Arkadaşlar 11 saat gibi suren bir yolculukta ucaklar 2 saate kadar yaptıkları rotarları havada kapatıyorlar.

Gecen sene delta ile giden arkadaşımın oglen 12.30 daki ucagı akşam 21.30 da kalktı. ve o saate kadar istanbul havalimanında istediği kadar istediği şeyi bedava yedi delta sagolsun birde pittsburgh'a gececekti JFK aktarmalı. o ucagıda kaçırmış oldugu için delta hava yolları arkadaşımı bir guzel otele yerleştirdi ve rahat bir gece gecirmesini sagladı. daha sonrada otelden tekrar alarak ilk ucakla pittsburgh'a gönderdiler.

Bana bu şekilde anlattıktan sonra bende biletimi deltadan aldım.
(gerçi ben ucuz oldugu için deltadan aldım ama böyle işleride telafi ettiklerini en guzel şekilde, duyunca da rahatladım)

Hani utanmasam dicem ki ucagım rötar yapsa keşke
Havalimanında burger dan bolulu hasan usta dan ve daha aklıma gelmeyen bi çok yerden yemek yesem sonrada new yorkta 1 gece guzel bi otelde kalsam falan...

Yani içiniz rahat olsun sıkıntı olmaz hiç bi havayolu yolcusunu mağdur etmez...

Ederse zaten çok ciddi tazminatlar ödemek zorunda kalabilir. o yuzden en iyi ilgiyi gösteriyorlar öyle durumlarda.

Ancak aktarmalı giden arkadaşların en az 2 saat olması onların iyiliğinedir.

Ben gecen sene air france'la gittiğimde dönus yolculugunda parise indikten sonra istanbul ucagına binmem için 45 dk vaktim vardı ve son anda yetiştim ucaga koşturaraktan.

Ama 2 saat olunca bi rahat oluyo yani haberiniz olsun..