Ucak bileti almak istiyorum artik ama pasaport bugunde gelmedi,11 mayista gorusmeye giripte sonucu alanlar var mi?
Ucak bileti almak istiyorum artik ama pasaport bugunde gelmedi,11 mayista gorusmeye giripte sonucu alanlar var mi?
demek kimse almadi sonuclari o zaman kuskulanmaya gerek yok![]()
11 may?sta Ankara'da görü?meye giren arkada??m?n pasaportu dün eline ula?t?. ?stanbul'a geldi bu arada pasaport..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
istanbuldan bir ses yok sanirim.
gec gelince red alacagim gibi sacma bir his kapladi icimi![]()
11 may?sta ayn? anda girdi?im 3. s?n?f olan arkada??ma ertesi gün yollad?lar
benim görü?mem çok iyi geçti son s?n?f?m ve halen pasaportumu bekliyorum daha demin ups i arad?m pasaportunuz halen konsoloslukta dediler. forumu biraz ara?t?rd?m san?r?m 2 haftay? bulabiliyor pasaportun gelmesi![]()
5-7 is gunu diyor sited arkadaslar hafta sonulari eklesek en fazla 9 gun olmasi lazim.Fakat bu hafta bekleyenlerin isi daha zor 19 mayisla 26 mayisi saymayin eder 11 gun nerdeyse.Bakalim daha bizim sorusturma bitcekte daha gondermesi kaldi.off off
evet 1 hafta 7 saat oldu pasaportum gelmedi bekleyi? devam ediyor![]()
Merhaba arkada?lar ayn? dertten bende yan?yorum ve buran?n iyi bir site oldu?unu duydum sizlere sormak istedim.
17 nisan günü vizeye girdi?imde kad?n ya??ma takt? ve beni baya bi zorlad?ktan sonra ye?il ka??d? uzatt? daha sonra ds formu geldi?inde yollad?m ve vizeden red geldi 11 may?s günü tekrar ba?vurdum ve ayn? kad?na gelmekten korkuyordum evet ayn? vezneye dü?tüm fakat kad?n yoktuba?ka bir adam vard? görü?me çok iyiydi ve bu sefer bütün evraklar tamd? not ortalamam? okudu ve korkuyordum neden red yedin die sorucak ama hiç sormad? burslu okudu?umu söledim ve nas?l kazand???m? sorunca yetenek s?nav? ile dedim ups ye yönlendirdi tabiki bu kadar k?sa de?ildi fix sorular? atl?yorum güler yüzlü bi konu?mayd? fakat hala pasaportum gelmedi acaba vize alm?? m?y?md?r? Help me...
San?yorum ki bu soruya art?k kimse kesin bir cevap veremez,çünkü çok ?a??rt?c? redler geliyor,ben görü?meden sonra uçak bileti bakmaya ba?lad?m ama son 3 gündür redler geldikçe görü?mem çok iyi geçse de kendimden ?üphe etmeye ba?lad?m,bu yüzden beklemekten ba?ka bir çaren yok gibi gözüküyor.Umar?m vizen bas?l? halde pasaportunu al?rs?n çok yak?nda.
Biraz ?ans i?i. Kiminin erken, kiminin geç gelebiliyor.
taltrap sa?olas?n gerçekten de öle çok ?a??rt?c? i?ler in?allah diledi?in gibi olur ve pasaportum bas?l? halde gelir bu gecikme nedendir acaba 11 may?sta girenlerin geneli böyleymi? san?r?m ne dersiniz...
?n?allah hepimiz için en iyisi neyse o olsun sen hangi tarihte girdin vizeye benim 11 may?st? ve hala bekliorum art?k ups yi aramaktan b?kt?m ama inat ettim onlardan duyaca??m pasaportumun konsolosluktan ç?kt???n? herseferinde ç?kmad? diolarr![]()
gelir ya dert etmeyin bende böle çok bekledim ama sonuç hüsran
Ben de 11 may?sta girdim ki ba?l??? açan benim Ocean
Dün arad?m merak edip çünkü takip kodundan da ç?km?yordu hiçbir?ey,sana verilen cevab? ald?m.
San?yorum ki bu y?l geçen y?la nazaran daha yo?un konsolosluk,bu y?l wat a kat?lan ö?renci say?s?n?n artaca?? zaten haberlerde söyleniyordu ben buna ba?l?yorum.Geç gelsinde vizeli gelsin dert de?il.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks