Arkadaþlar vizemin bitiþ tarihi bölümünde 2014 yazýor.Birlikte baþvurduðumuz dier arkadaþlarýn normal olarak eylül 2009 bitiþ tarihi..bu bir sorun çýkartýr mý,neden böyle birþey oldu acaba daha önce böyle bi durumla karþýlaþan var mý ??![]()
Arkadaþlar vizemin bitiþ tarihi bölümünde 2014 yazýor.Birlikte baþvurduðumuz dier arkadaþlarýn normal olarak eylül 2009 bitiþ tarihi..bu bir sorun çýkartýr mý,neden böyle birþey oldu acaba daha önce böyle bi durumla karþýlaþan var mý ??![]()
Ne güzel, daha ne istiyosun![]()
daha once de alan vardi sorun olmaz. zaten onemli olan j1 vizesinde ds 2019 formu. orda yazan bitis tarihinden sonra calisamazsin ve bitis tarihinden 26 gun sonra ulkeden ayrilman gerekir. Ha sanirim sana bir avantaji olabilir. eger seneye de gidersen ds belgen geldiginde vize gorusmesine gitmen gerekmeyebilir sonucta vizen o tarihler icin var olacak... emin degilim ama....
bi sorun çýkmasýn abd ye giriþte...
ya niye ciksin amerikaya giriste. sana fazla vize vermisler eksik degilonemli olan ds 2019 belgesi dedigim gibi kafana takma sorun filan olmaz...
bizim þirketin daðýttýgý broþürde yazýyordu, vizenizin 5-10yýllýk çýkmasýna sevinmeyin bir sorun olabilir diye, yani belki vize J1 olmayabilir bence yine sen bi sor danýþmana
yanlýslýk yapýlmýs sýrketýnle mutlaka konus hemen vizenýn degýstýrýlmesý gerýkýcek buyuk ýhtýmalle...
Better late than never
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Sorun olmamasý lazým, geçen oryantasyon programýnda söylediler. Kimilerine veriliyor, bir problem olacaðýný zannetmiyorum, bence avantaj.![]()
yanlýþ bilmiyorsam ne avantajý var ne dezavantajý ama olabiliyor tabi.ds nin tarihleri önemli olan o bitince dönüceksin ve o vizede biticek diðer herkesin bittiði gibi.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
28 gün olmasý lazým deðil mi.
Iste surede bir anlassak
Ben gecen sene sanirim tam 1 ay kalmistim,vize bitis suresinden sonra.
30 gün kalabilirsiniz arkadaþlar yani süre öyle fakat hani 31 kalsanýz naptýn sen çýk dýþarý demezler zannýmcayinede tabi 30 gün kafi
![]()
bana da 5 yýllýk çýkmýþtý, ama hiç bi iþe yaramýyo, anlamsýz bi durum, ds e baðlýyýz sonuçta, sorun olmasý ise tabi ki sorun olmaz, eksik deðil fazla sonuçta, bana biþi olmadý.
bi yurt dýþý eðitim fuarýnda konsolosluk görevlisine sordum, yanlýþlýktýr falan demiþti.
Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.
ya bana sponsordan mail geldi orda 26 gun kalabilirsin ds bitis tarihinden sonra yaziyor..ondan ole dedim zaten ben ds bitisinden evvel donecem ondan sorun yok...
Geçen sene forumdan bir kiþiye denk gelmiþti öyle sorun olmaz merak etme .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Better late than never
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
teþekkürler arkadaþlar...bu vizeyle seneyede gidemezmiyim..gidersem bi sorun olur mu...
bu 26 gün 28 gün diyosunuzda bi arkadaþ vardý forumda, þubat ayýna kadar durmuþtu. usa de yani eðer oyle olsaydý nasýl duracaktý bu arkadaþ..??
AEK
ayrýca daha dün bu knu oryantasyonda soruldu ve kesinlikle böyle biþey olursa tekrar konsolosluða geri yollayýn dediler pasaportu
bence riske girme
uyanýklýða da gerek yok
bencede geri yolla yaaa, ne gerek var abi, zaten yanlýþ gibi durumlarda çok hýzlý oluolar sanýrým
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ee için rahatsa sorun yok![]()
ölede peki bu vizeleri elle basmadýkalrýna göre bi pc aracýlýðýyla falan basýolar..bi j1 vizesininde süresi bellidir denilo,ee o zman neden böle bi durumda hata mesajý falan alýnmýyor..demek j1 vizesine istenilen süre kadar vize verilebilio ki sistem herhangi bi hata falan vermio...![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks