sitede her konuda çok bilingilendim vize olsun eyalet olsun vs fakat bence bu konuda olmal? ve insanlar hangi görevlilerle görü?me yapiosa ona göre bi ön bilgisi olmas? laz?m diye dü?ündüm
ilk olarak 1 numarada How i met your mother izleyenler bilir ordaki barney stinsona benzeyen bir görevli var sar?s?n mavi gözlü o mulakt? di?erlerine göre uzun tutuyo ve hiç beklenmedik sorular sorabiliyo biraz zorluyo sanki ing seviyesi onem verio (en az?ndan bnm görü?mem öyleydi)
2 numaral? görevli asyan?n ba?r?ndan kopp gelmi? ne yapaca?? belli olmayan abimiz war iki tane k?zla 1dk konustu ve vizeleri onaylad? ki k?zlardan biri bir soruya cok alakas?z cevap verdim saçmalad?m nas?l ald?m diodu fakat bir tane görü?mede de 2. defa vize görü?mesine ba? vuran ve ortalamas? 1 alt?nda olan bir cocu?u geri cevirdiki ing fena deildi cocukta fakat gpa kötü onaylayamam dedi bi tane liseli k?zda yurt d???na bir davetiye alm?s ama derslerinden biri k?r?k diye vermiyodu sonradan hocas? geldi referans falan gösterdi k?sacas? gpa takm?? durumda benim gözlemlerimce
3.görevli pek süzemedim oda tom cruise havas? vard? gelen onaylad? ama ona wat ö?rencisi gelmedi
gelelim 4. gi?edeki pamuk anneannemiz diyelim ya?l? k?sa sacl? bir bayan en az 15 ki?iyle görü?tü ve aras?nda sadece 2 ki?iye vize vermediki onlardan 1 tanesi "wat is your university" di?eride "where are u goin in usa" sorusuna kad?n en az 3 defa tekrarlamas?na ve tane tane solmesine ramen cvp veremedi yani herkesin ke?ke bu kad?nla görü?sem diyebilece?i hem gpa hem de ing olarak orta düzey arkada?lar için en ideali
umar?m yard?mc? olur

Alıntı

Bookmarks