Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Zahmetsiz ?ngilizce

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Zahmetsiz ?ngilizce

Arkada?lar ben uzun y?llard?r (11 y?ld?r ) ingilizce e?itimi gören biriyim , birço?umuz gibi . Her geçen gün ingilizceme bir?eyler katmaya çal???yorum , sürekli grammer kitaplar? ile bilgilerimi tazelemeye çal???yorum , ingilizce kitaplar okuyorum , filmler izliyorum ( alt yaz?l? ) ama hala kendimi baz? yönlerde eksik hissediyorum , mesela 11 y?ll?k ingilizce e?itimi al?n?yorsa ( kendi ad?ma ) bir filmin tamam?n? alt yaz?s?z anl?yor olabilmeliydim ve k?sa süre içerisinde amerikaya gidece?im yine bir ço?umuz gibi ve oraya gitti?imizde hepimiz farkedece?iz ki 11 y?ll?k ingilizce e?itim hayat?m?z?n yalan oldu?unu görece?iz ve büyük ihtimalle ( kendi ad?ma ) bir native american ile kar??la?t???m ilk an hiçbir ?ey anlamad???m? farkedece?im . NEDEN ??? Çünkü bunca y?l ingilizce yi KULAKlar?m?zla de?il GÖZlerimizle ö?rendik ve bize kitaplarda bir native american ile neler konu?abilece?imiz ya da bir native american ?n telafuzunun nas?l oldu?u ya da bir native american ?n kulland??? idioms lar slang lar hiçbiri ö?retilmedi , uzun laf?n k?sas? yeni ke?fetti?imi ( tüm dünyaca bilinen TPRs yöntemini ) sizinle payla?maktan çok mutluyum , ben cidden faydaland?m ve cidden ?ie yar?yor . Deneyin ve görün =) ??TE bu muhte?em kolayl?k bir t?k ötenizde ;

www.effortlessenglish.com

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

evt az önce özgürcügüm bana da söyledi bu siteyi cidden faydal? 1 siteye benziyor umar?m herkesin yarar?na olur:=) t?k ler özzz
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ne demek arkada??m . . .

?imdi siteye girdi?inizde sa? tarafta "e-mail" k?sm? var oraya e-mail adresinizi yazd???n?z da 7 gün boyunca size birbirincen güzel 7 mail geliyor , nas?l GERÇEK ingilizce konu?abilirsiniz diye . Ve her mail' in sonunda bugünün ödevi k?sm? var bunlara uydu?unuzda de?i?imi k?sa sürede farkedeceksiniz ve site kurucusu baz? dosyalar? ( mp3 , pdf etc. ) indirmenize izin veriyor . Bu dosyalara sa? taraftan yine podcast yada

http://effortlessenglishclub.com/

bu adresten yine sa? tarafta RECENT POST k?sm?nda yer alan dosyalar? indirebilirsiniz .

Bunlar? MP 3 ünüze yükleyip yolda yürürken , yemek yerken , uyumadan önce k?sacas? ne zaman isterseniz dinleyebilirsiniz .

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Dizi film izlemi?sin i?te, yine gözlerimizle ö?rendik diyorun ki?
    Dizilerin bana çok büyük faydas? oldu. Pek de zorluk çekmedim anlat?lan? anlamak konusunda.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

özgürüm bu siteyi de?erlendircem...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizi film izlemi?sin i?te, yine gözlerimizle ö?rendik diyorun ki?
    Dizilerin bana çok büyük faydas? oldu. Pek de zorluk çekmedim anlat?lan? anlamak konusunda.
    valla bende prison break-lost-chuck-how i mate ur mother-big bang teory serilerini bitirdim umar?m zorlanmam amerikada..en çokda chuck ?n faydas?n? görece?imi dü?ünüyorum sarah sayesinde tabi..hasta olmamak herdedi?ini durdurup bi daha dinlememk elde de?il hehe.
    DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkada?lar ?uanda cnbc-e de PRISON BREAK 4. sezon ilk 16 bölümü veriliyor. duyurulur

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yararl? olabilecek güzel site.e mail adresine yollana ipuçlar? dikkat çekici
    уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg

At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Payla??m için tsk ler bak?orum s?md?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yanl?z bu bana çok kolay geldi mp3 formatl? dersler falan.bi kaç kelime ö?rendim yinede.çok yararl? yaln?z herkes?n ?ncelemes?n? tavs?ye eder?m
    уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg

At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

4th day mailini bekliyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı emre91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar ?uanda cnbc-e de PRISON BREAK 4. sezon ilk 16 bölümü veriliyor. duyurulur
    heee hemen izleyeyim
    sucks !

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende konuyle ilgili bi site vereyim arkada?lar www.livemocha.com

mutlaka bilenler vard?r çok faydal? bir site denemenizi tavsiye ederim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

site guzelmis
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bence çok güzel bi e?itim veriyo ben beyendim ?ahsen bilgilendirdi?iniz için saolasn?z
    Don't Give up

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgurserhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar ben uzun y?llard?r (11 y?ld?r ) ingilizce e?itimi gören biriyim , birço?umuz gibi . Her geçen gün ingilizceme bir?eyler katmaya çal???yorum , sürekli grammer kitaplar? ile bilgilerimi tazelemeye çal???yorum , ingilizce kitaplar okuyorum , filmler izliyorum ( alt yaz?l? ) ama hala kendimi baz? yönlerde eksik hissediyorum , mesela 11 y?ll?k ingilizce e?itimi al?n?yorsa ( kendi ad?ma ) bir filmin tamam?n? alt yaz?s?z anl?yor olabilmeliydim ve k?sa süre içerisinde amerikaya gidece?im yine bir ço?umuz gibi ve oraya gitti?imizde hepimiz farkedece?iz ki 11 y?ll?k ingilizce e?itim hayat?m?z?n yalan oldu?unu görece?iz ve büyük ihtimalle ( kendi ad?ma ) bir native american ile kar??la?t???m ilk an hiçbir ?ey anlamad???m? farkedece?im . NEDEN ??? Çünkü bunca y?l ingilizce yi KULAKlar?m?zla de?il GÖZlerimizle ö?rendik ve bize kitaplarda bir native american ile neler konu?abilece?imiz ya da bir native american ?n telafuzunun nas?l oldu?u ya da bir native american ?n kulland??? idioms lar slang lar hiçbiri ö?retilmedi , uzun laf?n k?sas? yeni ke?fetti?imi ( tüm dünyaca bilinen TPRs yöntemini ) sizinle payla?maktan çok mutluyum , ben cidden faydaland?m ve cidden ?ie yar?yor . Deneyin ve görün =) ??TE bu muhte?em kolayl?k bir t?k ötenizde ;

www.effortlessenglish.com

Asl?nda arad???n her?ey online ingilizce program? olan usbem pearson ellis academic program?nda var programdaki videolar yabanc? ki?iler taraf?ndan çekilmi? konu?malar anla??l?r b?r halde. denemesi bedava www.usbem.com dan 15 günlük deneme alabilirsin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

En son benden ba?ka yazan olmam??.
    bunlar? yazal? 3 ay geçmi?.
    ben yukarda bahsetti?im program? 30 gün kulland?m bu mesaj? yazd???m zaman 10cu günündeydim.
    30 gününün sonundaki ilerlemeyi ben imkanz?z olarak görürüyordum ama imkans?z de?ilmi?.
    program?n çok de?i?ik bir yaps? var çok az yerde Türkçe var.
    mesela ka???? gösteriyo arkadanda ka????n ingilizce okunu?unu yaz?l???n? gösteriyor.
    Kesinlikle deneyin çok memmun kalacaks?n?z
    Ba?vuru formu : http://www.usbem.com/usbem/request/?l=tr

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

admin bu arkadasa ya?l? k?sm?ndan k?rk y?l ban verin reklam yap?yor 11 y?lda kim olsa konu?ur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)