bugün 13.30 da vizeye girdik.öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki oradaki insanlar bize oldukça güleryüzlü davrandılar ve rahatlamamızda da yardımcı oldular bu halleriyle.
Ben 2. veznede görüşmeye girdim.Ondan öncede numaram yandı ve parmak izini verdim.Parmak izi vermeden önce size kağıt vericekler orada güzelce anlatmışlare nasıl verilceni zaten.neyse sonra gittim 2. vezneye orada gözlüklü toplu kahverengi saçlı bi bayan oturuodu.Heralde günündeydi etrafına gülücükler saçıodu.gittim hi dedi.hi dedim.sonra ben hazırlıık olduğum için transkript alamadıydım onu sordu yok diye bende ı am preparing class student diyince ok dedi direk uzatmadı.bende o sıra ingilizce öğrenci belgemi gösterdim orada hazırlık oluğumu anladı zaten.sonra gazi ünü de mi okuyon dedi bende yes.nereye gideceksin dedi ben anlamadım biraz hızlı konuşunca suratımdan anladı bir daha sordu ben bu sefer sorry dedim örnek verdi los angeles florida falan bende gülerek south dokata keystone dedim oda güldü.ne iş yapıcaksın dedi dish washer dedim.sonra ban ne iş yapar annen ne iş yapar kardeşin var mı var dedim küçük mü dedi küçük dedi.sonra mutlu yazlar mı ne o anlama gelen bişiler dedi.numaramı gösterdi ups yi işaret edip numaramla gitmemi söledi.
ingiklizceniz ii olmasa bile şüphelenmeyin.illa ki anlamadığınız bi yerler olcak panik yapmayın önemli olan rahat tavır sergilemek.sonra ups ye 12 tl ver sonrada soğuk bi bira keremeylede konsolosluğun karşısında iç iice rahatlaa
girecek arkadaşlara kolay gelsin demicem hakketen kolaydı inşallah herkesin istediği olur