Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: uluslaras? garanti

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart uluslaras? garanti

arkada?lar di?er ba?l?klar? okudum ancak laptop bölümü okadar kar???kki neyin ne oldu?u nala??lmyor ameriakda ald???m?z hangi modellerin türkiyede garantisi var hangilerini almam?z daha mant?kl? yard?mc? olan arkada?lara te?ekkürler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Toshiba'lar?n bir y?ll?k uluslararas? garantisi var.Di?erleri hakk?nda bilgim yok.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

apple larda normalde 1 y?ll?k uluslararas? garantisi var ama ufak bir ücret kar??l???nda 3 y?l a ç?kart?labiliyormu? ( AppleCare ) Apple ARTI servis e sormu?tum...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

asusunda uluslararas? garantisi oldu?u yaz?lm??t?.genede tam olarak emin de?ilim tabi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar garanti dedi?iniz ?ey öyle cuzi miktarlara yap?lan bir?ey de?il benim ald???m hp nin garantisi 459 dolar civar?yd? .arkada??mda apple ald? ve o uluslararas? garanti yapt?rd? yakla??k 250 dolar civar?.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar garanti dedi?iniz ?ey öyle cuzi miktarlara yap?lan bir?ey de?il benim ald???m hp nin garantisi 459 dolar civar?yd? .arkada??mda apple ald? ve o uluslararas? garanti yapt?rd? yakla??k 250 dolar civar?.
    öyle saçma ?eymi olur.e?er kullan?c? hatas? yoksa istersen 100bin dolar olsun gene firma sorunu ücretsiz olarak halletmek zorunda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı realbrutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle saçma ?eymi olur.e?er kullan?c? hatas? yoksa istersen 100bin dolar olsun gene firma sorunu ücretsiz olarak halletmek zorunda
    Bu fiyatlar ürünün garanti süresini uzatmak için.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kthy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fiyatlar ürünün garanti süresini uzatmak için.
    evet aynen öyle ald???m?z makineler bozuldu bizde bu kadar para ödedik demedim yani .siz al?rken size garanti istiyormusunuz diye bir soru soracaklar sizde ben zaten türkiyede ya??yorum nas? olabilir o garanti dersiniz o da uluslararas? garantimiz var fiyatlar?m?zda 250-500 bir rakam söyler .yapt?r?rs?n?z veya yapt?rmazs?n?z durum bundan ibaret.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

ASUS 'ta yok diye biliyorum bende . Sadece Toshiba ve Mac icin var . Zaten uluslararasi garanti bile olsa parca degisiminde ABD - Turkiye arasi kargo parasi sizin cebinizden cikiyor ! Ama format vs. gibi parca degisimi olmazsa ucretsiz baktirabilirsiniz uluslararasi garanti ile .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

peki alaca??m?z di?er elektroniklerde nas?l oluyor garanti kameralarda mesela onlarda da uluslararas? garanti varm??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben 999 dolarl?k apple alaca??m. garanti bunun içinde 1 y?l olarak geliyor mu ? yoksa +200 dolar m? vermem laz?m S:
    sucks !

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı m_demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki alaca??m?z di?er elektroniklerde nas?l oluyor garanti kameralarda mesela onlarda da uluslararas? garanti varm??
    bahsetti?in dslr ler ise, nikon için konu?uyorum, uluslararas? garantisi yok. sadece usa içi. ekstra 200 300 dolar gibi bi rakam istemi?lerdi 2 y?l için. bende hayyam pasaj?nda bahsettim kendilerine cevap niteli?inde. (,

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı TurTa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 999 dolarl?k apple alaca??m. garanti bunun içinde 1 y?l olarak geliyor mu ? yoksa +200 dolar m? vermem laz?m S:
    e?er uluslararas? garanti istiyorsan vermen laz?m yani geçen sene öyleydi e?er de?i?tiyse bilemiyorum sorars?n zaten olmad? garantisiz al?rs?n birço?umuz öyle yapt?k ..apple dan orjinal mal al?yorsun sonuçta fabrikasyon olarak bir sorunda ç?karsa ilk 1 ayda geri götürebilirsin

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı m_demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birçok elektronikte bu uygulama var uluslararas? garanti için bir ücret al?yorlar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Önce garanti kelimesini s?n?fland?rmak laz?m. Sat?c?n?n verdi?i garanti ile 3.parti ?irketlerin sundu?u kasko tipi garantiyi birbirine kar??t?rmayal?m. E?er üretici firman?n garantisinden bahsediyorsak bunu sadece Apple sa?l?yor. Toshiba'n?n da uluslararas? garantisi oldu?u söyleniyor fakat tüm modellerinde geçerli de?il. Baz? yüksek s?n?ftaki modellerde böyle bir olanak var. Almadan önce iyice ara?t?rman?z laz?m. Di?er markalar?n garantisi falan yoktur. Best Buy'dan falan laptop ald???n?zda sat?c? size "3.parti garanti servisi"ni isteyip istemedi?inizi sorar. Uluslararas? oldu?u falan söyleyip sizi ikna etmeye çal???r. Kanmay?n, aldanmay?n çünkü böyle bir sigortan?n Türkiye'de servisi yok. Bir ar?za durumunda mâmulü Amerika'ya yollaman?z gerekir. Böyle bir ?eyi yapt?ktan sonra direk servisine yollamak daha mant?kl?.

Sonuç olarak : Apple alacak kadar paran?z varsa Türkiye'de de teknik servisiniz var. Di?er markalar için böyle bir ?ey söz konusu de?il. Laptop al?rken buna dikkat edin. Fiyatlar? iyi kar??la?t?r?n. Art?k Türkiye ile Amerika aras?nda kayda de?er bir fiyat fark? kalmad?. Kampanyalar d???nda ordan laptop almak büyük bir f?rsat de?il. Aradaki fiyat fark?n? ödeyip 2 y?l garantili bir ürüne sahip olmay? akl?n?z?n bir kö?esinde bulundurun. Tüketim ç?lg?nl???na kap?lmay?n.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

ben gecen sene toshiba aldim. gecen ay harddiski bozuldu goturdum toshiba servise,tamam dediler international garanti kapsaminda,bedava tamir edicez dediler.bi kac gun sonra aradilar harddiski amerikadan siparis edecekleri icin UPS parasini odemek zorundaymisim 90 dolar .. zaten yeni 250 gb'lik harddiskin fiyati 75 dolar.simdi siz karar verin international garanti ne ise yariyor
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

??te o yüzden mükemmel bir kampanya yakalamad?kça Amerika'dan laptop al?nmaz.

Tecrübe Puanı
    10

Valla dolar kuru 1.25 iken ,

4GB Ram
    256 MB GeForce 8400 GS Ekran karti
    Intel Core2Duo 2 MB L2 Cache 2.00 GHZ
    250 GB Sata Harddisk

Boyle bir bilgisayari 680$ bulunca insanin alasi geliyor ya . Turk parasiyla 850 TL yapiyordu . Gerci ben 900$ aldim ama benim almamdan 20 gun sonra dustu .

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bende garantisiz alm??t?m HP 4gb ram 1066 mhz bus, p8400 2.26ghz,320 gb hard disk, 1.7gb payla??ml? intel ekran kart? 14.1 inch ekran 1250 tl ydi fiyat çevirdi?imde ama böle bi aletide türkiyede ayn? özelliklerle bulmak çok güç ya ramlerin bus h?zlar?n? indiriyorlar ya ekran kartlar?n? de?i?tiriyorlar ya ghz den k?s?yorlar veya hard disk i azalt?yorlar vs bu tip aletleri tam kampanya zaman? yakalay?p alman?z faydal? olur derim ayr?cada b?rak?n garantisiz olsun ald???n?z markalar dünya çap?nda markalar zaten bir sorun ç?kt?m ba?tan ç?karsa ç?kacakt?r.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

apple için nas?l yakalayaca??z bu f?rsatlar? ,ne zaman yaparlar ?
    sucks !

Tecrübe Puanı
    10

Apple icin interntten bak olmadi NYC , Manhattan 'daki tum elektronik dukkanlarini gez ben 700$ MacBook gormustum ama ozellikleri iyi degil tabi ...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

walla apple da pek f?rsat görmedim ben geçen sene ..en dü?ük 699 dolara bir aleti ward? apple ?n o da al?ncak gibi bir?ey deildi yani özellikleri inan?lmaz dü?ük tabi apple farkl? bir sistemle çal???yor ama yinede en al?n?cak gibi olan? 1299 dolar olan bir makineydi arkada? ondan alm??t? .Birde apple gerçekten hani mimar vs veya çizim için bilgisayar kullanan proje in?aat ,grafik designer falan de?ilseniz almay?n bo?una apple .sistemi çok farkl? bir sistem hem birçok program? çal??t?ram?yorsunuz ayr?ca tabi oyun vs de oynayam?yosunuz ..Ama dedi?im gibi bilgisayar kullanma amac?n?za göre al?n apple tamam görüntü süper bembeyaz ,arkas?nda ???kl? bir elma flan ama ...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

apple ?n 999 dolarl?k modeli var ?uan güncel olarak bestbuyda.Türkiyede ayn?s?n? 1000 euroya sat?yorlar.500 ytl lik bir fark var yan? arada.
    Benim ilgilendi?im Dell in 480 dolarl?k laptopunda ise aral?k 200-300 ytllere kadar dü?üyor.Benim istedi?im programlar aras?nda makul h?zlarda dola?abilece?im bir pc sadece.apple a verece?im fark? ba?ka yerlere yat?rmaya karar verdim,ama normal dü?ük s?n?f laptoplarda da Usadan ald?k diye çok bir fiyat fark? olmayacak.
    sucks !

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Apple ara s?ra ö?rencilere kampanya yap?yor. ORada okuyan birini bulup onun okul kimli?iyle al?rsan indirimli olur. Bunun d???nda Apple'?n fiyatlar? sabittir.

Ayr?ca Manhattan'da sa?da solda görece?iniz Do?ubank usulü çal??an elektronik ma?azalar?nda girmeyin. Bir yolunu bulup paran?z? çarparlar. BestBuy zaten en makul fiyat? sunacakt?r.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı scuba87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apple larda normalde 1 y?ll?k uluslararas? garantisi var ama ufak bir ücret kar??l???nda 3 y?l a ç?kart?labiliyormu? ( AppleCare ) Apple ARTI servis e sormu?tum...
    arkada?lar yukar?da yazm?? oldu?um yaz? hakk?nda ara?t?rma yapt?m ve apple store Usa da ekstra 3 y?l uluslararas? garanti nin fiyat? 169$ m?? bilgilendireyim dedim sizi.....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

merhaba arkada?lar amazon comdan laptop almak istiyorum toshibalardan ancak uluslar aras? garanti var m? yok mu bilmiyorum yard?mc? olacak biri war m? ayr?ca amazondan nokia n97 alaca??m ama bunlarda garanti varm? yokmu yard?mc? olacak arkada? ar?yorum acil

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı safab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkada?lar amazon comdan laptop almak istiyorum toshibalardan ancak uluslar aras? garanti var m? yok mu bilmiyorum yard?mc? olacak biri war m? ayr?ca amazondan nokia n97 alaca??m ama bunlarda garanti varm? yokmu yard?mc? olacak arkada? ar?yorum acil
    Ali ,
    Uluslararasi garanti sadece Toshiba 'da var .Alacagin fatura ile garanti heryerde gecerli olur .Fakat yukaridaki Roma arkadasin dustugu duruma dusebilirsin .Telefonun faturas? var ise ve telefonun al?nd??? yer garanti belgesine IMEI numaras?n? yaz?p ka?eleyip imzalam?? ise Nokia'n?n uluslararas? garantisinden 2 sene boyunca faydalanabiliyorsun .Istersen amazon.com 'a mail atabilirsin daha iyi yardimci olurlar .

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

asus larda 2 yil international garanti yaziyor bicok sitede
    ekstra bi ucret falan yok galiba

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ali ,
    Uluslararasi garanti sadece Toshiba 'da var .Alacagin fatura ile garanti heryerde gecerli olur .Fakat yukaridaki Roma arkadasin dustugu duruma dusebilirsin .Telefonun faturas? var ise ve telefonun al?nd??? yer garanti belgesine IMEI numaras?n? yaz?p ka?eleyip imzalam?? ise Nokia'n?n uluslararas? garantisinden 2 sene boyunca faydalanabiliyorsun .Istersen amazon.com 'a mail atabilirsin daha iyi yardimci olurlar .
    toshiba ya mail atmad?m ama mü?teri hizmetlerini arad?m ve uluslar aras? garanti sa?lam?yoruz dediler ben ordan toshiba laptobu al?p faturas?n? türkiyeye getirsem garantiye girer mi yani ona görwe ?smarlayaca??m yard?mc? olursan sevnirim nokia y? da nokia storelardan alamya karar verdim garanti olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)