Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@aalpinistt dua et de kanka ev arkadaşlarından kimse bu siteyi ve türkçe bilmesin...yoksa yandın vallla...

şaka bi yana herşeyin yolunda olması güzel...senin adına sevindim.umarım daha da güzel olaylar geçer başından da hepsi iyi birer anı olarak kalır...

ayrıca verdiğin bilgiler içinde saol...
yok be dostum,, evdekilerden hiç biri turkce bilmiyr....pasoo taylandca konusuyorlar....buaralar biraz soğuk aramızz,,, sallamıyrm pek,,, yanii iş yerinde ben işi kapmaya basladım,, bu dingillerde birazz bazı seylerii biliyorlar tabiii artık 3 aydır çalıştıkları için,, bana ustalık yapmaya falan calısıyolrr manegerın onunda,,, bende tersledimm birinii ,,, bekle ulan bir dkka falan diyee acelen nee gibisinden,,, ...

Şimdi biraz mesafeli duruyrmm,, zaten cokta içli dıslı değildik,,,....lann dedimm bizim ülkeden gelsinn bizim cocuklarr diyorum şimdii,, sizin leşş kokuluu domuzz etinizin yanına misss gibii bi çiğğ kofte falan yaparız diyorum içimden,, yok arkadas pis adamlar yaa,, saolsun yardım ettiler basta ama birşeyden dolayı kıllandım bunlara...

şimdii bunlar heryere ortak gidiyolar sürü gibiii ,, bende bazen tek takılıyrmmm napayım arkadas adamlar ya alısverişe yada calling card almaya gidiyor....hayy ben sizin wat anlayısınıza dedim.......

vietnamlıyıda aldılar aralarına,,, sanırım kendi basımıza bir iş yapamayız falan sandılar,,, ne bileyimm soruyolarr bana ssn e ne zaman gidceksin istersen gidelim diye,, lan dedim ben onuu hallettim yanınada banka hesabı açtırdım

şimdi birde olayın su boyutu var,,, seni kullanarak verecekleri taksi ücretini ucuza getirmeye calısıyorlar,, bunada dikkat etmek lazım,, yani işin yoksa ne gidecen...

neyse yaww,,, bunlar ev hayatından ayrıntılar,, allahtan gidiyor iki tanesi,, yoksaa doverdimm ben bunlarıı birkaç güne

ama herseye rağmen ev hayatıı güzell yaww,,, kardeşimm 400 dolar ev kirası vermişimm güzel olmasın mı,,, şiömdii evin bahcesinden internete bağlanmısım bedava,, elimde cayım daha ne olsun.....yemişimm taylandını....