sitede her konuda çok bilingilendim vize olsun eyalet olsun vs fakat bence bu konuda olmalý ve insanlar hangi görevlilerle görüþme yapiosa ona göre bi ön bilgisi olmasý lazým diye düþündüm
ilk olarak 1 numarada How i met your mother izleyenler bilir ordaki barney stinsona benzeyen bir görevli var sarýsýn mavi gözlü o mulaktý diðerlerine göre uzun tutuyo ve hiç beklenmedik sorular sorabiliyo biraz zorluyo sanki ing seviyesi onem verio (en azýndan bnm görüþmem öyleydi)
2 numaralý görevli asyanýn baðrýndan kopp gelmiþ ne yapacaðý belli olmayan abimiz war iki tane kýzla 1dk konustu ve vizeleri onayladý ki kýzlardan biri bir soruya cok alakasýz cevap verdim saçmaladým nasýl aldým diodu fakat bir tane görüþmede de 2. defa vize görüþmesine baþ vuran ve ortalamasý 1 altýnda olan bir cocuðu geri cevirdiki ing fena deildi cocukta fakat gpa kötü onaylayamam dedi bi tane liseli kýzda yurt dýþýna bir davetiye almýs ama derslerinden biri kýrýk diye vermiyodu sonradan hocasý geldi referans falan gösterdi kýsacasý gpa takmýþ durumda benim gözlemlerimce
3.görevli pek süzemedim oda tom cruise havasý vardý gelen onayladý ama ona wat öðrencisi gelmedi
gelelim 4. giþedeki pamuk anneannemiz diyelim yaþlý kýsa saclý bir bayan en az 15 kiþiyle görüþtü ve arasýnda sadece 2 kiþiye vize vermediki onlardan 1 tanesi "wat is your university" diðeride "where are u goin in usa" sorusuna kadýn en az 3 defa tekrarlamasýna ve tane tane solmesine ramen cvp veremedi yani herkesin keþke bu kadýnla görüþsem diyebileceði hem gpa hem de ing olarak orta düzey arkadaþlar için en ideali
umarým yardýmcý olur

Alýntý

Bookmarks