arkadaslar dýyelým bo ogrencý gonderen sýrketler gýbý sýrket acmak ýstýyoruz nasýl kuruluyor bu sýrketler ne lazým kurmak ýcýn býr soru daha sorucam bu forumun yonetýcýlerý forumun sahýplerý bu iþten para kazanýyormu yaný bu forumdan? tesekkurler
arkadaslar dýyelým bo ogrencý gonderen sýrketler gýbý sýrket acmak ýstýyoruz nasýl kuruluyor bu sýrketler ne lazým kurmak ýcýn býr soru daha sorucam bu forumun yonetýcýlerý forumun sahýplerý bu iþten para kazanýyormu yaný bu forumdan? tesekkurler
kimse ýlgýlenmýyormu
Danýþmanlýk þirketi kurmak basit bir iþ deðil ama çok zor da deðil..Eli taþýn altýna koymak daha doðrusu risk almak önemli olan..
Öncelikle Türkiye'de bir ofis açýp þirket kurman daha sonra da bu þirket adýna tüzel kiþilikle Amerika'da bulunan sponsor firmalara baþvuru yapman gerek.
Forumun yöneticileri de tabi ki para kazanýyor.Forumda gördüðüm kadarýyla sabit ücretli reklam bannerlarý ve týklama baþý ücretli Google Adsense reklamlarý var.Google gelirleri ziyaretçi yoðunluðuna göre deðiþir ama diðer gelirler mutlaka kazandýrýyordur bir þeyler..
Buradan forum yöneticilerine de hayýrlý iþler diliyorum![]()
Yaklasik 8 aydir yoneticiyim sahsim adina daha hic para almadim .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Yazýlan mesaj baþýna 7 Kuruþ alýyorlar diye biliyorum. Sýrf benim yazdýklarým 70 TL ediyor.
@break
Ben hakkýmý sana veriyorum![]()
hadý ya ya bende sermaya var neye kullansam dýye dusunuyorum sýrket acýyým dýyorum býtane adý ne olsun adý þey olsun hmmm ne olsun?
yemiþimspriti ltd þti![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ben gayet ciddiyim
cidden komik
traji komik diye bir tabir duyduysan bu durum ona tekabül ediyor.
sunu soyleyim birkac arkadasimla bu ise girmeyi dusunuyorum okul bitiyor bu sene ama arkadaslarim oldukca tecrubeliler bu konuda hatta eskiden calistiklari sirketlerin baglantilarinin cogunu bunlar yapiyorlardi.onlara guveniyorum ama sunu da soyleyim ilk defa nasil kurulur ne yapilmali denecek kadar bilgisizsen asla bu ise girme cunku arka tarafinda harbi cok sey var biz giderken her seyin cok kolay oldugunu saniyoruz ama baya isi var gorunmeyen...
ben kolay oldugunu zannetmýyorum ama bu ýse ben açmayý dusunuyorum denýp pat dýye gýrýlmez hýç býr iþe pat dýye gýrýlmez once bý krýtýk araþtýrma býlgý toplama gerekýrse bý sýrkette çalýsma bu ýsý ogrenme ondan sonra gýrýsmek ýcýn atýlýmda bulunma ben boyle dusundum dusunuyorum
mesaj baþýna 1 lira .ama kim bilir gizli yollardan ne kadar para giriyodur bu yöneticilerin cebine,onu araþtýrmak lazým ^^ buz daðýnýn görünen yüzü bu.neler çýkar neler
sucks !
Burasý Turkishwat, burda bir ay içinde dönen para 40.000 dolar...
Yersen...
bahçesinden silahta çýkar bunlarýn
sucks !
8953'üncü dalgada bir forum yöneticisi daha gözaltýnda :P![]()
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Bir ofis,
2 masa,
1 tel 1 fax,
Ýki tane eleman.....
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
turka danýþmanlýk iþlerini becerebilirsen þirket açmayý düþün..Piyasanýn nabzýný ögrenmiþ olursun.![]()
Görünen yöneticilerden ayrý olarak, derin forum gibi bir olay var ki, bir kere bulaþayým dedim, yetkimi almakla tehdit edildim, býrakýcaksýn bu iþin peþini dediler. O gün bugündür susuyorum.
her yonetici turkishwatta belli bir hisseye sahiptir. benim %0.1 lik bi hissem var ki bu ayda bana yaklasýk 100 000 usd gelir saglýyor. fiorex ve shinodayý siz dusunun
bu soyledigimi ciddiye alan varsa ona yoneticilik unvanýmý 100 dolara satabilirim![]()
yöneticilerin para kazandýðýný zannetmiyorum, ama kazanýyolarsa da helal olsun. sonuçta bu sitenin kurulmasýný saðlamþlar, bi sürü insan faydalanýyo.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks