Walla arkadaşlar,

ben dün floridadan ve New jerseyden 2 arkadasımla görüştüm.....Bu grip olayını sordum, orda durumlar nasıl dedim..

2 side bir tarafıyla güldü bana , burda abartıldığı gibi bir olay yok ve takanda yok dedi,, herkes kendi hayatında, Türkiyede çok fazla abartılıyor dedi...

harbidende oylemi inanamadım açıkcası, fakat yinede kendi önlemimizi alıp dikkatli olmamız lazım tabi...

Benim aklıma takılan tek sey, giderken yada gitmeden once, yada vardığımızda hadi diyelim normal bir grip olduk,, eee,,
ve havaalanından girerken ateşimiz çıktı anasını satayım...ozaman ne olacak..

grip olmayan adamıda grip yapar bunlar serefsizim...

Maşallah bizim medyada 2 haftadır zaten gözleri yoldaydı,, ulan birini yakalasakta gripli haber yapsak diye,, harbiden arkadas ya,,, adamlar ne kadar üzüldüler oyle bizim ülkede domuz gribi yok diye...

Ulan adam ailesiyle meksikadan ıraka geçiyor ve aktarma sırasındada istanbulu kullanıyor...bizimkilerde termalde yakalıyorlar...
uçakta kişilerde virüs bulasma olasılığı yada riski varsa, gider hastaneye tedavi olur gelir,, tedavisi ne kadar sürüyor bilmiyorum....

Fakat bu hastalığın etkenlerinden korunmak için alıp takacaz ağzımıza maskeyi,, elimizi her tarafa sokmayacaz,, birde hasta vatandaşla sevişip opüsecek halimiz yokya....binecez tıpıs tıpıs ucağa,, gerekirse takacaz maskeyi....varıncada bir şikayetimiz varsa gideriz muayene oluruz...

daha ne yapalım...

bukadar kolay mı yani diyeceksiniz,, fakat bu kadarda zor değil...
( buarada bende kendimi gaza getiriyorum hee sunun surasında 4 gün kalmıs gitmeye )

Bütün bunların yanında birde gecenler soyle bir ürün buldum..
isteyen bunuda temin edebilir..tavsiye ederim...SUDAN UCUZ...250 ml si 3.5 TL mi ne..ben aldım 2 tane... ne olur ne olmaz...

Havlusuz, yıkamasız temizlik jeli diye geçiyor...hepsiburada.com satıyor...

http://www.hepsiburada.com/carpex-su...ctid=otm095001

Fakat soyle bir proble var....Bunu yanınıza yani el bagajınıza nasıl alacaksınız...bildiğimiz gibi tasınabilecek sıvıların kapasitesi maks. 100 ml olmak zorunda diye biliyorum.....artık ne yapacaz bilmiyrm bende

Sağlıcakla kalın....