Arkada?lar vizemin biti? tarihi bölümünde 2014 yaz?or.Birlikte ba?vurdu?umuz dier arkada?lar?n normal olarak eylül 2009 biti? tarihi..bu bir sorun ç?kart?r m?,neden böyle bir?ey oldu acaba daha önce böyle bi durumla kar??la?an var m? ??![]()

Arkada?lar vizemin biti? tarihi bölümünde 2014 yaz?or.Birlikte ba?vurdu?umuz dier arkada?lar?n normal olarak eylül 2009 biti? tarihi..bu bir sorun ç?kart?r m?,neden böyle bir?ey oldu acaba daha önce böyle bi durumla kar??la?an var m? ??![]()

Ne güzel, daha ne istiyosun![]()
daha once de alan vardi sorun olmaz. zaten onemli olan j1 vizesinde ds 2019 formu. orda yazan bitis tarihinden sonra calisamazsin ve bitis tarihinden 26 gun sonra ulkeden ayrilman gerekir. Ha sanirim sana bir avantaji olabilir. eger seneye de gidersen ds belgen geldiginde vize gorusmesine gitmen gerekmeyebilir sonucta vizen o tarihler icin var olacak... emin degilim ama....

bi sorun ç?kmas?n abd ye giri?te...
ya niye ciksin amerikaya giriste. sana fazla vize vermisler eksik degilonemli olan ds 2019 belgesi dedigim gibi kafana takma sorun filan olmaz...

bizim ?irketin da??tt?g? bro?ürde yaz?yordu, vizenizin 5-10y?ll?k ç?kmas?na sevinmeyin bir sorun olabilir diye, yani belki vize J1 olmayabilir bence yine sen bi sor dan??mana

yanl?sl?k yap?lm?s s?rket?nle mutlaka konus hemen vizen?n deg?st?r?lmes? ger?k?cek buyuk ?ht?malle...
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Sorun olmamas? laz?m, geçen oryantasyon program?nda söylediler. Kimilerine veriliyor, bir problem olaca??n? zannetmiyorum, bence avantaj.![]()

yanl?? bilmiyorsam ne avantaj? var ne dezavantaj? ama olabiliyor tabi.ds nin tarihleri önemli olan o bitince dönüceksin ve o vizede biticek di?er herkesin bitti?i gibi.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

28 gün olmas? laz?m de?il mi.

Iste surede bir anlassak
Ben gecen sene sanirim tam 1 ay kalmistim,vize bitis suresinden sonra.

30 gün kalabilirsiniz arkada?lar yani süre öyle fakat hani 31 kalsan?z napt?n sen ç?k d??ar? demezler zann?mcayinede tabi 30 gün kafi
![]()

bana da 5 y?ll?k ç?km??t?, ama hiç bi i?e yaram?yo, anlams?z bi durum, ds e ba?l?y?z sonuçta, sorun olmas? ise tabi ki sorun olmaz, eksik de?il fazla sonuçta, bana bi?i olmad?.
bi yurt d??? e?itim fuar?nda konsolosluk görevlisine sordum, yanl??l?kt?r falan demi?ti.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
ya bana sponsordan mail geldi orda 26 gun kalabilirsin ds bitis tarihinden sonra yaziyor..ondan ole dedim zaten ben ds bitisinden evvel donecem ondan sorun yok...
Geçen sene forumdan bir ki?iye denk gelmi?ti öyle sorun olmaz merak etme .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

te?ekkürler arkada?lar...bu vizeyle seneyede gidemezmiyim..gidersem bi sorun olur mu...
bu 26 gün 28 gün diyosunuzda bi arkada? vard? forumda, ?ubat ay?na kadar durmu?tu. usa de yani e?er oyle olsayd? nas?l duracakt? bu arkada?..??
AEK

ölede peki bu vizeleri elle basmad?kalr?na göre bi pc arac?l???yla falan bas?olar..bi j1 vizesininde süresi bellidir denilo,ee o zman neden böle bi durumda hata mesaj? falan al?nm?yor..demek j1 vizesine istenilen süre kadar vize verilebilio ki sistem herhangi bi hata falan vermio...![]()

ayr?ca daha dün bu knu oryantasyonda soruldu ve kesinlikle böyle bi?ey olursa tekrar konsoloslu?a geri yollay?n dediler pasaportu
bence riske girme
uyan?kl??a da gerek yok

bencede geri yolla yaaa, ne gerek var abi, zaten yanl?? gibi durumlarda çok h?zl? oluolar san?r?m
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

ee için rahatsa sorun yok![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks