arkadaþlar 20 mayýs saat 9da vize görüþmem var ama oraya gideciðim aný düþündükçe karnýma aðrýlar giriyoraslýnda suan hazýrlýkta okuyorum hatta 2. hazýrlýðým bi de lisede okumuþtum
ama bu alamazsam korkusu beni mahvediyor
![]()
arkadaþlar 20 mayýs saat 9da vize görüþmem var ama oraya gideciðim aný düþündükçe karnýma aðrýlar giriyoraslýnda suan hazýrlýkta okuyorum hatta 2. hazýrlýðým bi de lisede okumuþtum
ama bu alamazsam korkusu beni mahvediyor
![]()
Bende ilk kez girdim ama heyecan Sýfýr dý bende rahat ol ve bu görüþmenin senin hayatýný deðiþtirmiyeceðini kabullendir kendine. En fazla RED alýrsýn korkma![]()
Evet þekil A![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
tugçe delirme ne dedim ben sana neden böle stres yapýyorsun bakayým sen![]()
PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!![]()
offff, bence kork, kapýda direk konsolos karþýlýo seni ve niye gidion bakalým sen dio, hemde amerikanýn kuzeydoðusunun þivesiyle... birde bilmediðin sözcükleri lise öðretmeninden öðrenio hep onlarý soruoo, iþin yaþ walla, kortanzzz die bi arkadaþa nie bilemedin die tokat atmýþ, haberin olsun![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
kafamý kapýnýn arasýna sýkýþtýrdý kapýyý acýp acýp kapattý adam
tugce bende cok heycanlýydým gidene kadar fakat o odaya girdiginde geçiyor heyecan rahat ol.. güveniyoruz sana![]()
Konu Kortanzz tarafýndan (18-05-2009 Saat 03:44 AM ) deðiþtirilmiþtir.
baþarýlar diliyoruz![]()
Somethings never changes..
evet ya katýlýyorum oraya gidince heyecan falan kalmýyor.sen oraya gidene kadar heyecan yap sonra nasýlsa kendiliðinden geçicektir.
görüþmede baþarýlar![]()
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen
Bende 20 Mayýs'ta saat 09.30'da istinye'ye vize görüþmesine gideceðim..Evraklarým hazýr DS belgemde yanýmda bakalým ne olacak merakla bekliyorum..Herkese baþarýlar...![]()
Ýnancýmýzdan þüphe duyanlar, O gün geldiðinde anlayacaklar.. uA|KaЯÞý lýksýz bir sevda bizimkisi..
Bol þanslar kardþeim
Az önce þirketten aradýlar 20 mayýs olan görüþme tarihimi 27 mayýs'a alýnmýþo günde sýnavým var..21 - 22 mayýs'a almak için görüþecek firmam
olmadý 28-29 mayýs'ta görüþmeye gideceðim..Geç olmasý biraz iyi olur kendime göre hazýrlýk sürecine devam edebilirim
çuvallamayalým görüþmede ingilizce derecem yeterli ancak abzürd biþi sorarlarsa yalan olurum
![]()
Ýnancýmýzdan þüphe duyanlar, O gün geldiðinde anlayacaklar.. uA|KaЯÞý lýksýz bir sevda bizimkisi..
benim de 20 mayýs sabah 8:30 görüþmem var ama tuðçenin aksine bende hiç heyecan meyean yok ya baya bildiðiniz pazara gider gibi rahat girecem görüþmeye![]()
off ya ben gidemiyorum görüþmeyeDS'ime doðum günümü yanlýþ yazmýþlar 23 yazacaklarýna 20 yazmýþlar pasaportla DS bilgileri tutmuyor amerikadan tekrar istediler ama en erken çarþamba 11de elimde olurmuþ yeni belge yani kýsaca gidemiyorum görüþmeye yeni randevu tarihi beklemek zorundayým
![]()
ortalamam 100üzerinden 72.5 orta halli yani![]()
Arkadaslar bence hiiç kasmayýn bende 12 mayýsta gýrmýstým výzeye 2 gun sonra pasaportum výzesý basýlmýs halde evýme geldýgerýlmeye gerek yok rahat olun sorduklarý pek býsey yok tamamen kalýp sorularý soruyolar
rahat olun yaný
![]()
sonunda girdim görüþmeye ve aldým vizeyi ohhhhhhhh beeeeeeeeee.kadýn bana en son 'your visa is ok' dedi.bu da çýktýðý manasýna geliyomuþ![]()
acelen varsa bilemem ama acelen yoksa daha dur bakalým derim
2martta görüþmeye girip henüz vizesinin çýkýp çýkmadýðýný bilemeyen biri olarak "bu ne telaþ yahu" diyorum.
not: pasaport ve ds 12mayýsta konsolosluða ulaþmýþ ancak hala beklemekteyim
heyecan iyidir dostlar.cunku emýn olun ýlk seferdeki heyecaný 2. veya 3.seferde bulamýyorsunuz.tatlý bir heyecan.allah herkese nasip etsin vize onayýný.
inþ. vizeniz çýkar stres yapmayýn beklemekten benm namecheckten çýktý 35 günde .gerçi action oluyor ama olsun adrenalin iyidir heyecan iyidir![]()
ya tek olsam gene sýkýntý yapmam da kýz arkadaþýmýn vizesi geldi benim gelmedi stres 2katýna çýktý allah muhafaza red alýrsam kalbime falan iner
ercü bu arada ne zaman gidiyorsun?
forumdan sazörr nickli arkadaþ da seninle ayný yere gidiyor ayný iþe
onla beraber 25haziranda gidiyoruz
pm at istersen ona irtibatta olmanýz iyi olur bence
take a shot
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks