Ds si gelmeyenler, hala i?siz olanlar, vizesi ç?kmayanlar hepsini içine alan bir ba?l?k.
Ds si gelmeyenler, hala i?siz olanlar, vizesi ç?kmayanlar hepsini içine alan bir ba?l?k.
Konu Arkun tarafından (18-05-2009 Saat 10:40 PM ) değiştirilmiştir.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.

hocam kotu bi baslik olmus bee.![]()
if you`re good at something , never do it for free.

off allaha ?ükür hiç böyle dertlerim olmad? allah kolayl?k versin
Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !!!
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Dünyada yaşayan 6 MİLYAR İNSAN…6 MİLYAR RUH…
Ve bazen...
TEK İHTİYACIMIZ OLAN İÇLERİNDEN BİRİ
Evet ama böyle ki?iler çok fazla bunlar?n say?s?n? görelim.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Sakin dert etmeyin arkadaslar hersey yoluna girer . Bakmayin daha mayis ortalari sayilir . Sonlara dogru bircok kisinin durumunun duzelecegine inaniyorum !
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Bizler inand?k, siz de inan?n!
BENNNNNNNN BENNNNNNNN..gelmedi ds'm hala( work and travela diilde seçtigim ?irkete lanet okuorum...P??MANIM
ama seçtigim ?irketten dolay? pi?man?m...bakal?m bu hafta gelicek dediler her hafta oldugu gibi..bekliorumm..ben bi?i sorcam bide..bu sözle?me dedikleri ?eye imza atmadan ds gelirmi??cunku ben imza falan atmad?m hiç bi?ee...acaba bu hafta gelicek dedikleri ?ey imza için gerekli olan belgemi??ds falan diilmidirki??:S:S:S:S:S

ds v?zeye g?r?sten 2 bucuk ay sonra geld?, i?im ?k? kere ?ptal oldu yen?den sect?m, v?ze sonucunu bekl?yorum ?stanbula kac kere g?tt?m say?s?n? unuttum , sev?s tar?h?n? yanl?? g?rm??ler ben? 2 gun sonra bekl?yolar.. valla orda ne yap?caz b?lm?yorum ama buyuk ?ht?malle oraya g?deb?lmek için yapt?klar?mdan zor de?ildir

yürüyoruz biz bu yolda
gö?üs gerdik zorluklara
inat olsun sponsorlara
and içtik work and travela

Dan?sman hallett?m ded? de hala ?ntaxtan ma?l gelmed? bekl?orum bakal?m her an hersey olab?l?r b? aks?l?k c?karsa ?a??rmam

Daha isverenle yeni görüsecegim. DS i de 1 hafta icersinde göndereceklerini umuyorum. Sonra konsolosluga göndericez de bir bekleme de o. 17 Haziranda da ucak biletim oldugunu düsünürsek stresten ölmem gerekiyor. Cünkü bugün itibariyle DS in gelmesi ki en korktugum k?s?m bu, konsoloslugun onay? ve tüm islemler icin 28 gün civar? vaktim kald?![]()

ben hele ben bulup da bunayanlardan?mher?eym tam gitmesem mi die dü?ünyrum
![]()

allah kolayl?k versin benimde hiç boyle s?k?nt?m olmad? vizeye girerken ds formum elimdeydi
sonradan gidi? tarihim dolay?s? ile ds tarihlerini degi?tirmek zorunda kald?k ve saolsun ?irket 2. ds yide 1 hafta gecmeden getirtti

Cumartesi günü ?irket taraf?ndan söylenene göre bugün ds'im istanbulda olacakt? yar?n da elime geçecekti...19 may?s nedeniyle istanbul ofisi kapal? ve ben ds'in gelip gelmedi?ini bilmiyorum...ha bu arada 8 haziranda yolculuk in?allah...yani evet 19 gün kald?...sakin olmakta yarar var![]()

ben var?m.hala i?im yok i?verenle cuma görü?tüm hala haber yok..27hazirana ait bi uçak biletim var sadece...ama art?k gidemicem herhalde die dü?ünmeye ba?lad?m..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks