merhaba deney?ml? watc?lar
s?zden r?cam ?lk olarak hang? eyalete hang? ?s yer?ne g?tt?n?z ve konaklamay? nas?l yapt?n?z bu konular hakk?nda herkes b?ld?kler?n? buraya yazarsa bu sene g?deceklere yard?mc? olab?l?r?z
merhaba deney?ml? watc?lar
s?zden r?cam ?lk olarak hang? eyalete hang? ?s yer?ne g?tt?n?z ve konaklamay? nas?l yapt?n?z bu konular hakk?nda herkes b?ld?kler?n? buraya yazarsa bu sene g?deceklere yard?mc? olab?l?r?z
?lk olarak ta be yazay?m ben wisconsin dells te kald?m
orda kesinlikle konaklama sorunu cekmezsiniz ama genede burdan i?inizi garantiye almak istiyorum diyorsan?z i?te size bir alternatif
www.dellsmalibu@yahoo
www.dellsmalibu@yahoo
Bu nedir tam olarak anlayamad?m !![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
otel?n ?nternet s?tes? haftal?k 75 dolar ayr?ca sah?b? turk ?k?nc? ?s ?steyene de yard?mc? olab?l?r
w?scons?n dells e g?denler burda konaklama yapab?l?rler ayr?ca wall-mart sadece 10 dak?ka uzakl?kta
http://www.dellsmalibu.com/ mu acaba?
yahoo adres?nden de d?rek nazm? beye ma?l atab?l?rs?n kac k?s? oldugunuzu ne zaman g?tceg?n?z? o ona gore s?ze yer ayarlar
yok mu konaklamas?n? hat?rlayan deneyimli watci
nerdesiniz
bende fort smith(AR) te calistim. mall de idi isim. apartment te kaliyodum. yani bole ufak bi daire gibi dusunebilirsin. salon ve yatak odasi. salon mutfak birlesik tabi. en buyuk avantaji mall e 5 dk. ve wall mart a 2 dk. mesafede olmasi. ve ayrica dairenin icinde camasir makinesi dahi vardi merdaneli de olsaaylik kirasi ise 450 dolar..
if you`re good at something , never do it for free.
benim alaskada konaklama problem degildi ama amerika icine gittigmde genellikle hostellerde kaliodm.. gecelik 20$ flndi.. her sehirde bircok hostel bulmak mumkun.. ama tabi odalarda 5-6 kisi kalinio en az.. yada cok ucuz oteller vardi 4 kisi fln birlsip oyle kaliodk ama bence her zaman hosteller daha iyi..
Sadece 3 k?s? m? yen? watc?lar yola c?kcaklar ve suan kafalar?ndak? en buyuk sorun konaklama
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks