Arkada?lar ben uzun y?llard?r (11 y?ld?r ) ingilizce e?itimi gören biriyim , birço?umuz gibi . Her geçen gün ingilizceme bir?eyler katmaya çal???yorum , sürekli grammer kitaplar? ile bilgilerimi tazelemeye çal???yorum , ingilizce kitaplar okuyorum , filmler izliyorum ( alt yaz?l? ) ama hala kendimi baz? yönlerde eksik hissediyorum , mesela 11 y?ll?k ingilizce e?itimi al?n?yorsa ( kendi ad?ma ) bir filmin tamam?n? alt yaz?s?z anl?yor olabilmeliydim ve k?sa süre içerisinde amerikaya gidece?im yine bir ço?umuz gibi ve oraya gitti?imizde hepimiz farkedece?iz ki 11 y?ll?k ingilizce e?itim hayat?m?z?n yalan oldu?unu görece?iz ve büyük ihtimalle ( kendi ad?ma ) bir native american ile kar??la?t???m ilk an hiçbir ?ey anlamad???m? farkedece?im . NEDEN ??? Çünkü bunca y?l ingilizce yi KULAKlar?m?zla de?il GÖZlerimizle ö?rendik ve bize kitaplarda bir native american ile neler konu?abilece?imiz ya da bir native american ?n telafuzunun nas?l oldu?u ya da bir native american ?n kulland??? idioms lar slang lar hiçbiri ö?retilmedi , uzun laf?n k?sas? yeni ke?fetti?imi ( tüm dünyaca bilinen TPRs yöntemini ) sizinle payla?maktan çok mutluyum , ben cidden faydaland?m ve cidden ?ie yar?yor . Deneyin ve görün =) ??TE bu muhte?em kolayl?k bir t?k ötenizde ;
www.effortlessenglish.com

Alıntı

Bookmarks