Sorunsuz güzel bir yolculuk gecirmen sevindirici. Beni 2 sene 10 gün öncesine götürdün birden. Hemen hemen aynı yer ve aynı iş. Ucak bileti bile tarih haricinde aynı nerdeyseKLM den in, NWA ya bin sonra ver elini Memphis. Sonra dandik bir ucakla da Memphisten Pencasolaya. Ben bu kısmı hatırlamıyorum, cünkü benim film o ucaga adım atınca kopmustu. Ucak inerken uyanmısım, 1.5 saatte 8-10 saatlik uyku uyudum gibi hissetmistim
Amsterdam ve Memphis hava alanları iyidir genel olarak, bence asırı yogun ve cok büyük olmadıklarından dolayı sorunsuz varmanda katkısı büyük 2 sinin de
5-6 saat sonra hcms supervisor u kapını calıp oryantasyon icin Mc Donalds Headquarter
a götürür seni büyük ihtimal. Bilgisayar karsısında 2 tık tık ile next diyerek işi ögrenmeni beklerler. Sonra calısacagın restoranı ve buna baglı olarak kalacagın evi belirleyip bir üniforma bir de nametag verip sonra evine postalarlar
Tavsiyem supervisor seni eve bırakınca seni walmarta götürmesini rica et, erzak ve bisiklet al
Kolay gelsin, sorun olmaz umarım ama olrsa yaz yardımcı olmaya calısırız...

KLM den in, NWA ya bin sonra ver elini Memphis. Sonra dandik bir ucakla da Memphisten Pencasolaya. Ben bu kısmı hatırlamıyorum, cünkü benim film o ucaga adım atınca kopmustu. Ucak inerken uyanmısım, 1.5 saatte 8-10 saatlik uyku uyudum gibi hissetmistim 
 Amsterdam ve Memphis hava alanları iyidir genel olarak, bence asırı yogun ve cok büyük olmadıklarından dolayı sorunsuz varmanda katkısı büyük 2 sinin de 
 5-6 saat sonra hcms supervisor u kapını calıp oryantasyon icin Mc Donalds Headquarter 

Alıntı
Bookmarks