad?ktan sonra ye?il ka??d? uzatt? daha sonra ds formu geldi?inde yollad?m ve vizeden red geldi 11 may?s günü tekrar ba?vurdum ve ayn? kad?na gelmekten korkuyordum evet ayn? vezneye dü?tüm fakat kad?n yoktu ba?ka bir adam vard? görü?me çok iyiydi ve bu sefer bütün evraklar tamd? not ortalamam? okudu ve korkuyordum neden red yedin die sorucak ama hiç sormad? burslu okudu?umu söledim ve nas?l kazand???m? sorunca yetenek s?nav? ile dedim ups ye yönlendirdi tabiki bu kadar k?sa de?ildi fix sorular? atl?yorum güler yüzlü bi konu?mayd? fakat hala pasaportum gelmedi acaba vize alm?? m?y?md?r? Help me...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ocean_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar ayn? dertten bende yan?yorum ve buran?n iyi bir site oldu?unu duydum sizlere sormak istedim.

17 nisan günü vizeye girdi?imde kad?n ya??ma takt? ve beni baya bi zorlad?ktan sonra ye?il ka??d? uzatt? daha sonra ds formu geldi?inde yollad?m ve vizeden red geldi 11 may?s günü tekrar ba?vurdum ve ayn? kad?na gelmekten korkuyordum evet ayn? vezneye dü?tüm fakat kad?n yoktu ba?ka bir adam vard? görü?me çok iyiydi ve bu sefer bütün evraklar tamd? not ortalamam? okudu ve korkuyordum neden red yedin die sorucak ama hiç sormad? burslu okudu?umu söledim ve nas?l kazand???m? sorunca yetenek s?nav? ile dedim ups ye yönlendirdi tabiki bu kadar k?sa de?ildi fix sorular? atl?yorum güler yüzlü bi konu?mayd? fakat hala pasaportum gelmedi acaba vize alm?? m?y?md?r? Help me...
    San?yorum ki bu soruya art?k kimse kesin bir cevap veremez,çünkü çok ?a??rt?c? redler geliyor,ben görü?meden sonra uçak bileti bakmaya ba?lad?m ama son 3 gündür redler geldikçe görü?mem çok iyi geçse de kendimden ?üphe etmeye ba?lad?m,bu yüzden beklemekten ba?ka bir çaren yok gibi gözüküyor.Umar?m vizen bas?l? halde pasaportunu al?rs?n çok yak?nda.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Biraz ?ans i?i. Kiminin erken, kiminin geç gelebiliyor.
    Turkishwat - WildWood / New Jersey Şubesi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

taltrap sa?olas?n gerçekten de öle çok ?a??rt?c? i?ler in?allah diledi?in gibi olur ve pasaportum bas?l? halde gelir bu gecikme nedendir acaba 11 may?sta girenlerin geneli böyleymi? san?r?m ne dersiniz...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

taltrap sa?olas?n gerçekten de öle çok ?a??rt?c? i?ler in?allah diledi?in gibi olur ve pasaportum bas?l? halde gelir bu gecikme nedendir acaba 11 may?sta girenlerin geneli böyleymi? san?r?m ne dersiniz...
    Ankarada girenler genelde daha çabuk geliyor bunu ?irket söyledi,ve benimle ayn? tarihte istanbulda giren kimsenin gelmemi? henüz,yani sabret sadece umuyorum ki hepimiz için iyi olacak sonunda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?n?allah hepimiz için en iyisi neyse o olsun sen hangi tarihte girdin vizeye benim 11 may?st? ve hala bekliorum art?k ups yi aramaktan b?kt?m ama inat ettim onlardan duyaca??m pasaportumun konsolosluktan ç?kt???n? herseferinde ç?kmad? diolarr

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gelir ya dert etmeyin bende böle çok bekledim ama sonuç hüsran

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

?n?allah hepimiz için en iyisi neyse o olsun sen hangi tarihte girdin vizeye benim 11 may?st? ve hala bekliorum art?k ups yi aramaktan b?kt?m ama inat ettim onlardan duyaca??m pasaportumun konsolosluktan ç?kt???n? herseferinde ç?kmad? diolarr
    Ben de 11 may?sta girdim ki ba?l??? açan benim Ocean
    Dün arad?m merak edip çünkü takip kodundan da ç?km?yordu hiçbir?ey,sana verilen cevab? ald?m.
    San?yorum ki bu y?l geçen y?la nazaran daha yo?un konsolosluk,bu y?l wat a kat?lan ö?renci say?s?n?n artaca?? zaten haberlerde söyleniyordu ben buna ba?l?yorum.Geç gelsinde vizeli gelsin dert de?il.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)