Laptopta dikkat edilmesi gereken birkaç husus öncelikle tabi amacın belirlenmesi lazım grafik tasarım oyun internet vb.
Mac alıcaklar yüksek fiyat düşük performanslı pc ler ayrıca mac le uyumsuz olan birçok programı bilgisayarlarına yükleyemeyeceklerini bilsinler ama beyaz cillop gibi laptop arkasında ateşli bir apple resmi hava atmalarını kolaylaştırıcaktır.
Onun haricinde bilgisayar diyince akla HP gelir ama hp nin fiyatları her zaman yüksek oluyor alacağınız bilgisayarın tabiki işlemcisi çok önemli kaç ghz olduğu laptoplarda bu düşüktür ama en azından 2.00 ın üstünde olması lazım .RAM özelliklerinde dikkat edin ramlerin bus hızları önemlidir 1066mhz gibi .Ayrıca ekran kartı içinde hp lerin en kötü noktası o genelde INTEL chipset grafik işlemcisi kullanıyorlar ve paylaşımlı ekran kartları oluyor inanılmaz oyun grafik kalitesi beklemeyi hp den .Ha ama ona göre hp de alabilirsiniz hem amd işlemci alırsınız pentium deil hemde ekran kartına göre bakarsınız.Her çeşide göre bilg bulmanız mümkün yani önemli olan kullanacağınız alan.
HP den sonra dell için alınmalı diyebilirim ama herkes abd ye gidince toshiba ya yöneleceğini unutmasın(daha önce yaşananlara dayanarak) ayrıca getaway de abd de baya giden bir marka ama tabi tr de bulunması zor.
Ama şunuda söylemeden geçemicem ben geçen sene hp aldım 1100 dolar civarıydı
arkadaşta hp aldı 500 dolara kampanyadan bir bilgisayardı ama performans olarak bnm bilgisayara yaklaşamasada iyi bir bilgisayardı ama 1.haftada bir yazılım sorunu çıkardı ve yeniden yükleme flan servise gitti bilg abd deyken yani hiçbir markanında garantisi yok.
Mac alan arkadaşta vardı şuan keşke almasaydım tr de mac kullanmanın hiçbir anlamı yok diyor.
toshiba alan arkadaşlarda ufak tefek sorunlarla karşılaştılar ortalama 600 dolardan aldılar toshibaları ve idare ediyorlar işlerini gören bir laptopları varmı var.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir![]()

Alıntı
Bookmarks