Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Konsolos görevlileri hakk?ndaki gözlemler(gitmeyenlere tecrübe olsun )

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Konsolos görevlileri hakk?ndaki gözlemler(gitmeyenlere tecrübe olsun )

sitede her konuda çok bilingilendim vize olsun eyalet olsun vs fakat bence bu konuda olmal? ve insanlar hangi görevlilerle görü?me yapiosa ona göre bi ön bilgisi olmas? laz?m diye dü?ündüm
    ilk olarak 1 numarada How i met your mother izleyenler bilir ordaki barney stinsona benzeyen bir görevli var sar?s?n mavi gözlü o mulakt? di?erlerine göre uzun tutuyo ve hiç beklenmedik sorular sorabiliyo biraz zorluyo sanki ing seviyesi onem verio (en az?ndan bnm görü?mem öyleydi)
    2 numaral? görevli asyan?n ba?r?ndan kopp gelmi? ne yapaca?? belli olmayan abimiz war iki tane k?zla 1dk konustu ve vizeleri onaylad? ki k?zlardan biri bir soruya cok alakas?z cevap verdim saçmalad?m nas?l ald?m diodu fakat bir tane görü?mede de 2. defa vize görü?mesine ba? vuran ve ortalamas? 1 alt?nda olan bir cocu?u geri cevirdiki ing fena deildi cocukta fakat gpa kötü onaylayamam dedi bi tane liseli k?zda yurt d???na bir davetiye alm?s ama derslerinden biri k?r?k diye vermiyodu sonradan hocas? geldi referans falan gösterdi k?sacas? gpa takm?? durumda benim gözlemlerimce
    3.görevli pek süzemedim oda tom cruise havas? vard? gelen onaylad? ama ona wat ö?rencisi gelmedi
    gelelim 4. gi?edeki pamuk anneannemiz diyelim ya?l? k?sa sacl? bir bayan en az 15 ki?iyle görü?tü ve aras?nda sadece 2 ki?iye vize vermediki onlardan 1 tanesi "wat is your university" di?eride "where are u goin in usa" sorusuna kad?n en az 3 defa tekrarlamas?na ve tane tane solmesine ramen cvp veremedi yani herkesin ke?ke bu kad?nla görü?sem diyebilece?i hem gpa hem de ing olarak orta düzey arkada?lar için en ideali
    umar?m yard?mc? olur

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Resmen konsolosluk görevlilerini fi?lemi?sin yahu.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sabah 8 den 11 kadar orda s?ra bekleyince biraz öle olduk bilioyo musun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

konsolosluktaki güvenlik görevlisi fenerbahçe bayra?? asm??t? gururland?m valla ...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valla bunlar? duymak için yan?nda dikilmen gerek oturdu?um yerden hiç bir ?ey duymuyodum ben,zaten kalabal?ktan çok ses ç?k?yordu.
    sucks !

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

peki sen hangisiyle gorustun =) durumun nedir demicem alm?ss?nd?r illaki =) o yuzden tebrikler dar?s? belkiyenlerin bas?na =)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dedim üç saat oldu?u için ilk once 4. pencereinin orda oturdun sonra bi turlad?m geldim 2. pencerenin orda oturdum zaten adamlar rahat anlas?ls?n die sesli konusolar en onde oturuncada dolay?s?yla duyuyosun
    ben 1. penceredeki adam denk geldim görü??memi 20 may?s istinye die aç?lan ba?l?kta payla?t?m te?ekkür ederim dar?s? herkese diyelim

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Vay be biran icin gecen seneki gorusmem geldi aklima ... Guzel yazi olmus eline saglik bu arada .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

güzel bir payla??m. eline sa?l?k
    ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ

Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bu görevlileri fi?ledik USA duy sesimizi de?i?tir bu insanlar? art?k i?leri bitti bunlar?n Yeni yüzler istiyoruz konsoloslukta

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı aCHeRoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu görevlileri fi?ledik USA duy sesimizi de?i?tir bu insanlar? art?k i?leri bitti bunlar?n Yeni yüzler istiyoruz konsoloslukta
    Evet de?i?tir ?unlar? ama mümkünse gözleri çekilmeyeninden yollaa

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ayinstayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel ho? bayan konsolosluk görevlileri talep ediyorum k?zlar cazibe kullan?yorlar ee bizde ?eklimizi koyal?m ortaya belki muhabbet kurar?z mesai bitiminde ne yapacaks?n?? bir yerlerde bi?eyler içelim felan gibi
    Konu aCHeRoN tarafından (21-05-2009 Saat 12:23 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ayinstayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozellikle ankara da gozu cekik olmayan konsolos yetkilisi istiyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozellikle ankara da gozu cekik olmayan konsolos yetkilisi istiyorum
    insan sevdigini yerden yere vururmus belki seni domuz gribinden korudu ne biliyosun
    I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

s?ra veren görevli de(fenarbahçe bayra?? olan, türk sanat müzi?i dinleyen) Var m?s?n Yok musun'da yar??m??t?

çok e?lenceli adam
    |
    |
    |
    |
    -dahi anlamındaki -de -da eki kelimeden ayrı yazılır
    -bağlaç olan -ki eki de ayrı yazılır
    -türkçe hiçbir kelime x,w,q gibi hafler içeremez

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı alphagut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s?ra veren görevli de(fenarbahçe bayra?? olan, türk sanat müzi?i dinleyen) Var m?s?n Yok musun'da yar??m??t?

çok e?lenceli adam
    Ewet bende nerden tan?yom diyodum Para almad? galiba o? Baksana hala orda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende asl?nda konsolosluk çal??anlar?ndan birini merakediyorum gerçi hergün degi?iyordur belki ki?iler,neyse ben görü?memi istinyede yapt?m 3gi?e çal???yodu ilk gi?ede beyaz tenli bir bayanla görü?tüm 20nisanda onu tan?yan varsa yazabilirmi genelde vizeyi verirmi yada o bayandan red yiyenler varm?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

21 may?sta ankarada girdim vize görü?mesine 2 tane 50 li ya?larda iki bayan vard? görü?me yapan 1 numaradaki çok sert bir ifade ile soru soruyordu ve resmen kar??s?ndakini strese sokuyordu 3-4 ki?iye red verdi ben ordayken ama 2 numaradaki bayan sempatik güler yüzlü tonton bi han?md? dua ettim 2 numarada yanmas? için numaram ve öle de oldu s?cak bi sohbet ettik have a nice holiday dedi ve vizeyi ald?m son s?n?f olmam da s?k?nt? yarat?yordu bana elimde türkiyeye dönünce bi yerde çal??aca??ma dair belgede yoktu fakat ona ra?men sorunsuz ald?m tabi not ortalamam?n iyi olmas? en büyük etkendi. umar?m bu tarihten sonra girenler böle insanlarla kar??la??r..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

karde?im banada o çekik gözlü bayan geldi ve alamad?m in?allah istanbula gidecem tekrar vize için hay?rl?s? yaw.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

brad pitt angelina jolie britney spears falan yok muydu yaa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bana japon vize memuru denk geldi... belgelerimi açt? ve ilk sordu?u soru, son s?n?fs?n dönecek misin... nas?l ?a?rd?m inanamazs?n?z... çünkü vizede korktu?um belki alamazsam sebebi budur dedi?im tek ?ey ba??ma geldi ve direk sordu... zaten hiç gülmüyor sert bir tip...

ben o s?ra kahrets?n neyse ya art?k bu yaz burday?m d?ye içimden gec?rd?m... ve vize gelene kadar da
    h?c umdum yoktu cunku g?derken bile DS formun gels?nde o zamn karar verecem demi?ti....

Allahtan adam GPA hastas?ym??... bende de 3,15 ortalama var tatmin oldu demek

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?stanbuldaki konsoloslukta bir tane çekik gözlü adam var çok tatl?.. how are u diye soruyor ilkba?ta.. e?er sende siz nas?ls?n?z dersen acayip mutlu oluyor birazz da GPA hastas? übersetzerin dedi?i gibi.. ama çok ?eker bir adam.. düzgün cevaplar verirsen 3 soruda veriyor vizeyi
    sadece orada bir kad?n var çok k?ll... arkada??ma iki saat soru sormu?tu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı jeannedarc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?stanbuldaki konsoloslukta bir tane çekik gözlü adam var çok tatl?.. how are u diye soruyor ilkba?ta.. e?er sende siz nas?ls?n?z dersen acayip mutlu oluyor birazz da GPA hastas? übersetzerin dedi?i gibi.. ama çok ?eker bir adam.. düzgün cevaplar verirsen 3 soruda veriyor vizeyi
    sadece orada bir kad?n var çok k?ll... arkada??ma iki saat soru sormu?tu
    Evet, o yönden çok iyi birisi, tek soruya vize verdi bana... ama en can al?c? soruydu yani.... bence i?ini biliyor
    "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."

"İki şey sonsuzdur, evren ve insanın aptallığı ama evrenden henüz tam emin değilim."

-Albert Einstein -

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ankara'da bugun girmis bulunmaktay?m vizeye..2. nolu gi?ede 50 ya? civar?,gözlüklü ho? bir teyze vard?..Red verdi?ini gormedim..cok guleryuzlu
    EskiŞehir !

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya arkada?lar son s?n?f olanlar dönecek misiniz diye soruldu?unda ne diye cevap veriorsunuz. dönme gerekçenizi ne olarak gösteriyorsunuz. yani ben ne gibi bi cevap versem tatmin olurlar?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkada?lar son s?n?f olanlar dönecek misiniz diye soruldu?unda ne diye cevap veriorsunuz. dönme gerekçenizi ne olarak gösteriyorsunuz. yani ben ne gibi bi cevap versem tatmin olurlar?
    bi kere kesinlikle donucem demen laz?m obur türlü Gpa 4 üstünden 4 olsa vermiolar döndü?ünü belirttikten sonra donunce neler yap?can? anlatman laz?m mesala at?orum ?u dalda master degrreee yap?cam ba? vurdum yada suralara cv b?rakt?m görü?ücem gibi bole cevval cebbar ve atakan biri oldu?unu gostermen laz?m

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)