arkadaþlar meraba herkese son sýnýfým ve not ortalamam 3.50 ingilizce seviyemde yeterli sizce vize þansým nedir?yardýmcý olursanýz sevinirim
arkadaþlar meraba herkese son sýnýfým ve not ortalamam 3.50 ingilizce seviyemde yeterli sizce vize þansým nedir?yardýmcý olursanýz sevinirim
Allah rýzasý için cevap yazýn
niye endiþe ettiðini anlamadým. ortalaman çok iyi, ingilizcem de yeterli diyosun. yani un var, yað var, þeker var. bu ortamdan helva çýkmamasý için bi sebep yok. rahat ol...
yok eðer ben eþeðimi saðlam kazýða baðlayým diyosan, bence ortalan yüksek master yapacam,hoca olacam falan de bide bununla ýlgýlý hocalarýndan bir yazý alabýlýrsen, bir referans mektubu gbi bisey, bence alamaman için baþka bi neden kalmaz
açýlan konularý takip ederseniz son sýnýf olmanýn red sebebi olmadýðýný anlarsýnýz.kaldý ki sadece son sýnýfsýnýz.okulu uzatmýþ olanlar bile vize alabiliyor.ben de bunlardan biriyim.o yüzden rahat ol.
sen yindede master fln die biþiler sölemeye çalýþ, ayrýca referans mektubu fln iþe yarayabilir... iþ sözleþmeside hiç fena olmaz ama![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Son sýnýf olduðun için sonrasýndaki planýný soracaklardýr, kendinden emin ve duraksamadan master yapmak istediðini söyle, referans mektubu, ales sonucu vb. evraklar lazým olabilir de olmayabilir de yanýnda olursa faydasý olur.
master yapacam de, ales ve varsa dil sýnavý sonuçlarýný yanýna al. bu durum yeterli olur.
gelince ne yapcan sorusun kesinleþtirin içinizde ve bu konuyu rahatça ifade edebilin.
bende 2. raundda master yapcam dedim, sýnav belgelerin hani dedi, yok dedim , evde ( uzman wat danýþmaným saðolsun
neyse ...
tabi aldýk vizeyi
Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks